• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvemsi öncelikle hayırlısı olsun. Senin en çok bu yönünü beğeniyorum biliyormusun acele karar vermiyosun. Ölçüyorsun tartıyorsun ve en makulünü bana göre en doğrusu neyse onu uyguluyorsun. Sana güveniyorum bu konuda da en iyi çözümü bulacağına. Akşam oturmasına gelen misafire ben yetiştiremezsem tatlı yapıyorum Revani çayla ikram edilir kahve ile ikram edilir. Fikir olsun diye yazdım. Kolay gelsin güzel hanımlar.

Kahvemsi öncelikle hayırlısı olsun. Senin en çok bu yönünü beğeniyorum biliyormusun acele karar vermiyosun. Ölçüyorsun tartıyorsun ve en makulünü bana göre en doğrusu neyse onu uyguluyorsun. Sana güveniyorum bu konuda da en iyi çözümü bulacağına. Akşam oturmasına gelen misafire ben yetiştiremezsem tatlı yapıyorum Revani çayla ikram edilir kahve ile ikram edilir. Fikir olsun diye yazdım. Kolay gelsin güzel hanımlar.
Mahcup oldum, düşünceleriniz için cooook teşekkür ederim

İs arkadaşım benimle konuşması gereken bir durum olduğu için akşam çıkalım dedi, misafir geleceği için bir kahve içeriz dedim.
Evlerimiz çok yakın, açık alan bir yerde biraz oturduk. Çıkmadan alışverişi yaptım.
Eve geldim ortalığı topladım, şimdi çayı attım ocağa.
Hazır börek alıp attım fırına, ev kurabiyesi,ıvır zıvır ve buzluktan dolma çıkardım.
Akşam yemeği de yemedim çok aciktim

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Taşınma durumunda yol benim gidip gelebilecegim bir mesafe değil, zaten ev alirken de servis güzergahı yakın mesafe baktım biliyorsunuz. Daha önümüzde epey zaman var, başka alternatifler olur mu diye düşünüyorum hep.
Tam hayatımı rutine koyuyorum derken hep bir macera içinde buluyorum kendimi :)))

bu arada bir bomba daha
iş yerim taşınıyor, şu an araştırma ve bütçe çalışması yapılıyor.
seneye eylüle kadar bulunduğumuz binayı boşaltacak şekilde hareket edelim dedi yönetim.
gitmeyi düşündükleri yer karşı yakada,
hergün köprü trafiği, özel araçla bile 1 saatten fazla mesafe var benim evimden, ve elit bir bölge
buradaki kemik kadroyla evlerinizi taşımayı düşünür müsünüz, çalışma saatlerini nasıl yapalım diye konuşmaya başladılar.
ben biraz düşüneyim, süreç nasıl gelişecek bakalım dedim,
ama eşimle konuştuk işyeri taşındığı zaman biz de evi taşıyabiliriz
evimizi kiraya verir üstüne biraz ekleyerek yakın bölgede kiraya geçebiliriz
her gün en az iki saat yolda zor olacak benim için, burada şartlarım çok şükür iyi, piyasada aynı şartlarda iş bulma durumum sıkıntılı
ve zaten bina ile ilgili de sıkıntılar var
ya da esnek çalışma saatleri talebinde bulunacağım, bir kaç gün evde bir kaç gün şirkette şeklinde bir çalışma programı yapacağım.
zaman içerisinde neyin ne olacağı şekillenecek,
Hayırlısı canım benim,
Ben de çalışma hayatım boyunca hep yakın oturdum işyerine, yürüme mesafesi.
Yol beni çok yorar,
Sanırım seni de

Günaydın kızlar
Bende tartıldım 400 gr da ben vermişim ama yaz dönemi benim inanılmaz ödemim oluyor
Bazı sabahlar alyansımı bile takamıyorum

K kahvemsi mutluluk hayatın güzel sürprizler ile aksiyonlu olması güzel
Senin rahatsızlıklarında var uzun süre araç trafiği yorar
Bende 7 sene uzak mesafe gittim çok şükür 4 yıldır eve yakın mesafedeyim
Bazen diyorum nasıl çekiyormuşum o yolları
İnsan rahata çok çabuk alışıyor

Kizlar az once esim is teklifimsi bsy aldi.
Calistigim yer esimin sektorunde yatirim ariyor. Esimle baglanti istediler ama bizimki patron oteli, marka genel. Neyi nasil kime anlaticam bilmiyorum ya :D
Yeni baskanda kafa var da,ekip lazim akil lazim oda etrafinda yok

Kızlar koltuklarımı 700 tl ye bulaşık makinamı 250 tl ye orta sehpami 70 tl ye sattık. Yarın bunlar da yeni sahiplerine gidecek. Biz de c.tesi tatile çıkıyoruz araçla karadeniz üzerinden geze geze son durak izmir.
Çok bunaldım. Babam arkasından kızımın sınavı arkasından ev toplama çok yoruldum. Yerimde başkası olsa çok kötü olurdu.
Bana Rabbim güç veriyor. Dualar namaz okuduğum ayetler hergun yaptığım tesbih

Bugün bazamin içinde bir nevresimim bir yatak örtüm bir hurç kadar perde var kutulayacagim. Onun dışında mutfakta son kalanlar toplanacak şu an kullandığımız birkaç parça.
Çiçekte olan 2 menekşem ve 2 orkidemi arkadaşlara verdim. Hatira kalsin benden. Çicek bile bakamıyorum anlayacağınız. Buradan batıya gelene kadar ölürlerdi.

Back
X