- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.621
Söyle bence, ta uzaktan biz bile mutlu olduk :)Yada simdi gidince soyliyimmi sizce annem ablamlar kardesim bi aradalar su an
Yarini bekleme diyosun demi ya bide yarin kotu sonuc olursa dusunmek bile istemiyorumSöyle bence, ta uzaktan biz bile mutlu olduk :)
Gözünüz aydın canım,Yada simdi gidince soyliyimmi sizce annem ablamlar kardesim bi aradalar su an
Yanlarina gidersem soylerim gitmezsem soylemem aradayim :)Gözünüz aydın canım,
Yarına kadar dayanamazsın gidince söylersin sen :))
:)Yanlarina gidersem soylerim gitmezsem soylemem aradayim :)
Iyi tanimisin beni bebisim :)
Oy oyy ...o mutluluk bambaşka birşey tarif edilemez..Kizlar doktordan geliyoruz 5 mm boyunda 5 haftalik minicik bi kese gorundu rabbime binlerce kez sukurler olsun rabbim isteyen herkese yasatsin tarifsiz bii duyguymuş
Bence ailenle de paylaşmalısın:)Yada simdi gidince soyliyimmi sizce annem ablamlar kardesim bi aradalar su an
:)
Bu mutluluğu hemen paylaşmak istersin diye düşünüyorum ben :)
Oy oyy ...o mutluluk bambaşka birşey tarif edilemez..
Çok ama çok sevindim canım benim tekrar tebrik ederim..
Bence ailenle de paylaşmalısın:)
Umarım kardeşinin eşi için de beklenilen karar çıkar, ailesine kavuşur.
Hayir olsun inşallah canım.Kizlar kendim degil baska birisine cok üzüldüm kendimi iyi hissetmiyorum yarin grsrz iyi geceler
Kader mi desem seçim mi desem çok üzüldüm cnmT tatlu hayırdır diyeceğim ama değil sanırım.
Akşam üni den çok sevdiğim bir arkadaşım ile konustum. Kapattigimdan beridir onu düşünüyorum. Ailesinin gönül rızası olmayan bir evlilik yaptı.kendi istedi evlendi diye Esinin pek çok şeyini idare etti, adam çalışmadı kimseye soylemedi, onunla ilgili durumlar nedeni ile maddi manevi çok sıkıntı yaşadı. Kocası bildiğimden beri iki ay çalışsa bir sene yatar. Kiz evini aldı, geçimi sağlıyor. Adamın sigarasina kadar yapıyor. Alkol durumu da var. Kimseye zararı yok ama parasi olsa hergun içer diyor. Arada iş arıyorum diye para isteyip iciyormus.
Arkadaşım bugün doktor kontrolünde erken menopoz olduğunu öğrenmiş, tüp bebek ile bile çocuk sahibi olması neredeyse imkansizmis.
Hayatta en çok istediği şey anne olmaktı, telefondan gecip sarilip teselli etmeyi çok istedim ama bir yandan da kızıyorum, geri dönse arkasında
aslan gibi ailesii var ama artık hiç bosamam çocuğumda olmayacak diyor.
O ağladı ben dinledim.
Üzüntüden başıma ağrı girdi
Valla bu durum bile bile lades, sonra da kendim ettim çekeceğim diye inat etti.Kader mi desem seçim mi desem çok üzüldüm cnm
Insan bilse karşısındakinin hayallerindeki olmadığını hayatini birlestirmez de.
Maalesef alninda yazmiyor insanlarin..
Ayrilsa daha hayırlı olmaz mı acaba, ana baba kiyamaz evladına.
Tam teşhis bu.K kahvemsi mutluluk sen o arkadasinin canının yandığıni bilip derman olamiyorsun ya o durum da seni mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?