- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.521
Korkmamak elde değil fiyatlar uçuyor.Son pisirimlik fasulye bezelye barbunya dolma kaldi.ard arda sebze pişirince isyan olabilir..Aralara et tavuk menüleri ekleyebilirim
Aslında hepimiz.tikabasa doldurduk ama ancak yetiyor.
Ben de et alisverisi yapacagim korkuyorum resmen alisveristen
Biz dr kayak yapmaya gidiyoruz simdiIlk mesajım şu o zamansa.
Kizlar bugün bulunduğum ilde lapa lapa kar yağıyor
Bizim temmuz ilk haftası planimiz o şekilde.Biz dr kayak yapmaya gidiyoruz simdi
Canim o kadar fark gelmesi imkansız yaaa ama evet her gelen zam miktarı kenara bir gram olarak düşünüp idare etmek gerekli...Tatlucum ben de fiyatları görünce senin gibi oluyorum kesinlike. İşte en azından alıştık idareye 500 kadar fark gelse ben bir gram alırım artık ayda :)
Kumbaram da cok para birikti koyacak yer yokBizim temmuz ilk haftası planimiz o şekilde.
Uludağa gideceğiz
Eşimle ikimizi düşündüm ben canım yoksa haklisin tek maaşa gelmez bu kadar. Ben de bu zamdan sonra öyle düşünüyorum inşallah gram yapacağım.Canim o kadar fark gelmesi imkansız yaaa ama evet her gelen zam miktarı kenara bir gram olarak düşünüp idare etmek gerekli...
Ben de meraktayim hem bu hafta hem de sonraki hafta nasil fark olacak diyeKorkmamak elde değil fiyatlar uçuyor.
En çok da şu istanbul seçimlerinden sonra piyasalar ne olacak onu merak ediyorum..
Bu konuda.beni dürt sen..Eşimle ikimizi düşündüm ben canım yoksa haklisin tek maaşa gelmez bu kadar. Ben de bu zamdan sonra öyle düşünüyorum inşallah gram yapacağım.
Tamam canım gelecek ay başlayalım inşallahBu konuda.beni dürt sen..
Maas farkıyla fiziki gram alayim ona dokunamam hem
Ben hiç fiziki yapmiyorum cok iyi olur temmuzda başlıyoruz. Telefona hatırlatma yazayım hemnTamam canım gelecek ay başlayalım inşallah
Geçen yıl yürüyüşe çıkarken evde çanta cüzdan orda burda ne varsa topladım gittim 10 euro aldim..ona bakmak bile heyecanlandiriyor beniBenim zam ayi taa eylül...
Ama fikir güzel, zam farkiyle gram altın
Ben dolap ve dondurucu doldurdum bir parça boş kalmadı ama biz kız sebzelerini sevmiyoruz, sanirim ondan.Son pisirimlik fasulye bezelye barbunya dolma kaldi.ard arda sebze pişirince isyan olabilir..Aralara et tavuk menüleri ekleyebilirim
Aslında hepimiz.tikabasa doldurduk ama ancak yetiyor.
Ben de et alisverisi yapacagim korkuyorum resmen alisveristen
Öyle törenlerde takinca hos duruyor ama sen yuvan için kullandin seninkilerin hepsini bu herşeye değer.Bilezige çok heves ettim hatta kelepçe ince birşey de olur. Geçen sözde dikkat ettim tüm kadınların kolunda birşey var, bir ben de yok
Duygu sömürüsü yapıyorum eşime, ama artık yemiyor imitasyon al diyor :))
Şu evin tadilat rakamı çıksın eşimle başka pazarlık yapıcam kafamda tilkiler dolaşıyor :))
Tadilat bütçesinden artanla kurbanda tatile gideriz diye konustuk.
Oradan artanla ben bilezik aliyim, senin kumbara tatile diyeceğim :))
Kumbaraya bir gram attık onun dışında ne kadar vardır onu da bilmiyorum gerci
Valla bendeBende bende.
Varken hiç heves edip takmamistim :)))Öyle törenlerde takinca hos duruyor ama sen yuvan için kullandin seninkilerin hepsini bu herşeye değer.
Tilkiler eşini de ikna etsin
Kulüpten kizlar benim tarafimda de.
Gercegiz hemde hepimiz:)Varken hiç heves edip takmamistim :)))
Çok şükür canım, kafamizi sokacak bir evimiz oldu. Gerisi boş gerçekten.
Eşime kulüpten kızlar diyince sanal onlar yoklar diyip yarim saat konuşuyor.
Bizim topik öyle değil diyorum, tamam ben basedemiycem diyip konuyu kapatıyor :))
Kumbara daha bileziklik olmamiş turtis, sana selam ediyor :))Gercegiz hemde hepimiz:)
Enişte beye selâmlar, Kahvemsimize güzel bir bilezik yakışır, açsın kumbarayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?