- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.701
Dünya hâli işte herşey olabiliyor.Biz de özel sektordeyiz ve korktuğumuz durum ilk aylarda başımıza geldi :))) Aslında belki de çağırdım felaketi :))
Ama neyse ki ben artık akillandim ve çok çok şükür bir mesleğim var.
Bizim ekstra kredi sağlık durumundan oldu ama kapatmaya niyetim yok, uygun faizle çektim.
Gün obur ay bitiyor girmem diyordum ama vazgeçtim. Güne girip kardeşimin bileziği alırım diyorum.
Rabbim önce sağlık, huzur, ağız tadı versin
Borçlar da ödenir biter
Ben sanırım evi alinca kafa olarak rahatladım.Dünya hâli işte herşey olabiliyor.
Bir yil sonra inş bende senin kadar rahat olsam yeter :))
Gün parası ile bilezikalmak harika fikir, zorlamaz da seni.
Maşallah diyorumBen sanırım evi alinca kafa olarak rahatladım.
Açıkçası önce Rabbime sonra kendime, işime, maasima güveniyorum.
Birde geçmişin malum neleri atlattım, bunu da hallederim diye bakmaya çalışıyorum :)))
Özgüven tavan :)
Tatlum seni de destekliyorum, tayin durumları ne olacak şimdi? 2 ay sonra belli olur demiştin dimi.Kizlar bu topik bir harika hep yardımlaşma destek
Arkadaşım 2 tane memur maaşıyla gercekten odeyebilirsiniz ben inanıyorum
Bak bizim eve 2.memur maasi kadar bile girmiyor ve oglum özel kreşte 1000 lira ona ve ayrıca 1200 e yakin oturduğum eve aidat kira veriyorum...ve ev planı yapiyorum
Birikim yapiyorum elden geldigince...
Inşallah sağlıkla oturacağım kolay ödeyebileceğim bir yuvan olur
Tanik günü bilmiyor mu niye gelmiyor ya.kızlar maalesef kardeşimin eşi yine tahliye olamadı 28 ağustosa ertelendi..
tanık gelmemiş yüzleştirme yapılsın demiş hakim
Allahım bize bunu yaşatanları yatağında rahat uyutmasın
bi bayram daha geçirecek kuzuummm babasızz
bilmiyorum niye gelmediğini bende gitmedim detayları daha öğrenemedimTanik günü bilmiyor mu niye gelmiyor ya.
Polis eşliğinde getirilir canım ağustosta güçlü olmaya çalışın.
Masumlarin cani acimasin artık.
Getirilmesi lazım kendi gelmiyorsa.bilmiyorum niye gelmediğini bende gitmedim detayları daha öğrenemedim
inşallah getirilir artık
kardeşimin saçı bi tutam kalmış artık üzüntüden stresten dökülmüş hep dün akşam farkettim
zaten geçen haftada eşinin ailesi yapmadığını bırakmadılar yine kıza
bide onlarla uğraşıyoruz
Allah sorsun hesabını onlarada rabbim büyüktür.
3 ay canım süresiK kahvemsi mutluluk beyan süresi ne kadar sen bilirsin cnm ben hâlâ gitmedim de.
Yarın sabah gitsem diyorum.
Hoşgeldin canımMerhaba hanımlar uzun süredir yazamıyorum kusura bakmayın okul sinav çocuk ev telaşı iceeisindeyim
Geçen sene alamadığım doğum sonrası iş gorememezlik raporunu bugün aldım.
Sgkya vericem ve elime bir kac bin geçecek.
Size sorum
Bu para ile ne yapmam gerektiği.
Bilezik almak
Kopan ince zincirli bir kolyem vardı onuda bozup üzerine o parayla mı alayim.
sürekli kopan o zincirli kolyeyi nasıl değerlendirebilirim. Her zaman taktiğim bir kolyeydi.
Bayramda 600 tl biriktirdik.
Bunun haricinde olan oğlumun 800 lirası var. Ben para olarak beklettikce eriyip gidiyor.
O parayı kendime takı alarak mı değerlendireyim. Yoksa oğluma banka hesabı açarak mı.
Bildiğiniz gibi kirası krediye giden altimlarimla alınmış bir ev var. Bu kredi bitince parayı laf arasında oğluma hesap açıp orada biriktirecegimi soylemistim kayın aileme. Bunu da hayata gecirmek istiyorum. O biriken paralarida tl de bırakmak değerini düşürüyor.
Mantıklı önerilere açığım.
Bizim müteahhit bugün arayip hatirlatti bir ay süresi var dedi. Bende emin olmak için sorayım dedim sağol canım3 ay canım süresi
Sağlayabileceğine eminsen bilezik ve ata altın olarak alabilirsin,ben olsam ata altın alirim:) yatirimlik.Merhaba hanımlar uzun süredir yazamıyorum kusura bakmayın okul sinav çocuk ev telaşı iceeisindeyim
Geçen sene alamadığım doğum sonrası iş gorememezlik raporunu bugün aldım.
Sgkya vericem ve elime bir kac bin geçecek.
Size sorum
Bu para ile ne yapmam gerektiği.
Bilezik almak
Kopan ince zincirli bir kolyem vardı onuda bozup üzerine o parayla mı alayim.
sürekli kopan o zincirli kolyeyi nasıl değerlendirebilirim. Her zaman taktiğim bir kolyeydi.
Bayramda 600 tl biriktirdik.
Bunun haricinde olan oğlumun 800 lirası var. Ben para olarak beklettikce eriyip gidiyor.
O parayı kendime takı alarak mı değerlendireyim. Yoksa oğluma banka hesabı açarak mı.
Bildiğiniz gibi kirası krediye giden altimlarimla alınmış bir ev var. Bu kredi bitince parayı laf arasında oğluma hesap açıp orada biriktirecegimi soylemistim kayın aileme. Bunu da hayata gecirmek istiyorum. O biriken paralarida tl de bırakmak değerini düşürüyor.
Mantıklı önerilere açığım.
İlk evde 3 ay ama onun farklı bir durumu vardır belki ondan uyarmistirBizim müteahhit bugün arayip hatirlatti bir ay süresi var dedi. Bende emin olmak için sorayım dedim sağol canım
Sabah belediyeye gidip halledeyim onu ben.İlk evde 3 ay ama onun farklı bir durumu vardır belki ondan uyarmistir
Kolye için farklı bir kolye mı alsam boynuma yine aynı tarz ama kalın zincirli o bayram haecliklarimla ekleyerek emin olamadimHoşgeldin canım
Parayı TL de bırakma bence, hesap açsan bile döviz ya da altın olarak değerlendirmekte fayda var.
Doğum paranı kendine bilezik yap takarsin
Altın takılar bir kere tamir gordumu bir daha faydası olmuyor. Ekle bileziğin üstüne.
Bilezik konusunda tereddütlerim var saklama işi evde olur. Takmak istediğimde insanların (esimin kayinailemin)gözüne batar miyim onu dusunuyorumSağlayabileceğine eminsen bilezik ve ata altın olarak alabilirsin,ben olsam ata altın alirim:) yatirimlik.
Sen bu ailenin içinde her türlü göze batarsin,Kolye için farklı bir kolye mı alsam boynuma yine aynı tarz ama kalın zincirli o bayram haecliklarimla ekleyerek emin olamadim
Bilezik istiyorum aslında ama yine göze falan gelir mi emin degilim
Bilezik konusunda tereddütlerim var saklama işi evde olur. Takmak istediğimde insanların (esimin kayinailemin)gözüne batar miyim onu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?