- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.341
Zeytinyağlı fasulyeYarın da misafirim var yemekte...
Tavuklu bir menü yapacagim...
Profesyonel tarafı yokk. Bir insanı ve ona bağlı olan diğer aile bireylerini açlıkla sınamak bana gore...Ben değilsem bile bir başkası yapacak tabi ama her işten çıkarmada kendimi o kişinin yerine koyup düşünüyorum.
Ben gestapo göründüğüm için de bu konuşma bana kalıyor. Kendi müdürleri kahvemsi hanıma uğrayın diyip posta. Adamlara bir söyleyin dimi, ilk yüz ifadeleri hepsinin aynı hüzün.
Ev gecindiren, kredi ödeyen, çocuğu olan. Her geçen gün iş bulmak zorlaşıyor.
Bu konuya profesyonel bakmayı hiç bir zaman kabul edemeyeceğim.
Sarma da var tamamdirZeytinyağlı fasulye
Tavuk sote, pilav
Karpuz
:))
ABD ve Rusya da aynı anda siyasi hareketlilik var, ondan coştuKizlarrr ortalık yine karıştı
Piyasaları gördünüz mü 251 olan altin 257 oluverdi bu saatlerdee
Evet bir yandan da sosyal medya da dönen yalan haberler...ABD ve Rusya da aynı anda siyasi hareketlilik var, ondan coştu
Çocuklarim ilk yurtdisi deneyimi bizimle olmasi çok güzeldi :)karamelli_turta hoşgeldin ...
Kimbilir ne güzeldir nasil hissettin orda kendini
K kahvemsi mutluluk insallah en kısa sürede hepsi guzel is bulurlar diyecek söz yok
Seneye ben de gitmek istiyorumÇocuklarim ilk yurtdisi deneyimi bizimle olmasi çok güzeldi :)
Mis gibi havasi var valla orada insan hasta olmaz, sıfır stres.
Fairy 6*650 olandan aldım ben, 25 TL'ye buldum.Vee sonunda 6 kg ariel ve 1 tane de fairy sivi deterjan almis esim...
Sanırım eksik.pek bir şey kalmadı... sarı bez dalın buzdolabı poşeti tuz bikac tane de makarna daha eklerim... sonra birikime.devam
Hassassin sen o yüzden canım.Ben değilsem bile bir başkası yapacak tabi ama her işten çıkarmada kendimi o kişinin yerine koyup düşünüyorum.
Ben gestapo göründüğüm için de bu konuşma bana kalıyor. Kendi müdürleri kahvemsi hanıma uğrayın diyip posta. Adamlara bir söyleyin dimi, ilk yüz ifadeleri hepsinin aynı hüzün.
Inşallah gidersin canım.Seneye ben de gitmek istiyorum
Yarım saate kalmaz hazirlanirsin sen :))Inşallah gidersin canım.
Keşke biz de daha çok izin kullanabilip gitsek.
Eve vardık biraz önce, şimdi de eşim diyor ki yola devam edelim kampa gidelim
Ben ne ara hazirlanacagim.
iş bulmak zorlaşıyor kısmına o kadar çok katılıyorum ki.. kaç aydır işsizim. allahtan ben yine bekarım ve ailemle yaşıyorum. dediğiniz gibi kredi ödeyen, çocuk okutan var. ne olacak hiç bilmiyorum valla.Ben değilsem bile bir başkası yapacak tabi ama her işten çıkarmada kendimi o kişinin yerine koyup düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?