- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.701
Evet Ama hepsi degistirilemiyor malesef hiç evlenmemiş olmak hiç çocuk sahibi olmamış olmakB Bugunneselibirgun yanlış kararlar da değiştirilebilir cnm hakkinda hayırlısı olsun
Bir an evvel okulunu bitirip,ekonomik özgürlüğünü kazansan belki bazı yanlışlara karşı koyman daha kolay olurPek iyi sayılmaz canım
Esimle ilgili sıkıntılar çok ciddi boyutlarda ve deve kuşu gibi şuan kafamı kuma gomup öyle yaşamaya calisiyorum.
Tek iyi yanı evladmin olması.
Gerci o olmasa hiç durmazdım birarada ama yapacak bisey yok malesef yanlış kararlar...
Bence doğru soyluyordur,Evin değeri 320 bin olarak gösterilmiş ekspertiz tarafından, biz 280e alıyoruz adamdan.
2 yil önce de bu fiyattan sattığını söyledi insan neye inanacağını şaşırıyor
Canim şartların uyuyorsa kredi çıksın diye bir miktar yüksek de gösteriyorlar...Kızlar Birsey soracağım.
Bu ev için gelen ekspertizin ev için biçtiği para gerçek değeri midir, şişirme mi?
Yıllardır bu işlerle uğraşıyormuş adam.Bence doğru soyluyordur,
Emlak sitelerine sürekli bakıyorum ben, gördüğüm şu an ev fiyatları geçen yıla göre yüzde yirmi düşmüş durumda.
Kredi başvurusu bugun onaylandı hesaba geçti bugün para, ekspertiz ise dün incelemiş evi biçtiği fiyat dün yazılmış.Canim şartların uyuyorsa kredi çıksın diye bir miktar yüksek de gösteriyorlar...
Tapu odemeleri su an yüzde 3 mu 4 mü
Ama tâbi belkide bir şekildeonlar da ayarlamışlardır kendilerini.Kredi başvurusu bugun onaylandı hesaba geçti bugün para, ekspertiz ise dün incelemiş evi biçtiği fiyat dün yazılmış.
Önce ekspertiz belirleyip bankaya bildiriyor zaten cnm. Neyse bu kısmi hallettiniz. Tapuyu da alup rahat uyku cekinKredi başvurusu bugun onaylandı hesaba geçti bugün para, ekspertiz ise dün incelemiş evi biçtiği fiyat dün yazılmış.
Inşallah canımÖnce ekspertiz belirleyip bankaya bildiriyor zaten cnm. Neyse bu kısmi hallettiniz. Tapuyu da alup rahat uyku cekin
Ekonomik olarak özgürlüğümü kazandığım an herşey daha farklı olacak insallahBir an evvel okulunu bitirip,ekonomik özgürlüğünü kazansan belki bazı yanlışlara karşı koyman daha kolay olur
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin
Inşallah canımB Bugunneselibirgun anlaşılan hic düzelme yok...Ben şuna inanıyorum düzelme bir nebze olur. Asıl olan bir tarafın daha çok ezilip hayatı yüklemesi oluyor..
Inş okulun biter de nefes alirsinalirsin
Bizim burada tapu masrafının tamamını alıcıya odetiyorlarTapu masrafları 4,860 olarak belirlenmiş.
Evet canım ben ödeyeceğimBizim burada tapu masrafının tamamını alıcıya odetiyorlar
Senin kararın, izleyecegin yol belli,Ekonomik olarak özgürlüğümü kazandığım an herşey daha farklı olacak insallah
Inşallah canım
Görmezden gelmeye calisiyorum ama psikolojik olarak hem etkileniyorum
Hemde oğlumda etkileniyor tartismalardan kavgalardan sadakatsizliklerden.
Çok haklısın kızsam tepki göstersem de karşıdaki anlamadikysn sonra tepkim sadece kendimi etkilemiş oluyor su saatten sonra da kendime çocuğuma kiyamamSenin kararın, izleyecegin yol belli,
Hiç kendini yıpratma bence.
Oglunla vakit geçir, kendi hayatınıza odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?