- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.021
Ama ben hepinizi ayı ayrı yerim yaIdolumsun kahvemsi ya :)
Seviyorum sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben hepinizi ayı ayrı yerim yaIdolumsun kahvemsi ya :)
Canım :)Sen de bize iyi geliyorsun![]()
Kızlar sezonu açtım bugün, denize girdik :)
Henüz otel bomboş, heryer bizim gibi takılıyoruz.
Ama sabah yolculuk yordu beni, biraz uyusam iyi olacak sanırım.
Yarın yağış gösteriyor hava durumu ama olsun, otelde takılırız, kitap okurum deniz manzarasına karşı. Moral bozmak yok :)
Iyi gezmeler cnmKizlarr kizlarrr tatil modu olunca uyuyasım gelmedi bu gece tatili izlemedigim diziyle geçireyim... cok da iyi geldi 3 bolum izlemişim bile....
Evimi pırıl pırıl yaptim kuaför işlerini hallettik oglumla.. alış-veriş yaptik acil olandan..
Sonra da geldik aileme... bir aksilik olmazsa istanbulda yim gezer tozarim....
Canim cocuklar gece evde kalmıyorlar mi anlayamadım....Yarin çocukları annemlerden alip alışverişe gideriz büyük oğluma pantolon gerek, bulabilirsek 2 tane aliriz .
Bugün verilecek borçlari ayırıp çoğunu hallettim.
Çok şükür.
Ilk ev kredimizi de ayirdim ayin 15i gibi öderim.
Canim onu bende cok yapardım yani esimle ciddi tartışınca hemen alışveriş yapardım çünkü esim yiyeceğe verilen paraya acimaz ama onun haricindekileri gereksiz gorurduu.Ben de intikam alırdım resmen bu şekilde...Canımmmmm valla Temmuz da birikim planlıyorum. Eşimle kavga ettikçe internetten alışverişe sardım gene. İntikamımı böyle alıyorum kendimce ya da işime geliyor. Amannnn yazsam yazsam anlatsam uzun uzun sürer . Şaka bir yana . Ağız tadımız olsun huzur sağlık olsun gerisi boş
Kizlar kizlarrr beni bir uyku tutmadı..
Sizlere bir şey sormak istiyorum....
Hepimizin günlük hayat koşuşturmacası var. Bu rutinler haricinde neler yapıyorsunuz.. Kendimi bu yaz farklilastirmak ıstiyorum belki fikir olur![]()
Oh maaşallah ne güzelKizlarr kizlarrr tatil modu olunca uyuyasım gelmedi bu gece tatili izlemedigim diziyle geçireyim... cok da iyi geldi 3 bolum izlemişim bile....
Evimi pırıl pırıl yaptim kuaför işlerini hallettik oglumla.. alış-veriş yaptik acil olandan..
Sonra da geldik aileme... bir aksilik olmazsa istanbulda yim gezer tozarim....
Teşekkürler canim bu yardim kısmı hep var hayatımda...Hatta gun olarak belirledim oglum o günün ismi gelince hemen söylüyor...Manevi anlamda yapmaya calistiklarim var..
Bazen meal okuyorum..
Mutlaka ayda bir kez hic bir bagim olmayan birinin hayatina dokunmaya calisiyorum
Ya instagramda denk geliyor ya is yerinde..
Benim icin cok basit seyler bazen baskalari icin cok onemli oluyor ben cok zorlukla buyudum hele yanliz annelere hic kiyamam ufacik adimlar bana cok sey katiyor..
Mutlaka yeni bir yer yeni bir mekan veya yiyecek denemeye calisiyorum.. Uzun zamandir aramadigim insanlari arayip iletisim kurmak bana iyi geliyor bazen guzel sohbetler cikiyor. Esimle ayri da olunca vaktim cok ama rutinler icin vaktim olmuyor yoksa ben sosyal yardim kuruluslarinada katilirdim belki ileride. Is yerinde de yaptigim seyler var ama aklima gelmedi
Çocuklar on gündür annemden okula gidip gelip onda kalıyorlar çünkü kv memlekete gitti canım.Bu bayram da ya cocuk esirgeme ya da darülaceze ziyareti dusunuyorum kısmet olursa....
Canim cocuklar gece evde kalmıyorlar mi anlayamadım....
Çok şükür cnm masallahhh saglik olsun ödenir sen bikac aya kar tam duzene oturtursun