- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.061
Ağustos sonuna kadar vaktim var aslında.beklesem mi kiKızlar büyük ihtimalle temmuz başına 255 i görürmüş baya ekonomist yorumu okudum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustos sonuna kadar vaktim var aslında.beklesem mi kiKızlar büyük ihtimalle temmuz başına 255 i görürmüş baya ekonomist yorumu okudum
Canım benim hayırlısı ile kucağına al inşallah Göktürk bebişi :)gunaydın kızlarr nasılsınız carsı ısleri evın duzenlenmesi ınanılmaz yoruldum artk dınlenım dicem ama bebek gelıyor
dün özel muayene yaptı dr normal dogum için uygun oldugumu soyledi çok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorum
ınsAllah canımm benim oglusumun güzel teyzeleriCanım benim hayırlısı ile kucağına al inşallah Göktürk bebişi :)
Cuma gününe kadar şekil alır sanki bakalimBen de takipteyim altın fiatlarını
Içimden bir ses ağustos da cok yükselir diyorKızlar büyük ihtimalle temmuz başına 255 i görürmüş baya ekonomist yorumu okudum
ayy bende heycanlandım şu an senin içingunaydın güzellikler
mide bulantısıyla uyandım dün sacımı ıslak toplamıstım asırı sıcak dıye yatana kadar ıslak kaldı ondan mı stresten mi bılmıyorum
stresten sanırım cok duygusal ve heyecanlıyım yüreğim pır pır
aminn ınsAllah kuzum, hep bırlıkte 9ayı gecırdık ck sukurayy bende heycanlandım şu an senin için
çok farklı bi duyguu
sağ salim al kucağına inşallah canım benimmm
aminn ınsAllah canımselam kızlar
nerelerdesiniz, pek sessiz kalmış
kronikuykucu hayılısıyla kucağına almana çok az kaldı, zaman su gibi geçti
Aa canım çok şaşırdım hayırlısı olsun inş.bu arada bir bomba daha
iş yerim taşınıyor, şu an araştırma ve bütçe çalışması yapılıyor.
seneye eylüle kadar bulunduğumuz binayı boşaltacak şekilde hareket edelim dedi yönetim.
gitmeyi düşündükleri yer karşı yakada,
hergün köprü trafiği, özel araçla bile 1 saatten fazla mesafe var benim evimden, ve elit bir bölge
buradaki kemik kadroyla evlerinizi taşımayı düşünür müsünüz, çalışma saatlerini nasıl yapalım diye konuşmaya başladılar.
ben biraz düşüneyim, süreç nasıl gelişecek bakalım dedim,
ama eşimle konuştuk işyeri taşındığı zaman biz de evi taşıyabiliriz
evimizi kiraya verir üstüne biraz ekleyerek yakın bölgede kiraya geçebiliriz
her gün en az iki saat yolda zor olacak benim için, burada şartlarım çok şükür iyi, piyasada aynı şartlarda iş bulma durumum sıkıntılı
ve zaten bina ile ilgili de sıkıntılar var
ya da esnek çalışma saatleri talebinde bulunacağım, bir kaç gün evde bir kaç gün şirkette şeklinde bir çalışma programı yapacağım.
zaman içerisinde neyin ne olacağı şekillenecek,
yaklaşık 8-9 yıldır hep bir taşınma projesi vardı aslında :))Aa canım çok şaşırdım hayırlısı olsun inş.
Mesafe fazla hergun o kadar yol çok.
Esnek çalışma saati fikri de güzel bence hadi hayırlısı