sadece okumakla kalma sen de yaz,
biz de seni okuyalım :)
Tabi ki bundan sonra aranızdayım. Sizin gibilerle klavyede buluşmak bile güzel ben bugün tam 71.900 gram geldim. 77.400 ile başlamıştım yazmayı unutmuştum. Sizlerle bende başlamıştım. Hedefim ise eski kiloma ulaşabilmek 68 inşallah tabiki vermesi çok zahmetli. Teşekkür ederim Kahvemsim.
Canımmmmm çok amin teşekkür ederim mutlu oldum okuyunca. Kendinden bahşeder misin çalışıyor musun birikim hedefin var mı? Evli misin çocuk varsa kaç tane bize bunlarla da gel
Rica ederim. Yazdıklarınızdan hepinizi tanıyorum. Ben evli iki kızı olan ev hanımı bir bayanım. Eşim devlet memuru olarak görev yapıyor. Hali hazırda 3 yıl sonra bitecek olan ev kredisi ödüyoruz. 2009 yılında keşfettiğim kadınlar kulübünün en çok takıldığım ekonomi bölümüdür. Çok büyük birikimler yapamadım ama eşim ne zaman arabayı değiştirmeye kalksa ona verebilecek mutlaka küçük bir birikimim oldu.
Canımmmmm çok amin teşekkür ederim mutlu oldum okuyunca. Kendinden bahşeder misin çalışıyor musun birikim hedefin var mı? Evli misin çocuk varsa kaç tane bize bunlarla da gel

Eşime pasladim artık,gerekli yerlere hem şikayet hem de ileticek inşallah.Sizler ne diyorsunuz bu enflasyona bağlı kredi işine?
1,75 oranı varmış ve aklıma hiç yatmıyor..
bu kredinin net detaylarının bilmemekle beraber, okuduğumdan anladığım belirli dönemlerde faiz oranı değişecek, bu iyi de olabilir kötü de
sabit oranlı kredi çekip ileride faiz oranları düşerse yapılandırma yapmak daha mantıklı geliyor bana
elimizdeki verilere göre enflasyonun yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum
ben garanticiyimdir her zaman, 1,55 oran ile kredi çeker ileride düşerse yapılandırmayı tercih ederdim.
diğer kamu bankalarına da bak istersen,
ben çekerken masraf ve diğer giderleri de ekleyince en uygun ziraat idi
ama onlarda da prosedür çok bunaltıcı

Eşim aradi halkbankasi dün akşam daha çok yeni faizi 1,55 e çekmiş..
Çok şükür hallettik galiba ve başvuruyu yaptık.Gun doğmadan neler doğuyor ya..Şaka gibi saatler öncesiyle şuan.
Ben de senin düşündüğün gibi dusunuyorum,riski sevmiyoruz

Merhaba hanimlar. Sizleri okuyorum. Ara ara yaziyorum ama genelde okumadayim. sizlere birsey danışmak istiyorum. Aklimi cok kurcaliyor bu aralar cunku. Simdi ben 28 yasindayi.. subat ayindna beri issizim.surekli is basvurusu yapiyorum ama geris donus hic olmuyor malesef. Neyse. Ben tabi dun aksam internet uzerinden evde yapabilecegim is var mi diyr biryerler aranirken bir iki yer buldum. Evden dedigim de hani evlere taki boncuk kina paketleme isi verilenlerden. Iste bir kina paketleme isi buldum telefon numarasi ile beraber. Ama şöyle bir durum var ki hassas terazi de gonderiyorlar yaninda. Sadece hassas terazinin parasini aliyorlarmis 75 tl olarak. Kina paketleme her paketlemede 35 grwm kina konulacak cicegi ve bilimum suslemeleri iste 35 kurus 1 tanesi. Bunu daha yakin zamanda paylesimi yapilmis. Sezonluk olur diye dusnuyorum. En fazla ekime kadsr gideri var gibi sanki. Bir de tutun sarma isi var. Yani sigara sarma. Onu daha iste burada tutunculeri gezmedim evlere is veriyor msunuz diye. Bir soemaya cikicam iste. Yani kurban bayramina kadar en azindan daha iyi is ilanlaei cikar onlara basvururum diyorum hem de bu sure zarfında hepten de parasiz kalmak istemiyorum. Zaten elimde bir 100 tl cik kaldi. Fikirlerinize acigim vallahi. Nikah sekeri isini somustum carsamba gunu didari cikip ta. Vermiyoruz, piyasa durgun demislerdi. Yaprak sarma isine girecegim instagramdan ama dondurup kargoyla millete gondersem bile havalar sicak, soğan zaten bozulmaya musait bir yiyecek. Bu havalarda yakin yerlerden baska alan olmaz diye dusunuyorum. Biriaz uzun oldu ama. :)

nedemistimkibenn öncellikle hayirli olsun başvuruyu yapmışsınız...gercekten gun doğmadan neler doğar sözü...
Bence de sabit oran daha iyi bilirsin ne ödeyeceğini...
Çok teşekkür ederim T tatlu
İnşallah en hayırlı ve tez zamanda senin de güzel haberlerini okurum

Aa hayirli olsun çok sevindim:)

Umarım gönlüne göre güzel bir işi en kısa sürede bulursun

Gün doğmadan neler doğar, o zaman hayirli olsun diyelim

Umarim. Peki bu surede bu tarz, evden para kazanabilecegim bir fikriniz var mi. Diger topikte mesela giymedigin kiyaetleri ikinci el olarak satabilirsin gibi bir yontem geldi.
Kızlar fikir verir mutlaka benim şuan aklıma pek birşey gelmedi.
Kina ve şeker işini zaten yazmışsın, örgü elişi biliyorsan Instagram'da o tarz ürünler çok gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…