- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.581
Hoşgeldin evine cnm...rabbim sabır versin...Sizler ne yaptınız okuyamadım.
Dün babalar günüydü babamsız ilk babslar günüm zor geçti
Hoşbuldum canım.Hoşgeldin evine cnm...rabbim sabır versin...
Aslında babalar günü anneler günü gibi günleri göze sokarcasina kutlamasa daha iyi olur.
Sosyal platformlar iletişim kanalları vs... doğru bulmuyorum
Canım ben evi toplayacağım temmuzun başında da eşim beni izmire anneme bırakacak. Yerimiz tam olarak belliyse temmuzun başı gibi evi kiralarız şu anki olan bu kısmetseiyiniyetli ne zaman taşınacaksınız ev falan tuttunuz mu
hadi gel de anlat bakalım neler yaptın
biz seni sendromdan çıkartırız, ya da belki daha çok sendroma sokarız dimikaramelli_turta
Yediğin ictigin senin olsundimi @kahvemsi mutluluk sekerim,sekerim00 Neler gordun ,nasil geçti beybisi :)
kızlarrrrevet gezdiğini gördüğünü anlat bakalım helesekerim00
Kamp yeriyle ilgili ayrıntıları bana özelden atabilirmisimiz bende öyle bir tatil düşünüyorumda :)kızlarrrr
valla neler yaptımm anlatimm :))
arefe günü bursaya gittik pazartesi
pazar gününe kadar ordaydık gezdik falan
bi ara bigünlüğünee bizim memlekete gittik bi kaç ay önce eşini kaybeden eşimin akrabası bi ablayı 4 çocuğuyla beraber eşinin mezarına götürdük eşimden rica etti bizde seve seve götürdük çok çok iyi oldu bayram diye kimseye diyememiş bizim iznimizin uzun olduğunu öğrenince bize söyledi kendi arabaları büyüktü onla gittik geldik ilk bayramlarıydı babasız çok zordu rabbim sabır versin..
pazar günü ayvalığa gittik 2 3 gün oralardaydık kamp yaptıkkk çok güzeldi gittiğimiz yer harikaydı tam kafa dinlemelik denize giremedik soğuktuu ama hiç sorun etmedikk
ayvalık cunda ordan çanakkaleye geçtik bir gecede orda kaldık eşimin arkadaşında sonraki gün motorla şehitliği gezdikk
bir yanmışız bir yanmışız tam amele gibi :))
en son perşembe günü bursaya geri geldik bi gece kaldık cuma evimize geldik çokkk şükürrr
tatil çok uzun geldi ama çok güzeldi evimi işimi herşeyimi özlemişimmm :))
çok sevindim canım nasıl oldu ne zamandır bekliyordun vallahi çok güzel haberya şu an kendim bile inanamadığım bi şeyi size söyledim dayanamadım kimse bilmiyor sadece beraber çalıştığımız abla biliyor akşam doktora gidicez bakalım
ya ben bile anlamadımkiii vallahii şokk oldum halaa inanamıyorum dün gece öğrendik daha yepisyeniçok sevindim canım nasıl oldu ne zamandır bekliyordun vallahi çok güzel haber
Ya canım benim çok çok sevindimmmkızlar size bi müjdem var ben galiba HAMİLEYİMMMMMMMM
çok çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin :) hem kilo verdin hem de kardeşlerin bebişlerine bakman bile hazırladı bence çok duyuyorum böyle şeylerya ben bile anlamadımkiii vallahii şokk oldum halaa inanamıyorum dün gece öğrendik daha yepisyeni
Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok mutlu oldum şekerim..ya ben bile anlamadımkiii vallahii şokk oldum halaa inanamıyorum dün gece öğrendik daha yepisyeni
tatilden dönenler hayatımıza heyecan kattı turtamRabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok mutlu oldum şekerim..
Test Mi yaptın?
Sende Haberler çok bugün:*
Geçmiş olsun canım, bitti sınav telaşı, Şimdi bekleme sırasıSelam herkese
Cuma evime döndüm. Kızım üniversite sınavına girdi. Ev toplamaya başladım. Bugün okulum da başlıyor. Koştur koştur hep işlerim Rabbim sağlık versin de.
Aynen canım:)tatilden dönenler hayatımıza heyecan kattı turtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?