- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.541
Üyelik şifremi hatırlayamadım. Bana da 500m uzakta taşıyamam elimde usenmeyip şifremi alırsam belki kapıya gtirtirim.Kizlar bende 2 ev var 4 sise aldim 1 er siyah / ariel alo
Etmeyin eylemeyin
Bizimki 60 lira sart koyuyor ztn sokagimin basinda 15 dk mesafede.
Ama kapima geliveriyor buyuk rahatlik
Stoklarıma baktim 3 tane 3 lt renkli sivi deterjan, 2 tane 2 lt sıvı siyahlar için sıvı, 2 adet 7 kg renkliler için alo,3 adet ariel beyazlar için 4kg toz, birçok sayida tuvalet kağıdı, 4.5 lt kadar el sabunu ,9 adet abc konsantre yumuşatıcı var.Evet ariel rinso.baktim guzel fiyat.. Ama almayacagim
Stoklarıma baktim 3 tane 3 lt renkli sivi deterjan, 2 tane 2 lt sıvı siyahlar için sıvı, 2 adet 7 kg renkliler için alo,3 adet ariel beyazlar için 4kg toz, birçok sayida tuvalet kağıdı, 4.5 lt kadar el sabunu ,9 adet abc konsantre yumuşatıcı var.
Diş macunu stogum az ve kağıt havlu .
Üyelik şifremi hatırlayamadım. Bana da 500m uzakta taşıyamam elimde usenmeyip şifremi alırsam belki kapıya gtirtirim.
Eşime söylemiyorum artik söyleniyor
Yazin siyah giymiyoruz biz en az yilbasina kadar yetero banaSiyah olanda azmis
Yazin siyah giymiyoruz biz en az yilbasina kadar yetero bana
Sen hesapla burada kaç gram altın var :)))
En az 10 gram altın varSen hesapla burada kaç gram altın var :)))
bir cok sayıda tuvalet kagıdından az bize de yolla canım bizim son paketi actıkStoklarıma baktim 3 tane 3 lt renkli sivi deterjan, 2 tane 2 lt sıvı siyahlar için sıvı, 2 adet 7 kg renkliler için alo,3 adet ariel beyazlar için 4kg toz, birçok sayida tuvalet kağıdı, 4.5 lt kadar el sabunu ,9 adet abc konsantre yumuşatıcı var.
Diş macunu stogum az ve kağıt havlu .
Ben bunların hepsini bir dolaba koyuyorum, eşim dalga geçiyorEn az 10 gram altın var
Saymasi zor geldi a101 bir ara hep indirim yapmıştı ya çok istiflemisim:))bir cok sayıda tuvalet kagıdından az bize de yolla canım bizim son paketi actık
En büyük boy kasa lazım canım:)Ben bunların hepsini bir dolaba koyuyorum, eşim dalga geçiyor
Kasa alalım böyle acikta olmaz, resmen servet yatıyor diyor :)))
yaa canımm cömert arkadasımSaymasi zor geldi a101 bir ara hep indirim yapmıştı ya çok istiflemisim:))
Tabiki veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?