- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.861
Ev yemeği sarna/borek vs. tarzi şeyler de yapip satabilirsin belki.Umarim. Peki bu surede bu tarz, evden para kazanabilecegim bir fikriniz var mi. Diger topikte mesela giymedigin kiyaetleri ikinci el olarak satabilirsin gibi bir yontem geldi.
Hayırlı olsun diye dua ediyorum hep Rabbime.Sen böyle toparlandikca benim de zorunlu hizmetten dönüş gunlerim aklima geliyor..
Sevinç mutluluk ve burukluk
Şu an ise o günlere duyulan özlem değişik duygular gercekten
Evet olabilir. Yarin evimin hemen yanonda pazar kuruluyor. Borek filan yapilip pazara cikilabilir. Esnafa sorabilirim. Tesekkur ederimEv yemeği sarna/borek vs. tarzi şeyler de yapip satabilirsin belki.
Hayırlı olsun cnmCook teşekkür ederiim
En fazla 10 dk oyuncaklariyla oynuyor...hep benle yapmak istiyor her şeyi..Günaydın kızlar,
Yağmurla ve eşimin tikirtisi ile uyandım,
Ekmek aldı, mutfağa bıraktı ve nöbete gitti,
Kızım uyandı lavaboya geçti, sonra modemi açtı, odasına geçti ve kapısını kapattı,
Küçükken de uyanınca tek başına oyalanirdi hep, bebekleriyle oynardı, okumayı öğrenince kitap okurdu, tek başına yapacağı şeyler vardır mutlaka T tatlu
Canım halasinda tatildeler :)
Bence doğum sonrası ayrıl işten.bizde eve portmanto yaptırmaya karar verdik
zaten yeri tam belli gömme dolap şeklinde olucak
hazır ben çalışıyoken öderim dedim yaptıralım
nasip olursa bebeğime kendim bakmak istiyorum işten çıkıcam
oda 12. aya denk geliyor 32.hafta
ay kendi kendime gelin güvey oluyorum
rabbim o günleri gösterir inşallah sağlıklı bi şekilde
Bence doğum sonrası ayrıl işten.
Doğum izni rapor paranı alırsın hem.
Az para değil sonuçta canım.
Hayırlısı olsun..
Şöyle yapicam kizlarrsekerim00 doğumunu yapmadan sakin işten ayrılma.
kendini iyi hissedersen 37.haftaya kadar çalış. Kalan süre doğumdan sonraya eklenir. Raporun bitince de ilk doğum da 60 gün yarı zamanlı çalışma hakkın var.
Maasinin yarısını iş yeri kalanını işkur verecek.
senin maaş asgariden çok yüksek değildi diye hatırlıyorum. Bu durumda maaşından hiç eksilme olmayacak neredeyse. 2,5 gün çalışıp tam maaş alırsın.
Senin ailen yakın olduğu için bunu da değerlendir bence.
İşten Çıkarken de bir yöntem var onu sonra hatırlat özelden yazacağım çıkışın öyle yapılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?