- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.801
Canım gebelikten galiba, ben öyle pek rüya, kabus gören biri değilim, bu sıralar bende de arttı.gunaydın kızlar
dün gece içim cok daraldı nedenli nedensız boyle ruhum bi kötü oldu içimden atamadıgım ağırlıklar var
snra bi ara üsttekılere sınırlendım
neyse esımle sahur yaptım gec yattım, dedım cok sukur yavrum karnımda ve saglıklı her sey hallolur ınsAllah
ruyamda hastaneye gıtmısım acil gibi nörolog görüyor muayene edıyor bazı hareketler yaptırıyor yapamıyorum beynın sol kısmında bıraz yavaslık var ama hallolur tedavı edılır falan dıyor seni ayrıca psıkologumuza yonlendırcem dıyor annem duymasa bari dedım ruyamda öyle uyandım Allah hayırlara cıkarsın cok etkısınde kaldm ruyanın sanırım keyfım yoktu dıye boyle bı ruya gordum
O tip kolyeler değer kaybediyor zatenHanımlar birşey soracağım. Bana nikahta takılan ve hiç takmadigim, takmayacagim bir kolyeyi dün sattım.. alış fiyatı sanırım 1500 falan ama satış 600 e geldi.. üstüne biraz daha koyup iki çeyrek aldım. Kolye durduğu yerde baya değer kaybetmiş ama bilemedim hata mı ettim diye düşündümolduğu yerde duracak Osmanlı tuğralı şu yeni gelin kolyelerinden. Kuyumcu bu durduğu yerde değer kaybeder falan dedi ikna olup sattım ama satmasamiydim gerçi artık çok geç, geçmiş olsun farkındayım da, en azından için rahatlar belki diye sorayım dedim
Bizde soslu kanat, salata, ayran olacakAz uzanayim dedim uyumuşum yarım saat kadar
Yatak odasında atlet ve pijama çekmeceni düzenleyip, mutfağa geçmeliyim ufaktan
Neler pişireceksiniz kızlar
Olan olmuş ne desek boş artıkHanımlar birşey soracağım. Bana nikahta takılan ve hiç takmadigim, takmayacagim bir kolyeyi dün sattım.. alış fiyatı sanırım 1500 falan ama satış 600 e geldi.. üstüne biraz daha koyup iki çeyrek aldım. Kolye durduğu yerde baya değer kaybetmiş ama bilemedim hata mı ettim diye düşündümolduğu yerde duracak Osmanlı tuğralı şu yeni gelin kolyelerinden. Kuyumcu bu durduğu yerde değer kaybeder falan dedi ikna olup sattım ama satmasamiydim gerçi artık çok geç, geçmiş olsun farkındayım da, en azından için rahatlar belki diye sorayım dedim
Uyarirsam dikkat ediyorlar genelde uyarsam da gürültü oluyorSen uyurken çocuklar sessiz oluyor mu rahat bırakıyorlar mi
Zarar etmişsinHanımlar birşey soracağım. Bana nikahta takılan ve hiç takmadigim, takmayacagim bir kolyeyi dün sattım.. alış fiyatı sanırım 1500 falan ama satış 600 e geldi.. üstüne biraz daha koyup iki çeyrek aldım. Kolye durduğu yerde baya değer kaybetmiş ama bilemedim hata mı ettim diye düşündümolduğu yerde duracak Osmanlı tuğralı şu yeni gelin kolyelerinden. Kuyumcu bu durduğu yerde değer kaybeder falan dedi ikna olup sattım ama satmasamiydim gerçi artık çok geç, geçmiş olsun farkındayım da, en azından için rahatlar belki diye sorayım dedim
Hayır olsun canım. Sen içini ferah tut Rabbim hayra çıkarsın. Hamileyken okunacak dualar var sanirim bebek icin iyi bir evlat olmasi icin vs. Ben once bilmiyordum okumak da sana iyi gelebilirgunaydın kızlar
dün gece içim cok daraldı nedenli nedensız boyle ruhum bi kötü oldu içimden atamadıgım ağırlıklar var
snra bi ara üsttekılere sınırlendım
neyse esımle sahur yaptım gec yattım, dedım cok sukur yavrum karnımda ve saglıklı her sey hallolur ınsAllah
ruyamda hastaneye gıtmısım acil gibi nörolog görüyor muayene edıyor bazı hareketler yaptırıyor yapamıyorum beynın sol kısmında bıraz yavaslık var ama hallolur tedavı edılır falan dıyor seni ayrıca psıkologumuza yonlendırcem dıyor annem duymasa bari dedım ruyamda öyle uyandım Allah hayırlara cıkarsın cok etkısınde kaldm ruyanın sanırım keyfım yoktu dıye boyle bı ruya gordum
Sağol canımRabbim şifa versin cnm
Sağol turtacım inşiyiniyetli canım rabbim şifa versin babacigina
Kolyeler gibi takılarda işçilik fazla oluyor ve satışta çok zarar ediliyor maalesef. Yine de birkaç kuyumcuya sorsaydınız keşke içiniz daha rahat olurdu.Hanımlar birşey soracağım. Bana nikahta takılan ve hiç takmadigim, takmayacagim bir kolyeyi dün sattım.. alış fiyatı sanırım 1500 falan ama satış 600 e geldi.. üstüne biraz daha koyup iki çeyrek aldım. Kolye durduğu yerde baya değer kaybetmiş ama bilemedim hata mı ettim diye düşündümolduğu yerde duracak Osmanlı tuğralı şu yeni gelin kolyelerinden. Kuyumcu bu durduğu yerde değer kaybeder falan dedi ikna olup sattım ama satmasamiydim gerçi artık çok geç, geçmiş olsun farkındayım da, en azından için rahatlar belki diye sorayım dedim
tahmin ettim aslında :)Aslında neden uyudugumu bilsen kiskanmazsin
Gece vardiyasindaydim sabah çıktım
Nasıl yapıyorsun soslu kanati, bu aralar hiç tavuk yapmadımBizde soslu kanat, salata, ayran olacak
amin canım Allah razı olsun hatım okuyorum Rabbım kabul ederse sesli okuyorum kuzumda dınlesın dıye okurken karnımı da tutuyorumHayır olsun canım. Sen içini ferah tut Rabbim hayra çıkarsın. Hamileyken okunacak dualar var sanirim bebek icin iyi bir evlat olmasi icin vs. Ben once bilmiyordum okumak da sana iyi gelebilir
aynen canım sanırım gebelıkten bide nefes darlıgı oluyor karnım buyudukce o da uyku kalıtemı etkılıyorCanım gebelikten galiba, ben öyle pek rüya, kabus gören biri değilim, bu sıralar bende de arttı.
Iki gün banka işlemleri vs uyuyamayinca bugün uyumuşum:)tahmin ettim aslında :)
ama gündüz uyuyamayan biri olaraktan kıskandım yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?