Huhu kızlar nerdesiniz :)
Bu bayram trakyadan tek çıkmayan benim
Kızkardeşlerim eşleri, annem babam, kv,görümcem ve ailesi hepsi bulgaristana gitti yolcu ettik.
Bizi de davet ettiler ama bu yaz böyle olsun gitmeme karari aldık eşimle.

Temizligim bitti çok şükür.
Yemekleri yaptim, çamaşırlari hallettim.
Yoruldum.

Trakya sana kalmis işte ne güzel, bayram gezmesi derdi olmadan gönlünce dinlen canım :)

Ayy canimm ne güzelli sen de gidersin insallah ben cok merak ediyorum o taraflari

Ayy canimm ne güzelli sen de gidersin insallah ben cok merak ediyorum o taraflari
Gidenlerin hepsi bu kez köye gidip köyde kalacaklar bir hafta.
Sıkılırız biz e çocuklar da olacak yanimizda gitseydik.
Ben gittim birkaç kez köylerimizi gördüm.
1 haftalık gitme planimiz olursa tatile gideriz oraya öyle anlaştık eşimle. Karadenize kıyısı var hotelleri falan da güzel, e artık 4umuz de vatandasiz:)
Seneye otel tatilimiz oradan olabilirbelki.
Slancev brag a babam götürmüştü eşim ve beni 3 yil önce.
Albenayi da merak ediyorum çok güzelmiş bu ikisinden birine gidebiliriz

Son düzenleme:
Ay canimm oralarda yaşam yeriniz cok güzell yaaa nasil sevindim siz8n adınıza
Tatile gidinngorun anlatım cnm bize de

Ay canimm oralarda yaşam yeriniz cok güzell yaaa nasil sevindim siz8n adınıza
Tatile gidinngorun anlatım cnm bize de
Ben çifte vatandaşlıgimi ilk aldığımda babam götürdü beni kardeşimi ve annemi.
Ilk olarak doğduğumuz köyü gördük, annem ve babamın ilkokul ortaokul lisesini.
Çok duygulandim, anlatilmaz derecede..

35 Yaslarina kadar annem ve babamin hayatları o topraklarda geçmiş, benimse sadece 4 yil. Hatırladığım sadece krese gittigimdi, bisikletim..

5 yilda 5 kez gidebildim oralara sadece.
Sadece birinde tatil amaclı gittik ama bayildim slancev brag sahiline.. bir hafta olarak gidilecek bir firsat olursa tatil olarak değerlendirmek isterim:)
Inşallah, çok âmin.

Bizim oraya gidip gerekli belgeleri toplayacak zamanimiz ve dilimiz yoktu o yüzden tr den gerekli belgelerimizi ve istedigi kadar parayi araciya verip oradan gerekli belgeleri getirmesini istedik.
Biraz uzun sürdü bu işlemler ve pahaliya maloldu ama olsun artik ücretsiz girip çıkabileceğiz en önemlisi çocuklarimin bir an önce almasini istiyordum. Dünyaya bir kapi açılıyor bu sayede.
Bulgaristan bildiğim kadarıyla 6 milyon insan nüfuslu bir ülke ama ab üyeliği var.
5 bin tl ile bizde 2 hafta tatil yapabiliriz orada yeme içme çok ucuz.
Siz 5 bin ile 3 hafta tatil yaparsiniz hatta.
Hotelleri, sahili güzel.
Burgas çok güzel canim, babam 2 yıl önce gezdirmisti orada bizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…