- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.041
karamelli_turta canım evın ck guzel gule gule oturun ınsAllah Allah odeme kolaylıgı versın
hakkında hayırlısı olsun canım benımm
canım ben onu tanıdık kuyumcu hatta sordum o sekılde olmuyor once gramı bozuyoruz sonra bılezıgı satıyoruz dedı dukkan sahıbı olsa belki farklı olurdu tabi ama cogu kısı yapmıyor onu
Kv çok beğendi yorumları iyi.Kp ve kv ne dediler ev yorumları falan
Sagol canım teşekkür ederim.Günaydın hanımlar..karamelli_turta hayırlı olsun evin çok güzel çok beğendim ağız tadıyla otur :) bu topige geldim geleli birikimden şaşmadın mukafakatini aldin .. sakıncası yoksa en basindan beri toplamda ne kadar biriktirdin bize de tesvik olsun :)
Kuzeninin dediği de mantıklı canım son karar sende.Dün akşam kuzenimi aradım, yıllardır bankacı kendisi. Durumu anlatıp sordum ne dersin diye.
Şu anki ödeme tutarı seni zorlanıyorsa hiç birşey yapma dedi,
Yarın birşey almak istesen tekrar kredi kullansan aynı faiz oranını bulman çok zor paranı elinde tut dedi
Biz de geçen sene 3+1 yatırımlık bir daire aldık. 10 sene ödeyeceğiz. Bizim düşüncemiz hiç ödeme zamanını azaltmaktan yana olmadı. Çünkü enflasyon oranıyla ödeyeceğin para bir süre sonra sana dokunmuyor bile.O seçeneği de sordum 320 TL farkediyor benim ödemede ama o çok mantıklı değil dedi bankacı.
Vade uzun olunca ödenen faiz çok oluyor, ödemede sorun yasamiyorsaniz vadeyi kısaltın dedi
ben de oyle bırıktırıcektm hatta oyle dedıler demekki farklı yerlere de sormak lazım canım tesekkurlerYa olurmu kac kere 2 farkli kuyumcudan aldim.
Hatta 1 tanesi o kdr dusuyorki neredeyse gr almis gibi oluyor sifir iscilik aliyor ama birtek bilezikte boyle.
Mutlaka yapan yerlere denk gelirsiniz
heyecanla bekliyorum seni :)Aynı deli sorular bende de var, bir düşüneyim içinden çıkarsam haber veririm :)))
olmazmı öyle faiz alıyolar işteeToki evlerine 6 ayda bir ödemede yükseliş olduğunu bilmiyordum cnm.
Çek kredi kapa derim.
Sen bilirsin canım
6. ayda 1 sene oluyor canım 7 sene kalacak inşallah :)sekerim00 kaç ay odemenvar daha beybisi
Günaydın kızlar
Epeydir uğrayamadım. Biraz geç oldu ama hayırlı ramazanlar diliyorum.
karamelli_turta evin hayırlı uğurlu olsun canım. Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin. Sanada K kahvemsi mutluluk ’a da tez zamanda ödeme kolaylığı versin
E Esila09 rabbim acil şifalar versin inşallah
çok güzelmiş güle güle kullanBizimde 16000 TL kadar KK borcumuz var
Bu ay 5000 TLsini yatıracağım. Kalanı da 3-4 ayda öderim inşallah
İniş çıkışları pek değerlendiremedim. Ama 2019a girdiğimizden beri 3 bilezik aldım
Toplamda 4 bilezik ve 2 çeyrek altınım var
Çeyrek altınları bu şekilde bileklik yaptırdım
Bu yaz nişan yapmayı planlıyorum
Bu yüzden acilinden para biriktirip 2 tane tam altın almam lazım.
Ayyy bide kilo vermem lazım
Şu zayıflama gurubunuza Benide alın ekstra bir topik falan var mı yazıştığınız
Hep evdeydim canım. Hastalıktı vs derken bir sürü kötü gün atlattık. Ama hamd olsun iyiyim şuan hepsi geride kaldı.Canim nerelerdesin neler yapiyosun
Bizleri boslama senden cok sey ogrendik
çok geçmiş olsunHep evdeydim canım. Hastalıktı vs derken bir sürü kötü gün atlattık. Ama hamd olsun iyiyim şuan hepsi geride kaldı.
Bu süre zarfında her şeyle birlikte internet kullanımınada ara vermiştim. Ama buradan uzak kalmak maddi açıdan bana yaramıyor
Bu yüzden hemen geri döndüm
Ramazan’a girmeden önce maddi manevi hedefler koymuştum
Onları gerçekleştiriyorum çok şükür
Sağol cnmçok güzelmiş güle güle kullan
hayırlı olsun inşallah nişanında
kaça mal oldu bilekliğin :)
Teşekkürler :)çok geçmiş olsun
çok mantıklı ve çok şık bir hediye olur bence :)Sağol cnm
Benim için ekstra bir külfeti olmadı
Kuyumcu tanıdıktı. Çeyreğini getir yapalım dedi. Hemen yaptı sağolsun. Ama en fazla 5-10 TL tutuyor zaten.
Biraz alım gücüm olsun. Bir kaç tane daha yaptırmayı planlıyorum. Düğünlerde vs yakaya iğnelemektense böylesi daha zarif olur diye düşündüm :)
Hep evdeydim canım. Hastalıktı vs derken bir sürü kötü gün atlattık. Ama hamd olsun iyiyim şuan hepsi geride kaldı.
Bu süre zarfında her şeyle birlikte internet kullanımınada ara vermiştim. Ama buradan uzak kalmak maddi açıdan bana yaramıyor
Bu yüzden hemen geri döndüm
Ramazan’a girmeden önce maddi manevi hedefler koymuştum
Onları gerçekleştiriyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?