- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.061
Yeni çeyrek alacaksan yaptır. Bu sayede birikim hedefine bir yenisi daha eklenmiş olurHer zamanki gibi formundasin
Bileklik fikrini sevdim bende mi yaptirsamki
Kizlar ya kalbim bir sakin bugun tovbe tovbee
Yeni çeyrek alacaksan yaptır. Bu sayede birikim hedefine bir yenisi daha eklenmiş olur
Hem bak renk renk de yapıyorlar.
Hem sakinlik iyidir yaaa yoksa değilmi
Korkutma bizi
O zaman sen K kahvemsi mutluluk tan sonra almışsın, önce gibi kalmış aklimda6. ayda 1 sene oluyor canım 7 sene kalacak inşallah :)
babam sonradan da kredi çekemezse ben çektiğimdede faiz artmış olursa ki yerinde durmuyor baksanasekerim00 bence şirkette bir şansını dene, faizsiz almak daha mantıklı şu anki faiz oranları ile
evet canım ben sonra aldımO zaman sen K kahvemsi mutluluk tan sonra almışsın, önce gibi kalmış aklimda
Hımm ne desem bilemedimYok benimki küt küt tü dr hastahane derken bu bir kac gunde devam etseydi teshis koymaya calisiyorlar
Sağol cnm
direkt şirkete ödemeli istesen nasıl olur, krediye hiç bulaşmadan çözebilir misinbabam sonradan da kredi çekemezse ben çektiğimdede faiz artmış olursa ki yerinde durmuyor baksana
babamla konuştum iş yerinden alma işinidirekt şirkete ödemeli istesen nasıl olur, krediye hiç bulaşmadan çözebilir misin
canım şirketin durumunu patronlarının ne diyeceğini en iyi sen bilirsinbabamla konuştum iş yerinden alma işini
boşver dedi
ama senin dediğinde çok mantıklı
16 bin çekicez aylık 873 tl ödeme 24 ay çıkıyor
5 bin tlye yakın faizi oluyor
konuşsammı ya bilemedim
ne sen sor ne ben söylim rezillikcanım şirketin durumunu patronlarının ne diyeceğini en iyi sen bilirsin
senin zam işi ne oldu
yarın bigün işten çıkarsam diye düşünüyorum 16 bini ayda bin ödesek 16 ay edercanım şirketin durumunu patronlarının ne diyeceğini en iyi sen bilirsin
senin zam işi ne oldu
İşveren çalışan kendine borçlu olunca davranışı değişiyorsa almamak en iyisiyarın bigün işten çıkarsam diye düşünüyorum 16 bini ayda bin ödesek 16 ay eder
sanki borçlanınca kendimi rehin alıncak gibi hissediyorum
yok daha önce aldığımda onlarınki hiç değişmedi ama benim psikolojim değişiyoİşveren çalışan kendine borçlu olunca davranışı değişiyorsa almamak en iyisi
bi sorayım bakalımsekerim00 şirketten alabiliyorsan al cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?