• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 ağustos.ardindam ekim depremi unutulmaz ben de kocaeli de çok tedirginim bu yüzden cok iyi anlıyorum

O zmnlar cocuktum ama simdi baska..
Icim pirpir
Birde evde yakalandim sanki ciksam hic olmayacak gibi..
Biraz namaz kilayim belki rahatlarim

Bende geldim. Hayırlı olsun topiğin..
Selamlar benim eşim maaşından bin lira yı sade kendi yiyor geri kalan iki bin ile ev geçiniyoeuz benim tek masrafım kaş alma 8 TL düşünün. Düşüncesiz bencil Bi eş ile evliyim evin parasından ne koparorsa kar hesabı yapıyor birikim sıfır iki çocuğumuz var her şeyden mahrum kalıuo evlatlarım bu adam beni geçiyorum evlatlarımın hakkona girmiyor mu

Bazı seyler de ortak nokta yoktur aslında cok uzatmamak gerek ama oluyor iste. Sadece bu konu degil diğer tipiklere de gönderme var..
BolBol birikimler kizlar ağız tadıyla yasayalim
yaa ben kacırdım mevzuyu merak ettım sımdı :KK70:

tamam buldum kızlar :halay:

Son düzenleme:
Bazı seyler de ortak nokta yoktur aslında cok uzatmamak gerek ama oluyor iste. Sadece bu konu degil diğer tipiklere de gönderme var..
BolBol birikimler kizlar ağız tadıyla yasayalim
Har vurup harman savunduğumuz yillar da az değil.
Geçen zamana bakip bile keşke dediğimiz oldu.
Ama işte dönüm noktası gelmeden değişim olmuyormuş;)
Biz su andaki halimizden gayet memnunuz:P

Günaydın kızlar
Pis pintiler sizi,biriktirip biriktirip hayatı kaçıranlar,
Hepimiz öleceğiz hadi yeni borçlar yapmaya isimli topigime bekliyorum hepinizi :)))
Çok güldüm okurken
İyi cevap vermişsiniz ama ağzınıza sağlık.
Konu mesaja kapatılmış.
Her insanın dönüm noktası var diye boşuna konuşmadık burada :))

Günaydın kızlar
Pis pintiler sizi,biriktirip biriktirip hayatı kaçıranlar,
Hepimiz öleceğiz hadi yeni borçlar yapmaya isimli topigime bekliyorum hepinizi :)))
Çok güldüm okurken
İyi cevap vermişsiniz ama ağzınıza sağlık.
Konu mesaja kapatılmış.
Her insanın dönüm noktası var diye boşuna konuşmadık burada :))
Günaydın kahvemsicim:D
Neydi topiginin adi, hemen geliyoruz.
Ne de olsa öleceğiz çatır çatır yiyelim kimseye birşey kalmasin :kk77::kk77:

Biz yolumuzu bulmuşuz beğenmeyen haydi.
Bir de tabiki bizim olan zamani gelince birilerine kalacak evlat/es/kardeş. Kalsin ne varki bunda.

Günaydın kahvemsim turtam ve diğer kızlar
Ben zulam olduğunu kızımla paylaştım. Yerini söyledim. Dedim ki bana birşey olursa bu senin ve kardeşinin... nolur bolmaz demi.
Benden onlara ne kaldı kâr. Başımıza birşey gelmezse de yine kısmetse onlara kalacak.

Kızlar şu an babam Yoğun bakımda ve artık hastanelerde yer olmadığı için bizi başka bir ile gönderdiler. Cebimizde para olmasa rezil olmuştuk. Çok şükür onu yatırdık ben ve kardeşim de burada öğretmen evinde kaldık.

Back
X