B Bugunneselibirgun yanlış kararlar da değiştirilebilir cnm hakkinda hayırlısı olsun
Evet Ama hepsi degistirilemiyor malesef hiç evlenmemiş olmak hiç çocuk sahibi olmamış olmak
Okulu önceden bitirmiş olmak gibi

Tersine çevirsem de asla yanımdan ayrılmasını kabul edemeyeceğim bir varlığım var artık

Pek iyi sayılmaz canım
Esimle ilgili sıkıntılar çok ciddi boyutlarda ve deve kuşu gibi şuan kafamı kuma gomup öyle yaşamaya calisiyorum.
Tek iyi yanı evladmin olması.
Gerci o olmasa hiç durmazdım birarada ama yapacak bisey yok malesef yanlış kararlar...
Bir an evvel okulunu bitirip,ekonomik özgürlüğünü kazansan belki bazı yanlışlara karşı koyman daha kolay olur
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin

Evin değeri 320 bin olarak gösterilmiş ekspertiz tarafından, biz 280e alıyoruz adamdan.
2 yil önce de bu fiyattan sattığını söyledi insan neye inanacağını şaşırıyor
Bence doğru soyluyordur,
Emlak sitelerine sürekli bakıyorum ben, gördüğüm şu an ev fiyatları geçen yıla göre yüzde yirmi düşmüş durumda.

Bence doğru soyluyordur,
Emlak sitelerine sürekli bakıyorum ben, gördüğüm şu an ev fiyatları geçen yıla göre yüzde yirmi düşmüş durumda.
Yıllardır bu işlerle uğraşıyormuş adam.

Ama evin değeri ekspertizin yazdığı ise gerçekten bizde çok zararda sayilmayiz sanki.
Anlaştığımız fiyatin üzerinde görünmüş.

Bir an evvel okulunu bitirip,ekonomik özgürlüğünü kazansan belki bazı yanlışlara karşı koyman daha kolay olur
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin
Ekonomik olarak özgürlüğümü kazandığım an herşey daha farklı olacak insallah
B Bugunneselibirgun anlaşılan hic düzelme yok...Ben şuna inanıyorum düzelme bir nebze olur. Asıl olan bir tarafın daha çok ezilip hayatı yüklemesi oluyor..
Inş okulun biter de nefes alirsinalirsin
Inşallah canım
Görmezden gelmeye calisiyorum ama psikolojik olarak hem etkileniyorum
Hemde oğlumda etkileniyor tartismalardan kavgalardan sadakatsizliklerden.

Ekonomik olarak özgürlüğümü kazandığım an herşey daha farklı olacak insallah

Inşallah canım
Görmezden gelmeye calisiyorum ama psikolojik olarak hem etkileniyorum
Hemde oğlumda etkileniyor tartismalardan kavgalardan sadakatsizliklerden.
Senin kararın, izleyecegin yol belli,
Hiç kendini yıpratma bence.
Oglunla vakit geçir, kendi hayatınıza odaklan.

Senin kararın, izleyecegin yol belli,
Hiç kendini yıpratma bence.
Oglunla vakit geçir, kendi hayatınıza odaklan.
Çok haklısın kızsam tepki göstersem de karşıdaki anlamadikysn sonra tepkim sadece kendimi etkilemiş oluyor su saatten sonra da kendime çocuğuma kiyamam

Kizlar benim yine adet gibi kanamam basladi namaz kilarken hic icim rahat etmiyor oructada arada kaldim ama doktorla konustum bu ozur sayiliyor o yuzden tutucam orucumu
Artik dun aksam sirt bolgemi spor yaparkenmi zorladim yoksa bugun yelmi girdi anlamadim cok aciyor agir kaldiramiyorum insallah hemen gecer bu aksam spor yapamam belki..

İyi akşamlar herkese ...:rapci:

Ben de gireyim listeye de
Biraz sesli düşüneyim

Çeyrek mi alsam çil çil çeyrek
Yok küçük küçük saklaması kalabalık boşver

Cumhuriyet altını alsam
Seviyorum aslında üstünde Atatürk resmi de var ve kalın
Aklımda kalsın

Türk lirasını da severim 200 200 güzel aslında ama işte saklaması var ve yok yok vazgeçtim

Dolar desen yıllardır almıyorum ne biliyim

Euro:olamaz:

Bilezik en sevdiğim ama altın öyle bi arttıki anacım
En son 20 gramı 3.000 e falan alıyordum
Şimdi 4250 falan ne bilim
Gözüm yemiyor ki zaten tek seferde de alamam

Gram da iyi aslında ufak ufak değerlendirme

Back
X