- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.101
ölüm dünya birikim vs diye topık vardıya kızlar yorum yapmıs cnımBen de kaçırdım hiç anlamadım ne olmuş?
Trakya sana kalmis işte ne güzel, bayram gezmesi derdi olmadan gönlünce dinlen canım :)Huhu kızlar nerdesiniz :)
Bu bayram trakyadan tek çıkmayan benim
Kızkardeşlerim eşleri, annem babam, kv,görümcem ve ailesi hepsi bulgaristana gitti yolcu ettik.
Bizi de davet ettiler ama bu yaz böyle olsun gitmeme karari aldık eşimle.
Temizligim bitti çok şükür.
Yemekleri yaptim, çamaşırlari hallettim.
Yoruldum.
Ayy canimm ne güzelli sen de gidersin insallah ben cok merak ediyorum o taraflariHuhu kızlar nerdesiniz :)
Bu bayram trakyadan tek çıkmayan benim
Kızkardeşlerim eşleri, annem babam, kv,görümcem ve ailesi hepsi bulgaristana gitti yolcu ettik.
Bizi de davet ettiler ama bu yaz böyle olsun gitmeme karari aldık eşimle.
Temizligim bitti çok şükür.
Yemekleri yaptim, çamaşırlari hallettim.
Yoruldum.
Bayram harçlığı super olmuş...esinin ailesi var miBabamla konuştuk, yuzsuzluk yapıp ne kadar harçlık ayirdin dedim:))
Banka işleme kapanmadan gelecek bayram harcligim ile 1 gram aldım.
Tatilde birikim keyfisi :))
Anne baba candirBabamla konuştuk, yuzsuzluk yapıp ne kadar harçlık ayirdin dedim:))
Banka işleme kapanmadan gelecek bayram harcligim ile 1 gram aldım.
Tatilde birikim keyfisi :))
Gidenlerin hepsi bu kez köye gidip köyde kalacaklar bir hafta.Ayy canimm ne güzelli sen de gidersin insallah ben cok merak ediyorum o taraflari
Kolay gelsin tatlum, tatlı hazirliklar..karamelli_turta ben anne evinde istanbuldayim bir taraftan bayram hazırlığı bir taraftan dondurucuya kışlıklar hazırlıyoruz...Pazara gittik geldik...tüm bunları yapinca evlenmeden önceki hayatımız aklima geldi
Aynen canım ortalik bana kaldiTrakya sana kalmis işte ne güzel, bayram gezmesi derdi olmadan gönlünce dinlen canım :)
Ay canimm oralarda yaşam yeriniz cok güzell yaaa nasil sevindim siz8n adınızaGidenlerin hepsi bu kez köye gidip köyde kalacaklar bir hafta.
Sıkılırız biz e çocuklar da olacak yanimizda gitseydik.
Ben gittim birkaç kez köylerimizi gördüm.
1 haftalık gitme planimiz olursa tatile gideriz oraya öyle anlaştık eşimle. Karadenize kıyısı var hotelleri falan da güzel, e artık 4umuz de vatandasiz:)
Seneye otel tatilimiz oradan olabilirbelki.
Slance brag a babam götürmüştü eşim ve beni 3 yil önce.
Albenayi da merak ediyorum çok güzelmiş bu ikisinden birine gidebiliriz
Aynen canım.Bayram harçlığı super olmuş...esinin ailesi var mi
Ben çifte vatandaşlıgimi ilk aldığımda babam götürdü beni kardeşimi ve annemi.Ay canimm oralarda yaşam yeriniz cok güzell yaaa nasil sevindim siz8n adınıza
Tatile gidinngorun anlatım cnm bize de
Bizim oraya gidip gerekli belgeleri toplayacak zamanimiz ve dilimiz yoktu o yüzden tr den gerekli belgelerimizi ve istedigi kadar parayi araciya verip oradan gerekli belgeleri getirmesini istedik.karamelli_turta bende eşimin vatandaşlık alması için baskı yapıyorum, da durumundan bana da oturum çıkıyormuş.
Hem ucuz bir memleket, burada bir hafta için harcadigimiz para ile Bulgaristan da iki hafta tatil yapılır gibi görünüyor.
Ben en çok burgazi merak ediyorum
Kolay gelsin canımKuzular Evi süpürdüm kendi kişisel bakımımı yaptım. Banyo WC kaldı. Yoruldum yapar mıyım şüpheliakşam dışarıda yiyecez o yüzden güç toplayıp lavaboları halletsem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?