- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.881
ya kızlar haklısınız ama sabah 8 buçukta işe geliyorum akşam en erken 7 7 buçukta evde oluyorumsekerim00 şartlarını en iyi sen bilirsin ama cocuk olunca masraf artacak cok sıkışıp bunalabilirsiniz. Hem annen ablan vs var zaten doğum iznin bitince birazda rapor vs alarak bir seyler yapsan diyorum
Ben de kahvemsi ye katılıyorum.
Tabiki son karar sizin canim
çok teşekkür ederim canımmm amin inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımızaSelam kızlar nasılsınız? Benim işler güçler çok yoğun geçiyor. Şekerim bebek bekliyormuşsun şimdi gördüm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Ekonomik durumlarınız bebekten sonra nasıl olacak? Sen çalışmadığın bir süre harcamalardan kısmadan devam edebilecek misiniZ? Ev kira mı? Sizin ise kredi ödemesi var mı? Bunları dikkate alarak karar vermelisiniz. Bir de her zaman şunu düşünürüm iş işte aranır.ya kızlar haklısınız ama sabah 8 buçukta işe geliyorum akşam en erken 7 7 buçukta evde oluyorum
cumartesi günleri full çalışıyorum
özel gün resmi tatil hiç izin yok
sizce burda yinede çalışmalımıyım çocuktan sonra
onada haksızlık olmazmı bu
sabah 8 akşam 5 cumartesileri izinli olan bi işim olsa kesin çalışırdım ama bu şartlar beni şu an bile zorluyor o zaman naparımki
bide böyle bakıp fikir verin bana
Iyiyim canım ben, sen nasılsın,Selam kızlar nasılsınız? Benim işler güçler çok yoğun geçiyor. Şekerim bebek bekliyormuşsun şimdi gördüm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Dışarı çıkıp kurutma makinesini almam lazım ama çok üşeniyorum yayıldım kaldım koltuktaIyiyim canım ben, sen nasılsın,
Kapalı bir havada evdeyim
Ekonomik durumlarınız bebekten sonra nasıl olacak? Sen çalışmadığın bir süre harcamalardan kısmadan devam edebilecek misiniZ? Ev kira mı? Sizin ise kredi ödemesi var mı? Bunları dikkate alarak karar vermelisiniz. Bir de her zaman şunu düşünürüm iş işte aranır.
sekerim00 senin aile desteğin de olduğunu düşünerek en azından yarı zamanlı bitene kadar ise devam etmen bana göre mantıklı gibi geldi.
Bebekten sonra da masraflar olacak malum.
İşveren kabul etmezse tazminatını verip gönderir kanunen hakkın çünkü.
Hergun yarım gün değilde 3 gün tam çalışıp kalanında evde olursan hem sen bunalmazsin hem de bebeğinle vakit gecirirsin.
Bebek yaşına gelene kadar da süt iznin olacak onları da isver ile görüşüp toplu kullanabilirsin, yıllık izinler vs. derken o arad amaddi durumuna göre karar verirsin.
Belki daha iyi bir iş bakarsın ya da evde olursun
Ama ben çalışmadığım bir hayat düşünemiyorum, sürekli calismaya alişan insanlar bir süre sonra evde çok bunaliyor
sekerim00
Bende destek olan kişiler var diye dedim.
Ben doguda köy okulunda çalışıp sabah 7 de evden çıkıp aksam 5 te ancak geliyordum.yaklasik 120 km yol . Ve gece çocuğa tek bakıyordum evde yemek yok esim düzensiz ve il disi falan calisyordu...
Bence su an düşünme doğum yaklaşsın siz ona gore karar verin...
hamarat bacııı yaaaKurabiye yaptım, keke fırında, sosunu hazırladım, mısırın bulgularını islattim.borekleri gece sardım
Biraz eşime yardım edip ortalığı toplayıp temizlik aşamasına geceriz
Böyle yaparsan doğum öncesi 56 günlük rapor paranı alamazsın cnm, doğum sonrası 56 günlük parani da.Şöyle yapicam kizlarr
32. Haftadan sonra isten cikisimi almicam isyeriyle konusucam cikisimi vermesinler dogum izni parasini alabilmek icin
Sonrasindada onlarin cikis vermesini isticem issizlik maasi alabilmek icin
Bu kadarinida yaparlar diye dusunuyorum
Ablam boyle yapti isyeri kabul etti
Kahvemsim hemen calismak istemedigim icin cikicam isten sartlarim tatilim maasim bence bebegime yeterince vakit ayiracak duzende degil. Yarim gun calisma hakkim oldugunuda biliyorumda hem isyeri buna problem cikarabilir hemde ev cok uzak sabah enistemle gelsem oglen cikip gitmem cok zor olur eve.
Ellerine sağlık bende mi misafir olsamKurabiye yaptım, keke fırında, sosunu hazırladım, mısırın bulgularını islattim.borekleri gece sardım
Biraz eşime yardım edip ortalığı toplayıp temizlik aşamasına geceriz
bende öyle yapıcam canımm ama işyeriyle konuşcam bilsinlerr :)Böyle yaparsan doğum öncesi 56 günlük rapor paranı alamazsın cnm, doğum sonrası 56 günlük parani da.
32. Haftayı da çalışarak bitir doğum iznine ayril çıkışını dönüşte iste ,tum izinlerin bitipte işbaşı yapacağın zaman.
Tâbi istersen söyleyebilirsin ama hakkın olanlari alamama durumunu istemem canım bu yüzden dedim, kahvemsi de yari zamanlı çalışma yazmış işveren kabul ederse o da mantıklı.bende öyle yapıcam canımm ama işyeriyle konuşcam bilsinlerr :)
doğru diyosun canım bakiyim zaman ne gösterecek ya hayırlısı olur inşallahTâbi istersen söyleyebilirsin ama hakkın olanlari alamama durumunu istemem canım bu yüzden dedim, kahvemsi de yari zamanlı çalışma yazmış işveren kabul ederse o da mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?