bizimde gecen persembe detaylı temızlık vardı 3-4gun evdeki her seyi yıkadım resmen makına için ıyı oldu
amaaaa sımdı bebıs gelıyor her gun calısır makınalar onu napcaz bılmıyorum artık her gun birinize yollayacagım kızlar ona göre teyze olmak kolay degıl

3 günlük diyet veriyorlar onu yaptıktan sonra sabah aç karnına ve kahvaltıdan 2 saat sonra kan alıyorlar.yada şeker yüklemesi yapabiliyorlar ama ilk etapta onu yaptırmayın derim açkık tokluk şekerinize baktırın.ailede şeker varsa şeker başlangıcında hipoglisemi olabiliyor.paketli gıdalardan,şekerden,hamurişi ve kızartmalardan,şekerli içeceklerden uzak durun.Cipste çok etkiliyor.kendinizi kötü hissettiğinizde yani şekeriniz düştüğünde tam buğday ekmeğe peynir gibi şeyler yeyin hipoglisemide şekerli yemek aynı döngüye sokar.Yemek yedikten sonra birden ağırlık çöküyorsa,çabuk acıkıyorsanız ve titreme oluyorsa,sinirlilik hali oluyorsa muhtemelen şeker düşüyordur.bayılma zaten şeker çok düşünce oluyor.bayılmadan önce böyle kanın çekiliyor gibi olup,mide bulantısı yada karınca geziyormuş hissi oluyorsa,ayıldıktan sonra kendini daha iyi hissediyorsan şekerden olabilir.uyku düzeninize dikkat edin,birde çok yoğun fiziksel aktivite yapıp yorulmayın,spor olarakta en iyisi günde 1saat yürüyüş.bunlara dikkat ederseniz çabucak toparlarsınız geçmiş olsun

Dün ağrım var yazınca sabahtan baktım kronik doğurmuş mu diye :) buralardaymış :)

benimkide iyi çok şükür canım :) bişey anlamıyorum şimdilik cinsiyet merakım hat safhada ama
çokkk güzel isimm Doruk masallahh çok beğendim :)
Teşekkür ederim, şimdiden herkes Doruk demeye başladı, biz de alıştık :)
Cinsiyetini biz de çok merak ediyorduk. Eşimin içine erkek doğuyordu, ben kız diye hissediyordum. Eşim tutturdu valla.

Cok tesekkur ederim aslinda hepsini yasiyorum insallah toparlarim
Ztn beslenme bilinci vardida nasil oldu ipin ucunu kacirdim hic anlamadim
Simdi sadece aclik insuline bakti
Endokrine de gitmem gerekiyor biliyorum

Dün ağrım var yazınca sabahtan baktım kronik doğurmuş mu diye :) buralardaymış :)
oyy canım benim Allah razı olsun
yok henuz dogurmadım yalancı sancılar basladı sanırım yarın doktora gıdınce acıklıgıma ve sancıma tekrar bakar ınsAllah, bide muayenede tetıklıyor ya bu hafta içi dogar dıye tahmın edıyorum saglıkla gelsın

kızlar dua edin bana ne olur
bugün işten çıkarmalar yapılacak, sayı oldukça fazla
herkes gergin ve tedirgin
büyük patron toplantı yapacak
İşimin en sevmediğim kısmı burası

Bende gecen gunlerde boyle birsey yasadim
Cok zor bir durum
Allah yardimcin olsun

Doğum başlarsa 2dk bize de yaz hemen. Çok heyecanlı sağlıcakla gelsin inşallah.

Teşekkür ederim, şimdiden herkes Doruk demeye başladı, biz de alıştık :)
Cinsiyetini biz de çok merak ediyorduk. Eşimin içine erkek doğuyordu, ben kız diye hissediyordum. Eşim tutturdu valla.
benimde içimden kız olsun diye geçiyor ama içimde bi erkek büyüyor gibi sanki
eşimin henüz bi fikri yok gündüz kızım akşam oğlum diye seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…