- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.781
Seni Çok iyi anlıyorum canım o hal geçen sene bende de vardı insan kötü hissediyor.evet ılk cocugum ınsAllah pazartesi 8aylık olacagız nasıp olursacok neseli hareketli biriyim arada gelıyolar ıste boyle
canım benım Allah razı olsun bı yandan da dogum heyecanı var ustuste geldı sanırım duygularım deprestidarısı basına guzel arkadasım
valla canım tam olarak derdım senın yazdıgın canım nefes darlıgı oluyor karnımdan dolayı hareketlerimde kısıtlı sanırım daha dogrusu buyuk ıhtımalle o da psıkolojıme yansıyor dedıgın gbı yururken oyle dururken oyle,
yavrukusumun her seyıne razıyım sıkayet gıbı algılamayın
ben memur oldugum için calısabılır raporu alıcam canım pazartesi son 3hafta kalana kadar calısabılıyorum yada ıstedıgım zaman dogum ıznıne ayrılabılıyorum artık, ama ne kadar calısırsam o kadar sonrasına izin eklenıyor ondan olabıldıgınce calısmayı dusunuyorum bız de rapor parası yok maasın kesılmıyor cunku
Esimin iş yerinde sigortalı gösteriliyordum canimB Bugunneselibirgun cnm sen doğum öncesi sadece okula gitmiyor muydun
Ben kaçırmışım sanirim calistigini...
Kaç aylık oldu bebek
ınsAllah canım benım saglıklı olsun da her sey olur Allahın ıznıylekronikuykucu kuzum hic takılma rüyalara
Vücudun biyoloji olarak fiziksel olarak değişim sürecinde. Aklimda bir sürü seyler vardır. Hayir olsun de ayna da gülümse hayatına bak cnm
ınsAllah canım Allahım herkese yavrusunu bağıslasınSeni Çok iyi anlıyorum canım o hal geçen sene bende de vardı insan kötü hissediyor.
Ama tabiki şikayet olarak anlamayız sen bunu düşünme
Yeri gelecek şikâyette edeceksin bebis
ler yaramaz olur
hele bir doğsun sağlıkla gelsinn
Esimin iş yerinde sigortalı gösteriliyordum canim
10 aylık oldu 11 e girecegiz
Pet yapılmış canım mr a girecekmiş çarşamba günü çok teşekkür ederim inşCanimm git tabiki.. Pet taraması falan yapıldı mı.. üzülmeyin hemen moralinizi yuksek tutmaya çalışın insallah kötü bir şey çıkmayacak iyi olacak babaniz
Morali bozuk canım maalesef. Aminn inşçok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.
moralinizi yüksek tutmaya çalışın en büyük ilaç moral
Sen moralini yukseltirsin inş,Morali bozuk canım maalesef. Aminn inş
Bende şimdi uyandım:)çooook uykum var
off çok kıskandımm :)Bende şimdi uyandım:)
Aslında neden uyudugumu bilsen kiskanmazsinoff çok kıskandımm :)
Inşallah canım sağolasınSen moralini yukseltirsin inş,
Şifa olsun inşallah :)
Sen uyurken çocuklar sessiz oluyor mu rahat bırakıyorlar miBende şimdi uyandım:)
Allah razı olsun canımiyiniyetli dua edelim babana iyi olacak inaniyorum
Sağol canım ağrısı olursa getirin demişler yoksa kesinlikle almıyorlar hastaneye yatış yapmıyorlar yani. O zaman iyice ilerlemiş olacak beklemek zor. Ülkemizde hasta olmak çok zor. Paran yoksa ölürsün o kadar kötüiyiniyetli umarım bir an evvel hastalığın ne olduğu hayırlısıyla belli olur, belirsizlik de insanı çok yoruyor.
Zor biliyorum ama içini ferah tutmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?