Slm canım allah kolaylık versin. İnş her şey yoluna girer bir iş kapısı çıkar karşına.

Gunaydinnn hatunlarrr
Mutlu hafta sonları
karamelli_turta canım evini anlatsana bize biraz... ayyy ne güzell heyecanlar anlarrrr

Ben 10 gün sonra bayram tatili öncesi hafta rapor alıp babamın yanına oglusumla gideceğim kısmetse. Buralarda durmak zor. Henüz hastalığına teşhis konmadi ilik sonucu bekleniyor ve kanserden şüpheleniyorlar maalesef

Canimm git tabiki.. Pet taraması falan yapıldı mı.. üzülmeyin hemen moralinizi yuksek tutmaya çalışın insallah kötü bir şey çıkmayacak iyi olacak babaniz

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.
moralinizi yüksek tutmaya çalışın en büyük ilaç moral

gunaydın kızlar
dün gece içim cok daraldı nedenli nedensız boyle ruhum bi kötü oldu içimden atamadıgım ağırlıklar var
snra bi ara üsttekılere sınırlendım
neyse esımle sahur yaptım gec yattım, dedım cok sukur yavrum karnımda ve saglıklı her sey hallolur ınsAllah
ruyamda hastaneye gıtmısım acil gibi nörolog görüyor muayene edıyor bazı hareketler yaptırıyor yapamıyorum beynın sol kısmında bıraz yavaslık var ama hallolur tedavı edılır falan dıyor seni ayrıca psıkologumuza yonlendırcem dıyor annem duymasa bari dedım ruyamda öyle uyandım Allah hayırlara cıkarsın cok etkısınde kaldm ruyanın sanırım keyfım yoktu dıye boyle bı ruya gordum

Günaydın
Geçmişinizi bilmiyorım ama bana kalırsa bilinçaltı apaçık
İnsan yorgun olduğunda ya da kafası dolu olduğunda mantıklı mantıksız rüyalar görüyor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin

aminn ınsAllah hamılelıkte de boyle duygu degısımleri cok oluyormus ben farketmemıstm bu zmana kadar ama sanırım onun da etkısı var

Rabbim şifa versin cnm

canım son aylarda olduğun için çok normal kardeşimle ablamın birebir sürekli yanında olduğum için biliyorum
içini ferah tut herşey güzel olacak canım
ay bide ikiside son aylarının içinde o kadar alıngan oldularkiii kal geliyodu bana dert trip dinlemekten

Hayırlısı olsun canım
Bebek büyüdükçe de insana karnı gerildiği için sıkıntı basıyor
Yürürken öyle dururken bile hazimaizlik gibi
Inşallah az kalmış
Çalışıyor isen çalışamaz raporu al bu haftalarda canım
Ben rapor almayı unuttum
Rapor ücreti alamadim

İlk çocuğunuz sanırım ... kaçıncı aydasınız
evet ılk cocugum ınsAllah pazartesi 8aylık olacagız nasıp olursa cok neseli hareketli biriyim arada gelıyolar ıste boyle
canım benım Allah razı olsun bı yandan da dogum heyecanı var ustuste geldı sanırım duygularım depresti darısı basına guzel arkadasım
valla canım tam olarak derdım senın yazdıgın canım nefes darlıgı oluyor karnımdan dolayı hareketlerimde kısıtlı sanırım daha dogrusu buyuk ıhtımalle o da psıkolojıme yansıyor dedıgın gbı yururken oyle dururken oyle,
yavrukusumun her seyıne razıyım sıkayet gıbı algılamayın
ben memur oldugum için calısabılır raporu alıcam canım pazartesi son 3hafta kalana kadar calısabılıyorum yada ıstedıgım zaman dogum ıznıne ayrılabılıyorum artık, ama ne kadar calısırsam o kadar sonrasına izin eklenıyor ondan olabıldıgınce calısmayı dusunuyorum bız de rapor parası yok maasın kesılmıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…