- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.141
Ayyy bence kalsin cocuklar keyfini sürsünler ne güzel heyecan sizin icin canimTatile son bir gün
Küçük valizimi çıkardım birkac gün orada olacağız çok birşey almayacağım.
Bu gece son Vardiyam, yarin öğlene kadar uyusam öğleden sonra çıkarız.
Çocuklar ilk kez bulgaristana gidecek:) Çok heyecanlilar.
Kalmak isterlerse bırakacağız onlari orada kv ile görümcem orada.
Tekrardan hoşgeldiniz ufak bir kopukluk hemen birikimi aksatıyor...Selamlar iyi akşamlar herkese
Kızlar bazı arkadaşlar hatırlıcaktır beni nickim üyeliğim yeni unuttum bir süredir de giremedim zeynepp nicki ile giriyordum.Hatırlayan arkadaşlar olur belki
Birikim hiç yapamadım sizden uzakta kaldığım sürece hatta çok harcadım toparlanma vakti geldi artık buradayım kısmetse
geçen kışta yazıyordum paralo şifre hepsini unuttum girmeye girmeye birikim yapmayıda unuttum.ev hanımıyım oğlum var 4 yaşında ev kredisi ödüyoruz birikimi evi kapatmak için yapıyorduk ama hergün yeni bir plan yapar olduk.Tekrardan hoşgeldiniz ufak bir kopukluk hemen birikimi aksatıyor...
Biraz kendinizi tanitir misiniz
hatırladım ben seni zeynep yeni bir ev alma düşünceniz vardı en son dimigeçen kışta yazıyordum paralo şifre hepsini unuttum girmeye girmeye birikim yapmayıda unuttum.ev hanımıyım oğlum var 4 yaşında ev kredisi ödüyoruz birikimi evi kapatmak için yapıyorduk ama hergün yeni bir plan yapar olduk.
Şuan memleketteyim uzunca bir tatil sürecek evde olmayacağım için harcama yapamam ağustos eylül gibi birikime bomba gibi devam etmeyi hedefliyorum. Arabamız var ama satıcaz hedefimde araba için olacak kısmetse
Stok bende yapmıştım memlekete gelmedenStok alisverisi yaptik biraz
Un
Şeker
Bulgur
Pirinc
Yeşil mercimek
Kırmızı mercimek
Şehriye makarna
Kasar
Suçuk
Yeşil çay
Dis macunu
Bikac içecek falan 150 tl ödedik
Zaten bunlardan acipmayanlar vardi ekstra aldik.
Salça
Sıvıyağ alacagim
Ariel fiyatı uçmuş uğun olursa alirim
Evet hala alamadık ama arıyoruzhatırladım ben seni zeynep yeni bir ev alma düşünceniz vardı en son dimi
gönlünüzdeki olur inşallah burada herkes hayat pahalılığına direnip birşeylere sahip olmaya çalışıyor. mal canın yongası.. inşallah herkesin dilediği nasip olur :)Evet hala alamadık ama arıyoruz
Çok beklentimiz var
Ooo kısmet
Ben kendim için değil annem için almak istiyorum aslında. Yatırım amaçlı düşünmedim yani.annemi oturtucam Rabbim izin verirse.gönlünüzdeki olur inşallah burada herkes hayat pahalılığına direnip birşeylere sahip olmaya çalışıyor. mal canın yongası.. inşallah herkesin dilediği nasip olur :)
benim önce hatırladığım yatırım amaçlı idi sanırım. çok güzel bir düşünceymiş bu da öyle de olsa böyle de olsa hiç bir emek karşılıksız kalmaz canımBen kendim için değil annem için almak istiyorum aslında. Yatırım amaçlı düşünmedim yani.annemi oturtucam Rabbim izin verirse.
Yok canım oğluma çook ilerde yatırım olur.benim önce hatırladığım yatırım amaçlı idi sanırım. çok güzel bir düşünceymiş bu da öyle de olsa böyle de olsa hiç bir emek karşılıksız kalmaz canım
Ariel sıvı 40 yıkama 24 TL'ye aldım Trendyol süpermarket indirimindeStok alisverisi yaptik biraz
Un
Şeker
Bulgur
Pirinc
Yeşil mercimek
Kırmızı mercimek
Şehriye makarna
Kasar
Suçuk
Yeşil çay
Dis macunu
Bikac içecek falan 150 tl ödedik
Zaten bunlardan acipmayanlar vardi ekstra aldik.
Salça
Sıvıyağ alacagim
Ariel fiyatı uçmuş uğun olursa alirim
Yürümek kilo verdirmiyor bölgesel spor yapıp protein ağırlıklı beslenmen gerek yağ yakımı hızlanıyor ve abur cuburu hayatımızdan çıkartmak gerekCnm kendi dr olmayınca başka dr bakti tahlile ama içime sinmedi gelince ona gostereyim diyorum ilaçsız nasil düzelir ki
Benim boy kısa cnm 160 basen göbek aldı başını gidiyor
Neredeyse 2 ay yürüdüm 2 kg verdim
Tam da bu mesajı okurken bu saatte un kurabiyesi yemek :)))Yürümek kilo verdirmiyor bölgesel spor yapıp protein ağırlıklı beslenmen gerek yağ yakımı hızlanıyor ve abur cuburu hayatımızdan çıkartmak gerek
Benim arkadaşım 87 kilodan 60a düştü yediğindende kısmadıTam da bu mesajı okurken bu saatte un kurabiyesi yemek :)))
Hemen git ekmek arası ekmek ye, sonra da hemen uyu :)))Benim arkadaşım 87 kilodan 60a düştü yediğindende kısmadıyaa bu saatte yapılmazki bayılırım kurabiyeye benimde üniversitede kilom vardı iştahım bu kadar değildi şimdi çok yiyorum ama 34 bedenim sanırım çok hareket edince yağ tutamıuorum
Ekmek arası ekmek iyiymiş azcık teryağ olaydı bariHemen git ekmek arası ekmek ye, sonra da hemen uyu :)))
Rabbim yardımcıları olsunkaramelli_turta iyisin turtisim :)
Ben daha yıllık izinlerimi planlamadim.
Bugün birkaç kişiyi işten çıkardık, devamı da gelecek maalesef
Kafamı toparlayıp kendimi düşünecek durumda değilim, bu durumda şirketten de uzaklasamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?