- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.101
Rabbim gücünü artırsın inş canımKızlar koltuklarımı 700 tl ye bulaşık makinamı 250 tl ye orta sehpami 70 tl ye sattık. Yarın bunlar da yeni sahiplerine gidecek. Biz de c.tesi tatile çıkıyoruz araçla karadeniz üzerinden geze geze son durak izmir.
Çok bunaldım. Babam arkasından kızımın sınavı arkasından ev toplama çok yoruldum. Yerimde başkası olsa çok kötü olurdu.
Bana Rabbim güç veriyor. Dualar namaz okuduğum ayetler hergun yaptığım tesbih
Aminn prithacigim sagol canımRabbim gücünü artırsın inş canım
Kızlar koltuklarımı 700 tl ye bulaşık makinamı 250 tl ye orta sehpami 70 tl ye sattık. Yarın bunlar da yeni sahiplerine gidecek. Biz de c.tesi tatile çıkıyoruz araçla karadeniz üzerinden geze geze son durak izmir.
Çok bunaldım. Babam arkasından kızımın sınavı arkasından ev toplama çok yoruldum. Yerimde başkası olsa çok kötü olurdu.
Bana Rabbim güç veriyor. Dualar namaz okuduğum ayetler hergun yaptığım tesbih
Sagol Esilacim. Biliyor musun asıl iyiniyetli babamdı bayram günü vefat etti her daim aklımda.Ah iyiniyetli adin uzerinde..
Rabbim ferahlik versjn
Sagol Esilacim. Biliyor musun asıl iyiniyetli babamdı bayram günü vefat etti her daim aklımda.
Harikasın vereceksin hic umudunu kaybetmeTatlum sabah uyandığım gibi tartıldım. Ben 71.00 olmuşum tam 900 gram vermişim. hedefime 3 kilo kaldı ama çok zor geliyor artık. Bi gayret diyorum inşallah verebilirim.
Evet öyleymişMerkezbankası yedek akçesi ni bütçeye aktaracakmış
Selam kizlar,
Ben iki gündür stok alışverişi yapıyorum.
Çay, seker zamlari markette fiyatlara hemen yansımış!!!!
Yeni zamlar da kapıda bence.
İnternetten çay, cif, Ariel deterjan ve diş macunu aldım. Bunları çok iyi fiyatlara buldum ve indirim kuponlarım da vardı, oldukça hesapliya geldi.
Fairy elde yıkama, zeytinyağı ve çamaşır suyu da baktım, onları da yarin yerel marketten alacağım.
Dondurucuya başlayana kadar stoklanacak birkaç ürünü daha aradan çıkartmak niyetindeyim.
Elektriğe de zam geliyormuş, haftasonu utuyu de yapayım :)))
Bu ay birim yerine stok yapacağım ben.Gunaydinn herkese...
Stoklara he zaman eklemek faydalı bir yandan tüketiyoruz zaten..
Bu ara özellikle peynir kasar fiyatinda artış cok fazla
hadi hayırlısıdoktora gittik mini minnacık kalp atışını duyamadık ama gördük pır pırdı çok heyecanlı
Duyamadık deyince korktum birden. Gözünüz aydın :) sağlıcakla gelsin.doktora gittik mini minnacık kalp atışını duyamadık ama gördük pır pırdı çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?