- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.061
Esila geçmiş olsun canım![]()
Hepinize tesekkur ederim
Bugun nasil uyuyacagim bilmiyorum brz daha iyiyim ama uyursak olacak gibi gelirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esila geçmiş olsun canım![]()
17 ağustos.ardindam ekim depremi unutulmaz ben de kocaeli de çok tedirginim bu yüzden cok iyi anlıyorumHepinize tesekkur ederim
Bugun nasil uyuyacagim bilmiyorum brz daha iyiyim ama uyursak olacak gibi gelirdi
17 ağustos.ardindam ekim depremi unutulmaz ben de kocaeli de çok tedirginim bu yüzden cok iyi anlıyorum
Çok tuttum aslinda kendimi yazdim yazdım sildim.karamelli_turta
iyiniyetli E Esila09
Sizlerin özellikle ağzınıza dilinize saglik cok opuyorum anladiniz.sebebini..içim de patlardı yazan olmasaydı![]()
Selamlar benim eşim maaşından bin lira yı sade kendi yiyor geri kalan iki bin ile ev geçiniyoeuz benim tek masrafım kaş alma 8 TL düşünün. Düşüncesiz bencil Bi eş ile evliyim evin parasından ne koparorsa kar hesabı yapıyor birikim sıfır iki çocuğumuz var her şeyden mahrum kalıuo evlatlarım bu adam beni geçiyorum evlatlarımın hakkona girmiyor muBende geldim. Hayırlı olsun topiğin..
Teşekkür ederim:)Gözünüz aydin olsun
Hayirlisi ile kavuşun kisce ile:)
Çok tuttum aslinda kendimi yazdim yazdım sildim.
Ban yememek için.
Tutamadım kendimi![]()
Bazilari yazmak için mi yaziyor belli değil.Bende senden cesaret aldim![]()
Keske herkes gercekten dusunmeden harcayabilecek istedigini alabilecek kadar kazansa
Bazı seyler de ortak nokta yoktur aslında cok uzatmamak gerek ama oluyor iste. Sadece bu konu degil diğer tipiklere de gönderme var..Bazilari yazmak için mi yaziyor belli değil.
Dikkat edildiği halde zor geçiniliyor...Jerkes bilir para harcamayiBende senden cesaret aldim![]()
Keske herkes gercekten dusunmeden harcayabilecek istedigini alabilecek kadar kazansa
yaa ben kacırdım mevzuyu merak ettım sımdıBazı seyler de ortak nokta yoktur aslında cok uzatmamak gerek ama oluyor iste. Sadece bu konu degil diğer tipiklere de gönderme var..
BolBol birikimler kizlar ağız tadıyla yasayalim
Har vurup harman savunduğumuz yillar da az değil.Bazı seyler de ortak nokta yoktur aslında cok uzatmamak gerek ama oluyor iste. Sadece bu konu degil diğer tipiklere de gönderme var..
BolBol birikimler kizlar ağız tadıyla yasayalim
Ben de kaçırdım hiç anlamadım ne olmuş?yaa ben kacırdım mevzuyu merak ettım sımdı
tamam buldum kızlar![]()
Günaydın kahvemsicimGünaydın kızlar
Pis pintiler sizi,biriktirip biriktirip hayatı kaçıranlar,
Hepimiz öleceğiz hadi yeni borçlar yapmaya isimli topigime bekliyorum hepinizi :)))
Çok güldüm okurken
İyi cevap vermişsiniz ama ağzınıza sağlık.
Konu mesaja kapatılmış.
Her insanın dönüm noktası var diye boşuna konuşmadık burada :))