- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.141
Ben de gitmedim merak ediyorumHayırli yolculuklar canım..
Bende Henüz hiç gidemedim pamukkaleye.
Iyi tatilllerKızlar iyi akşamlar ben tatile 1 hafta erken çıktım ancak okudum yazdıklarınızı
iyiniyetli babacığına acil şifalar diliyorum
sekerim00 bilekliğini güle güle kullan
K kahvemsi mutluluk iyi gezmeler
karamelli_turta sana da iyi dinlenmeler canım
Herkese mutlu sağlıklı huzurlu bol harçlıklı bir bayram diliyorum
Günaydın canım.Günaydın kızlar, hepimize mutlu bayramlar.
35 yaşındayım ilk kez ailemden uzak bir bayram geçiriyorum, bayramın tadı kalabalık aile ile birlikte olunca güzel, diğer türlüsü tatil modunda oluyor.
Ama tatil de güzel tabi.
Sayılı gün çabuk geçiyor, eşim şimdiden kurban için plan yapıyor. Hayırlısıyla evimize gidelim bakarız dedim. Tatilde hesap kitap işlerine giremeyeceğim :))
Bugün bayram olduğunu unutmuşumbabamın durumu çok kritik hastanede bekliyoruz. Neyse sizı üzmeyeyim.
Hepinizin bayramı mübarek olsun...
Nasılsa hemen taşınmayacaksınız canım zaten inşaat pisliğini kimse tam temizleyemiyor siz dönem dönem gidip temizlersiniz keyifli bile olur :)Eşimdiyor ki,temizlikçi parasını bana ver, ben temizleyeceğim
Göreceğiz bakalım kısmetse.
Yarin buyuk iş var cnm,yavaştan başlayacağız bakalım.Nasılsa hemen taşınmayacaksınız canım zaten inşaat pisliğini kimse tam temizleyemiyor siz dönem dönem gidip temizlersiniz keyifli bile olur :)
Aynen canım :) ben hamileydim evimizi aldığımızda 2 aylık her yeri annem eşim kv temizliyordu ben de cam filan silmiştim :)) işini kolaylaştıracak cam bezi mikrofiber bez kova filan al mutlaka yanınıza önemli bunlarY
Yarin buyuk iş var cnm,yavaştan başlayacağız bakalım.
Temizlik malzemelerimizi hazırladım, cam,yer,yüzey, vileda vs hepsi.
Gördüklerimizin bir kısmını orada bırakırız.
Arada bir temizlik yapıp yapıp döneriz)
Aa ne güzel:)Aynen canım :) ben hamileydim evimizi aldığımızda 2 aylık her yeri annem eşim kv temizliyordu ben de cam filan silmiştim :)) işini kolaylaştıracak cam bezi mikrofiber bez kova filan al mutlaka yanınıza önemli bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?