- 1 Haziran 2010
- 5.026
- 2.168
- 698
- 37
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.121
Ah ne güzel bir duygu ...doktora gittik mini minnacık kalp atışını duyamadık ama gördük pır pırdı çok heyecanlı
hiç inanmazdım böyle bişey yaşayacağıma ama rabbim ol deyince oluyomuş çok şükür sizinle paylaşmakta çok güzel bunları ailem gibisinizhadi hayırlısı
burada birlikte neler yaşadık, şimdi bebiş zamanı
Duyamadık deyince korktum birden. Gözünüz aydın :) sağlıcakla gelsin.
Ah ne güzel bir duygu ...
geçmiş olsun, dikkat et kendineYine rahatsizlandim kizlar sabah ise gittim elime kalem aldim bir kelime yazip geri geldim
Birazdan dr a arada girmeye calisacagiz
Dun erik toplamistim kac gundur midem bozuk su kaybediyordum bunlara siginmaya calisiyorum
valla olmus canım yaa tam 3yıl önce evlendık bızım dugunde ceyrek 240tl idisekerim00 insallah pit pit o kalp ayısına duyarsınız cok heyecanlı
E Esila09 Aman dikkat et kendine insallah lisa sürede toparlarsın
kronikuykucu inanmıyorum çeyrek o kadar oldu mu yaa
Kaşar dondurucuda oluyor, ben geçen sene koydumKasar dondurucuda oluyor da peynir durmaz heralde degil mi kizlar
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumYine rahatsizlandim kizlar sabah ise gittim elime kalem aldim bir kelime yazip geri geldim
Birazdan dr a arada girmeye calisacagiz
Dun erik toplamistim kac gundur midem bozuk su kaybediyordum bunlara siginmaya calisiyorum
Ben açık peynir seviyorum o yuzden bittikçe aliriz dedik...ama kasar bi tane daha alayimKaşar dondurucuda oluyor, ben geçen sene koydum
Beyaz peynir olmuyor ama, denedim dağılıyor ve tadı lor gibi oluyor.
Vakumlatip saklanabilir ya da son kullanma tarihi uzun paketli olarak alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?