- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.021
Çok iyi fikir
Yarın soracağım :)Ah hazirliklar basladi tabi
Kahvemsi aklinda olsun ama bir kuyumcu ile anlas mutlaka grlari da oradan alirsan bence bozmadan alir
Kesinlikle katılıyorum. Ben evi alırken neler dediler. Uzmanı bile üstelik. Ama noldu biz evi aldık ve üç senede üç kat değeri arttı.Biz ev bakarken çok gezdik biliyorsun, her begendigimiz evi de büyüklere, akrabalara gösterdik ve hep söyleyecek birsey buldular.
En son burayı alırken babam bir arkadaşını getirdi, benim mutfaktaki balkonu iptal edildi mutfağı genişletmiştir ve kolon var mutfakta.
Adam burası asla olmaz mutfağın ortasında kolonun ne işi var, mutfak balkonsuz olmaz almayın bu evi dedi.
Bizimkileri de etkiledi. Dedim burada ben oturacağım. Bu haliyle kabulum.
Kolon ile cam arasina masa koydum ben, aynı adam ev görmeye geldi ve mutfağın çok ferah büyükmüş dedi.
Yani demem o ki kendin içine sinip beğendiysen dış seslere de bazen kulak tıkamak gerekiyor.
Bu işin niyetine girdin bir kere nasibin neredeyse gelip seni bulacaktır
Aceleyle karar verme ve her yönüyle içine sindiginden emin ol sadece
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...ödeme kolaylığı versin karamellimSelâm kızlar.
Bugün tüm işlemler oldu bitti çok şükür,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Geçmiş olsun cnm umarım bir sey cikmayacaktirKalple ilgili sorunlar yasiyorum canim ama kan tahliller fln temiz
O ani yakalamak icin cihaz veriyorlar
Insallah basit birseydir
1 hafta bende kalacak kayit olacak
Canimm yaaa sen de cok istiyorsun beni ev sahibi yapmayı biliyorumHadi şu tayin işi belli olsun da ev bakalım :)
Yok cnm degil. ben kendim icin tayin bekliyirumCanim esin polis mi . Bizde tayin bekliyoruz da merak ettim
Dün akşam kuzenimi aradım, yıllardır bankacı kendisi. Durumu anlatıp sordum ne dersin diye.K kahvemsi mutluluk vallahi bilemedim ama soyle dusundum şimdiki tl ile 5 yıl sonra ki tl aynı olmayacak seni zorlamayacak. Bence birliktir sen gramları dövizleri onlarla başka seyler yaparsin
Al bir tilki de benden iyice karışsın kafan
Hayırlısı olsun hakkında insallah canımYok cnm degil. ben kendim icin tayin bekliyirum
hakkında hayırlısı olsun canım benımmKizlar bana hayırlısı ne ise o şekilde dua eder misiniz bu hafta belli olurmuş tayin isleri. Kafam karışık içim bir tuhaf
canım ben onu tanıdık kuyumcu hatta sordum o sekılde olmuyor once gramı bozuyoruz sonra bılezıgı satıyoruz dedı dukkan sahıbı olsa belki farklı olurdu tabi ama cogu kısı yapmıyor onuBen bilezik alacagim zmn 22 ayar gr altin aliyorum bilezikte 22 ayar oluyor gr gr hic kaybim olmadan cevirdiler. Sizde belki oyle yaparsaniz kaybiniz olmaz yapan kuyumcular vardir.
Kardesime oyle aldim ilk basladigim zmn ile 40 lira fark etmisti altin durdugu yerde durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?