- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.321
Sağol canım sabah bandırma vapuru gazi müzesinin ardından amisosa gittik. Kral mezarlarini gördük yemegimizi de bafrada yedik. Önce görseydim keşke. Bu arada bafranin pidesi meşhurmuş. Pidelerimizi yedik söylemesi ayıp.
Karadeniz çok güzel ya hele yaylalar nir başka güzelSagol canım kendi aracimizla geziyoruz.
İç hastalıklarıda bakıyor açlık ve tokluğuna baktırmak istiyorum,ailemde şeker hastası var,şekerim düşüyor deyip yaşadıklarını anlatırsan bakarlar.Çıkan sonuca göre gerekli görürlerse zaten endokrine onlar yönlendirir.direk endokrine gidersen şeker yüklemesi yaparlar.Cok tesekkur ederim aslinda hepsini yasiyorum insallah toparlarim
Ztn beslenme bilinci vardida nasil oldu ipin ucunu kacirdim hic anlamadim
Simdi sadece aclik insuline bakti
Endokrine de gitmem gerekiyor biliyorum
Ayyu bak simdi o yaylada serin serin uzanmak oksijen depolamak vardiKaradeniz çok güzel ya hele yaylalar nir başka güzel
Çok şanslılar yaylada evi olanlar köyümüz bile yokAyyu bak simdi o yaylada serin serin uzanmak oksijen depolamak vardi
Aaa keşke olsaydı..Çok şanslılar yaylada evi olanlar köyümüz bile yok
Burda bir yayla evimiz olsaydı ne güzel olurdu daaKaradeniz çok güzel ya hele yaylalar nir başka güzel
Çok güzeldi pideler yerinde yemek bir başka güzel tabii. Yaaa ben burda kilo aldım ama. Kaymaklar kayganalar pideler offfGidip görmüşsün ona bile sevindim cnm.
Tabi 8 sene önceki haliyle şuanki hali arasında bir fark varmıdır bilemiyorum.
Umarım gittiğine değmiştir.
Bafra pidesi en sevdiğim. Birde güzel yapıldıysa offff
Sağol kahvemsim. Ben de çok istiyordum bur türlü denk gelmemişti. Eşim doğudan dönerken karadeniz üzerinden gidelim dedi hemen kabul ettimselam kızlar
iyiniyetli iyi tatiller canım, karadeniz turu ben de çok istiyorum ama nasip olmadı henüz
T tatlu kısır ve domates salatalık ile güzel olur. peşine de çikolatalı kek.
konum at ben de geliyorum :))
benim yeni diyet programına eşim el attı, her akşam da yürüyüşe gidiyoruz
şirkette de arkadaşlar sağolsunlar. canım acayip şeyler istiyor ama her yerden engel var.
bir dahaki doktor kontrolüne kadar değerlerim normale döner umarım
Gelecekte inş bizlerin olurAaa keşke olsaydı..
Bizim var ama ücra ve hiçbir şey yok
Siz yapabilirsiniz canım istediğiniz gibiAaa keşke olsaydı..
Bizim var ama ücra ve hiçbir şey yok
Hoşgeldin turtisimMerhaba kızlar, ben geldim
Nasılsınız?
Eve dönüş yolundayiz.
Yoruldum, yol çok uzak.
Çok şükür bugün bitti ama sanırım meslek hayatımın en zor, sancılı günlerinden biriydi.
Baş ağrısıyla geldim eve, saçma bir nedenle eşime de patpadim.
Çektim kapıyı çıktım.
Garibim ne olduğunu bile anlamadı.
Üst sokaktaki parkta oturuyorum.
Biraz temiz hava alayım da eve öyle gideyim.
İşten cikarmalarda arada kalmaktan nefret ediyorum, insanların o halleri çok geriyor beni.
15 yıldır hep ilk gibi hissediyorum.
Çok üzülüyorum.
Rabbim hepsine güzel kapılar açsın
Gönlün güzel kahvemsim. Rabbim onlara hayırlı kapılar açsın inş.Çok şükür bugün bitti ama sanırım meslek hayatımın en zor, sancılı günlerinden biriydi.
Baş ağrısıyla geldim eve, saçma bir nedenle eşime de patpadim.
Çektim kapıyı çıktım.
Garibim ne olduğunu bile anlamadı.
Üst sokaktaki parkta oturuyorum.
Biraz temiz hava alayım da eve öyle gideyim.
İşten cikarmalarda arada kalmaktan nefret ediyorum, insanların o halleri çok geriyor beni.
15 yıldır hep ilk gibi hissediyorum.
Çok üzülüyorum.
Rabbim hepsine güzel kapılar açsın
Hosbuldum kahvemsim canım.Hoşgeldin turtisim
Ben gerginim, kendimi yemeğe verdim bu akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?