- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.041
Dikiş, nakış,boyama, dil kurslari falan olabilir cnmHerkese bol gunaydin....
Kizlar sosyal aktivite el becerisi sanatsal her türlü fikrinize açığım beni bir.tesvik edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikiş, nakış,boyama, dil kurslari falan olabilir cnmHerkese bol gunaydin....
Kizlar sosyal aktivite el becerisi sanatsal her türlü fikrinize açığım beni bir.tesvik edin![]()
Harikaa cnm yaz mevsimi.senin icin toparlanma zamani olabilir.. Aklında yine de sabit de olsa kenara bir şeyler koyma fikrin var mıÇocuklar on gündür annemden okula gidip gelip onda kalıyorlar çünkü kv memlekete gitti canım.
Bu ay mesailerim de çoktu getirisi güzel oldu.
Tl günümü komple kapadim, dogalgaz artık gelmez, servis ücreti 3 ay yok artık, kk bu ay son 630 ödeyeceğim temmuzda ödemesi yok bitti.
Düzeni kurmaya çalışıyorum bakalım
Canim disarda bir yer zor çünkü cocuk.var ama evde online falan öğrenebilirim...Bunu hem zihin dağıtmak hem de verimli zaman geçirmek icin istiyorumDikiş, nakış,boyama, dil kurslari falan olabilir cnm
Kesinlikle var, bu ay hedefim 1 çeyrek altın karşılığı kadar tl birikimi,bu ay ödemeler vs yüksek olduğu için bir taraftan bazılarını bitirme/kapatma çabasına girdim.Harikaa cnm yaz mevsimi.senin icin toparlanma zamani olabilir.. Aklında yine de sabit de olsa kenara bir şeyler koyma fikrin var mı
gecmıs olsn cnm yaDeprem oldu kizlar
Ben ayaktaydim ama anlamadim ona ragmen 3 saattir korkudan titriyorum.
Cok keyfim kacti ya
Benim korktugum cok sey yok ama deprem baska..
Sakarya da olandan mi bahsediyorsun burda farketmedim benDeprem oldu kizlar
Cok keyfim kacti ya
Sakarya da olandan mi bahsediyorsun burda farketmedim ben
Sakin ol arkadasim
Artik kendini çok yormamaya çalış cnm son haftalar çok zor, hava sıcak..oyy kızlar merhabalar
oyle yorgunumki ayaklarım zaten davul gibi oldu artık
9dan beri ayaktayım kahvaltı yaptım markete gıttım aksama tatlı yaptım evı komple toparladım kuruyan camasırları topladım yenıleri yıkadım astım lavaboları cıfledım mutfak tezgahını cıfledım
esım de suan detaylı süpürdü siliyor oruc oructa kıyamıyorum ona ama ben yapamıyorum suan detaylı
15-20gün sonrada temızlık yapan ablayı cagırcam ınsAllah 4halım yıkanmaya gıdıcek. storlarıda vercektımde kv yıkar dedı esım ıcn bı denıcek bkalım
Oh oh işler bitmiş cnm :)Kolay gelsin canım,
Ben de tüm evi sildim balkon ve mutfak süpürdüm kalan yerleri eşim süpürdü,
Toz aldım, banyo wc yıkadım,
Pvc kapıları ve pencere pervazlarını temizledim, parladılar,
Uzandım şimdi,
Yemek yapmam lazım
Gözünüz aydin olsunGeçmiş olsun canım, rabbim beterinden saklasin.
Dünden islim kebabı ve pilav kalmıştı eşime göre,
Kızıma salata üstü soslu tavuk yaptım, ekmek kızarttım,
Dün topladığım fasulyelerden 15 kadarını ayıkladim soğan ve domates ile pişirdim, eşim yemedi yarısı kaldı
Kısır yaptım yanına da çok güzel oldu, cacık ve yeşillik,
Namaz kıldım kahve içtik ,
Sahur için hamur mayaladım, çökelek hazırladım, biberli ekmek yaparım sahura,
Büyük kızım yola çıkmış, 4 gibi burda olur, sıcak sıcak yer, umarım erken gelir ve oruç tutabilir
Çalışkan ve tutumlu hanımlara gelsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Esila geçmiş olsun canımDeprem oldu kizlar
Cok keyfim kacti ya