Dünya hâli işte herşey olabiliyor.
Bir yil sonra inş bende senin kadar rahat olsam yeter :))
Gün parası ile bilezikalmak harika fikir, zorlamaz da seni.

Dünya hâli işte herşey olabiliyor.
Bir yil sonra inş bende senin kadar rahat olsam yeter :))
Gün parası ile bilezikalmak harika fikir, zorlamaz da seni.
Ben sanırım evi alinca kafa olarak rahatladım.
Açıkçası önce Rabbime sonra kendime, işime, maasima güveniyorum.
Birde geçmişin malum neleri atlattım, bunu da hallederim diye bakmaya çalışıyorum :)))
Özgüven tavan :)

Maşallah diyorum
Halledersin tâbi güçlü kadinsin sen :)
Açıkçası bende sizden de destek aldim yoksa hâlâ begenip almamış olurduk şu gün bile.
Bizim aylik borc da istediğim seviyeye düşerse bende biraz daha rahat olabilirim belki.
Çünkü hâlen devam eden eşimin kredileri var biri ağustos son diğeri 2020 ağustos.

Kizlar bu topik bir harika hep yardımlaşma destek
Arkadaşım 2 tane memur maaşıyla gercekten odeyebilirsiniz ben inanıyorum

Bak bizim eve 2.memur maasi kadar bile girmiyor ve oglum özel kreşte 1000 lira ona ve ayrıca 1200 e yakin oturduğum eve aidat kira veriyorum...ve ev planı yapiyorum

Birikim yapiyorum elden geldigince...
Inşallah sağlıkla oturacağım kolay ödeyebileceğim bir yuvan olur

Tatlum seni de destekliyorum, tayin durumları ne olacak şimdi? 2 ay sonra belli olur demiştin dimi.

Tanik günü bilmiyor mu niye gelmiyor ya.
Polis eşliğinde getirilir canım ağustosta güçlü olmaya çalışın.
Masumlarin cani acimasin artık.

Tanik günü bilmiyor mu niye gelmiyor ya.
Polis eşliğinde getirilir canım ağustosta güçlü olmaya çalışın.
Masumlarin cani acimasin artık.
bilmiyorum niye gelmediğini bende gitmedim detayları daha öğrenemedim
inşallah getirilir artık
kardeşimin saçı bi tutam kalmış artık üzüntüden stresten dökülmüş hep dün akşam farkettim
zaten geçen haftada eşinin ailesi yapmadığını bırakmadılar yine kıza
bide onlarla uğraşıyoruz
Allah sorsun hesabını onlarada rabbim büyüktür.

Getirilmesi lazım kendi gelmiyorsa.
Kolay mi kardeşinin durumu üzülüyor
Artik yüzü gülsün inş canım ya.

Merhaba hanımlar uzun süredir yazamıyorum kusura bakmayın okul sinav çocuk ev telaşı iceeisindeyim

Geçen sene alamadığım doğum sonrası iş gorememezlik raporunu bugün aldım.
Sgkya vericem ve elime bir kac bin geçecek.
Size sorum
Bu para ile ne yapmam gerektiği.
Bilezik almak
Kopan ince zincirli bir kolyem vardı onuda bozup üzerine o parayla mı alayim.
sürekli kopan o zincirli kolyeyi nasıl değerlendirebilirim. Her zaman taktiğim bir kolyeydi.
Bayramda 600 tl biriktirdik.
Bunun haricinde olan oğlumun 800 lirası var. Ben para olarak beklettikce eriyip gidiyor.

O parayı kendime takı alarak mı değerlendireyim. Yoksa oğluma banka hesabı açarak mı.

Bildiğiniz gibi kirası krediye giden altimlarimla alınmış bir ev var. Bu kredi bitince parayı laf arasında oğluma hesap açıp orada biriktirecegimi soylemistim kayın aileme. Bunu da hayata gecirmek istiyorum. O biriken paralarida tl de bırakmak değerini düşürüyor.

Mantıklı önerilere açığım.

Hoşgeldin canım
Parayı TL de bırakma bence, hesap açsan bile döviz ya da altın olarak değerlendirmekte fayda var.
Doğum paranı kendine bilezik yap takarsin
Altın takılar bir kere tamir gordumu bir daha faydası olmuyor. Ekle bileziğin üstüne.

Sağlayabileceğine eminsen bilezik ve ata altın olarak alabilirsin,ben olsam ata altın alirim:) yatirimlik.

Kolye için farklı bir kolye mı alsam boynuma yine aynı tarz ama kalın zincirli o bayram haecliklarimla ekleyerek emin olamadim

Bilezik istiyorum aslında ama yine göze falan gelir mi emin degilim
Sağlayabileceğine eminsen bilezik ve ata altın olarak alabilirsin,ben olsam ata altın alirim:) yatirimlik.
Bilezik konusunda tereddütlerim var saklama işi evde olur. Takmak istediğimde insanların (esimin kayinailemin)gözüne batar miyim onu dusunuyorum

Sen bu ailenin içinde her türlü göze batarsin,
Düzgün bir kolye al tak, kalanını bankadan degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…