Bugün tadilatın bir kısmını hallettik, şansımiza çok iyi bir ustaya denk geldik.
Devamında yapılacak işler için de haftaya fiyat verecek, önümüzdeki ay ortasına kadar ev düzene girer diye umuyorum
Tadilât işlerinin yolunda gitmesine çok sevindim:)

Tadilât işlerinin yolunda gitmesine çok sevindim:)
Ben de çok sevindim turtisim
Bugünkü kısmı düşündüğümüzün yarı fiyatına hallettik, digerler yapılacakların da tutarı belli olsun,
belki bir iki keyfi degisiklige bütçe kalir :))

Ben de çok sevindim turtisim
Bugünkü kısmı düşündüğümüzün yarı fiyatına hallettik, digerler yapılacakların da tutarı belli olsun,
belki bir iki keyfi degisiklige bütçe kalir :))
Hemde yari fiyatı, süper.

Bende bugün avanslardan sonra tekrar bütçeye baktım bu ayki birikim 700 tl max. :)
Az olsun öz olsun.

Slm kuzular
Dün 30dk yürüyüş yaptım haberiniz olsun.
PERŞEMBE günü tartıda biraz fark yaratmak istiyorum
Birikim Temmuz da olacak diyordum alınca bir şeyler Ağustos’a kaydı birikim de . Pöfff.
Temmuz 250tl Ağustos 250tl aylarında binamızda ek ödeme toplam 500tl verecek her daire.
Bakalım kurbanı da üç senedir bağış yapıyoruz bu sene de bağış yaparız allah nasip ederse :)

Günaydın kızlar

Çocuklarımin tatili istanbulda halada başladı, ev çok tenha geliyor.
Güzel bir kahvalti hazirlarim şimdi eşimle yapariz.
Alış-verişe gideceğiz bugün pazar da var sebze meyve, kahvaltılik alınacak.
Haftalik yemek planı da olusturacagim.
Temizlik de var bugün, akşam da iki tane düğüne gitmemiz gerekecek. Birine gram altin takmamiz gerekiyor ablam öyle hatirlatti ben unutmuşum. Evdekilerden takarim şimdilik sonra yerine koyarim.

Selam kızlar,
Kahvaltı ardından, tavuk yemeği, mücver ve kek yaptım,
Köye götürdüm yaptıklarımdan,
Çilek, salatalık ve semizotu topladım,
Çilekleri temizleyip şekere yatırdım,
Bir miktar çilek de buzluğa koymak istiyorum.
Yarın için kıyma çıkardım, köfte yaparım patatesle

Selâm kızlar.
Tüm nevresimleri değiştirdim belki 5 kez çamaşır makinesi çalıştı, bulaşıkları attim makineye, haftaiçi için 3 günlük yemek yaptım:)
Market, pazar alışverişimizi yaptık annecimle babacigima gittik.
Misir kaynattim ha pişti pişecek :))
Çocukların küçük olan kiyafetlerini ayirdim, vereceğim.

Elektrik 70 tl geldi bu ay inanamıyorum düştü :)

Selam kizlarr bugun sabah çay demleyip termosa koydum börek pişirip koydum cantaya

Dedik takin bor yer de açık hava kahvalti boyle olsun derlenen kendimizi başka şehir de bulduk keyifli gecti. Yakıtla beraber 125 tl harcadık

Hafta ici dondurucu tüketeceğiz otle karar aldik

p_ritha bahçe çileği enfes.. ben de 1 kavanoz reçel yapsam dedim hic guzel kinik çilek yoktu yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…