Sen böyle toparlandikca benim de zorunlu hizmetten dönüş gunlerim aklima geliyor..
Sevinç mutluluk ve burukluk
Şu an ise o günlere duyulan özlem değişik duygular gercekten
Hayırlı olsun diye dua ediyorum hep Rabbime.
Şaka maka 4 yıl doldu burda. Tam iyice alışıyoruz hoop tayin çıkıyor bizde de. Dondugumde ben de senin gibi ev almak ve artik nasipse evimde oturmak istiyorum.
Senin de gönlüne göre olsun canım inş

Akşam akşam temizliğe sardım ama evde her yer her yerde.
Camları sildim, iki posta çamaşır yıkadım.
Koltukları sildim.
Halıları toplayıp süpürge yapacağım ama yarın yine aynı olacak.
Gün erken başlayacak bana belli oldu.
Kıymalı patlıcan yemeği yaptım, eşim markete gitti malzeme alacak. Yarın akşamki misafirlere börek saracagim.
Çaya gelecekler. Börek,kısır ve çikolata soslu kek yapacağım. Kurabiye de yapmayı düşünüyordum aslında ama yetistiremem sanırım. Yarın evde iş çok.

bizde eve portmanto yaptırmaya karar verdik
zaten yeri tam belli gömme dolap şeklinde olucak
hazır ben çalışıyoken öderim dedim yaptıralım
nasip olursa bebeğime kendim bakmak istiyorum işten çıkıcam
oda 12. aya denk geliyor 32.hafta
ay kendi kendime gelin güvey oluyorum
rabbim o günleri gösterir inşallah sağlıklı bi şekilde

Günaydın kızlar,
Yağmurla ve eşimin tikirtisi ile uyandım,
Ekmek aldı, mutfağa bıraktı ve nöbete gitti,
Kızım uyandı lavaboya geçti, sonra modemi açtı, odasına geçti ve kapısını kapattı,
Küçükken de uyanınca tek başına oyalanirdi hep, bebekleriyle oynardı, okumayı öğrenince kitap okurdu, tek başına yapacağı şeyler vardır mutlaka T tatlu

En fazla 10 dk oyuncaklariyla oynuyor...hep benle yapmak istiyor her şeyi..
Kitaplari boyamaları puzzle tangram arabalar vs.. Her şey var ama bir türlü oynamıyor...gun icinde ilerleyen saatte ara ara kendi bir anda uğraşıyor bu dediklerimle....
Ama sabah ilk isi benimle..

Şimdi yaz tatili hem onun hem kendim icin liste oluşturacağım
Beraber ve ayrı yapacagimiz bir seyler olsun..

Sanırım gun boyu ayrıyız diye evde bana fazla sarıyor

Bence doğum sonrası ayrıl işten.
Doğum izni rapor paranı alırsın hem.
Az para değil sonuçta canım.

Hayırlısı olsun..

sekerim00 doğumunu yapmadan sakin işten ayrılma.
kendini iyi hissedersen 37.haftaya kadar çalış. Kalan süre doğumdan sonraya eklenir. Raporun bitince de ilk doğum da 60 gün yarı zamanlı çalışma hakkın var.
Maasinin yarısını iş yeri kalanını işkur verecek.
senin maaş asgariden çok yüksek değildi diye hatırlıyorum. Bu durumda maaşından hiç eksilme olmayacak neredeyse. 2,5 gün çalışıp tam maaş alırsın.
Senin ailen yakın olduğu için bunu da değerlendir bence.
İşten Çıkarken de bir yöntem var onu sonra hatırlat özelden yazacağım çıkışın öyle yapılsın.

gunaydın kızlar
yıne 8 de kalktım tabiki
çoook yorgunum dun carsı ısleri vardı onları hallettim
bebek ve benım ıhtıyaclar vardı cogunu hallettık hedıyeliğin ve cıkolatanın suslenmesı kaldı
bu hafta içi guya dınlenmeyı planlıyorum ama yıne olmayacak sanırım persembe abla gelıcek temızlıge,
sadece onla bıtmıyorki ondan evvel bızım yapmamız gerekenler var ınsAllah hallolur hepsı
pazartesi doktor randevum var özel muayene yapıcak dogum seklı için konusucaz bıde onun stresi var

Bence doğum sonrası ayrıl işten.
Doğum izni rapor paranı alırsın hem.
Az para değil sonuçta canım.

Hayırlısı olsun..
Şöyle yapicam kizlarr
32. Haftadan sonra isten cikisimi almicam isyeriyle konusucam cikisimi vermesinler dogum izni parasini alabilmek icin
Sonrasindada onlarin cikis vermesini isticem issizlik maasi alabilmek icin
Bu kadarinida yaparlar diye dusunuyorum
Ablam boyle yapti isyeri kabul etti
Kahvemsim hemen calismak istemedigim icin cikicam isten sartlarim tatilim maasim bence bebegime yeterince vakit ayiracak duzende degil. Yarim gun calisma hakkim oldugunuda biliyorumda hem isyeri buna problem cikarabilir hemde ev cok uzak sabah enistemle gelsem oglen cikip gitmem cok zor olur eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…