- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.181
Bugün istanbulu gezelim dedik denizi ve tarihiyle vakit gecirelim diye dusunduk..mher yer cok kalabalik artik yasanacak gibi değil...oysa çocukluğumuzda ne farklıydı kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim
cok sevındım canım senın için ya valla kendım almısım temızlıyomusum gıbı gule gule guzel gunlerde oturunMerhaba kızlar,
Bugün ne kadar güzel ise bir o kadar da yorulmusuz..
Kendimizi tatilde gibi hissettik temizlik bile olsa amaç, ailemle gidince çok eğlenceli oldu.
Işlerin büyük bir kısmını hallettik çok şükür.
Balkon en gözümü korkutandi güzel uğraştık orasi ile gerçekten.
Karşı komsu ile tanistik görmüşler bizi hemen balkonu yikamamiz için hortum verdiler :)
Sağol canım benim, rabbim isteyen herkese nasip etsin.cok sevındım canım senın için ya valla kendım almısım temızlıyomusum gıbı gule gule guzel gunlerde oturun
Geliyorum gidiyorum topik bomboş
Ben nöbetteyim
Bayramda çalışmak da zor..Bende buradayim esim calisiyor yorgunluktan bayildi resmen
Bayramda çalışmak da zor..
Islerinizden dolayı şehirler ayrıydı değil mi esila.Yillardir alismis birde bayramlarda turizm patlar
Artik en azindan ben varim bos eve gelmiyor
Islerinizden dolayı şehirler ayrıydı değil mi esila.
Sen mi gittin yanina?
Islerinizden dolayı şehirler ayrıydı değil mi esila.
Sen mi gittin yanina?
Başınız sağolsun Allah kalanlara uzun sağlıklı ömür versinKızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Taşınmayı erteledik canım.Turtiş harikasiniz temizlik işinin zor kısmını hallettiniz...Ah çocukların sorumluluğu olmada zaten taşınırdınız...cnm sen evi toparlamaya baslamismiydin
Ertelediniz ya taşınmayı aklima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?