Tatlum seni de destekliyorum, tayin durumları ne olacak şimdi? 2 ay sonra belli olur demiştin dimi.
En geç ağustos sonunda sonuçlanacak 1 atama daha var onu bekliyoruz cnm. Bu arada yaz tatilinde oturduğum yeri takipte olacağım
Tayin çıkmazsa burdan aliriz

Sagolun kızlar bilezik işini rafa kaldırıyorum o zaman.
Annem de bana künye yapmış altın.
O bilezik al dedi ama şimdi ben kendim uğraşıp aldım mkllete dil dökerek o raporları.
Esimin ailesi sanki onlar almış takmış gibi bir tavır sergileyecek ya da esimin vana verdikleriyle aldigimi düşünüp harçlığını çok sancaklar.

Kolyemi değiştirip kalanı en güzel kendi hesabında saklamak.
Esimle ayrılma durumumuz olabilir.
Öyle bir durumda pay sahibi olma ihtimali de beni ürkütüyor.

Merhaba kızlar.Yine anlatacaklarimla geldim,şükür bu gece uyuyabildim:)
Biz ev alma, bu evi boşaltma olayını anne baba haricinde kimseye soylememistik.Ablamlara dün sordum, siz krediyi hangi bankadan çekmiştiniz bize ne önerirsiniz diye öyle haberleri oldu.Cok sagolsunlar,hem ablam hem eniştem çok fazla ısrar ederek yardimimizi kabul edin dediler.Bizim ailede bir şey alınırken muhakkak kardeşler arası yardım olurdu.Herkesin birbirine sevgi ve güveni tam.Esim de ikna oldu.Bu sayede cekecegimiz kredi 130 bin değil de 100 bin olucak.Faizi daha az diye odeyecegimiz tutarda 2500 yerine 1800 olucak inşallah.Cok mantıklı geldi.Ablamlara borcumuzun onlardan yana zaman ve sıkıntısı yok ama kolaylıkla kapatabilecegimize inanıyorum
Tekrar bankaya gitmeden sizlere danışmak istediğim kredi ne kadar sürede çıkıyor başvurudan sonra? Eksper hemen geliyor mu yoksa bunlar baya zaman alan işler mi?
Banka kredi vs işlemleri için 130 binlik kredide masraflar 2000 demişti.Bu iki bin dışında başka bir masraf çıkartıyorlar mi bize? Şimdiden sağolun

:) Çok sevindim ablanın desteğine, ödeme tutarında epey fark ediyor.
Banka eksperi bir iki güne gönderiyor, bir hafta içerisinde tapu alacak şekilde işlemeler yapılıyor.
Masraf için eksper ücreti bunu krediye başvurduktan sonra söylüyorlar oduyorsun.
Hayat sigortası, dask, konut sigortasını ayrıca kesiyorlar. Bunların tutarıni bankaya sorabilirsin. Hepsinde farklı oluyor
Hayat sigortasını yıllık değilde, kredi çekerken on yıllık ödersen epey indirimli oluyor,ben öyle yapmıştım.
Tapu masrafı da olcak , bizim burada satıcı kendi tapu masrafıni alıcıyı odetiyor.

Ay çok sevindim harika bir haber.
Kredi 2 -3gunde onaylanıyor vakıfbankta.
Eksper sanırım bir hafta içinde halloluyor.
Tapu masrafları 5 bin kadar.
Sigortalar vs her yil yeniden ödeniyor diye biliyorum yine.

Dun aksam aglaya aglaya sismisim gozlerim davul gibi ise gidiyorum
Kardesim kotuydu tabiki o kotu oldugu icin bebekte iyi degildi hep agladi
Enistem kendi oglunu kucagina aldiginda yavrum oyle masum masum bakiyoduki icim gitti hatirladikca hala aglayasim geliyo
Insan kocasi yaninda diye kendini suclu hissedermi ben hissediyorum kiyamiyorum kuzularima allahim yardim et sen buyuksun

Günaydın herkese
Halk eğitim merkezinden kurs açtım hangi alanda olduğunu söylemek istemiyorum tanıdıklardan burayı sıkı takip edenler var. Kusuruma bakmayın.
308tl maaş yattı. Hemen harcadım tabiki.
Benim harçlığım çıkıyor gibi düşünün hafta içi hergün 2 saat çalışıyorum . Eğleniyorum da. Evde bunalmıştım değişiklik oldu gerçekten. Araba ile gidiyorum uzak baya. Aldığım paranın yarısı benzine gidiyor zaten . Ama sanki ben kursa yazılmışım gibi düşün diyorum eşime de.

Cnm sadece sizin aileye özel bir durum değil buna İnan. Çok dikkat çekiyor altın. Ben de çeyrek altın biriktiriyorum gr altın biriktiriyorum evde. Ama bankaya hesap açtım bankada biriktireceğim kk kartlarından kurtulunca. Kolye yi de eski kolyem vardı modası geçmişti değiştirdim de insanlara. Öyle bir zamandayız ki sadece altın değil aldığın bir ayakkabı bile dikkat çeker oldu. Eşine vs söylemeden en güzeli banka. Güvenmiyorsan annenin üstüne altın hesabı açarsın

Of canım ya
Içim yaniyor sen onları yazınca.
Umarım bir an önce kavuşurlar, rabbim sabretme gücü versin hepsine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…