- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.681
Onlar kendi alıp hayatta takmazlarAltın kızlarım öpüyorum sizi...
şimdi saati sen alıp amcana veya dayına niye taktırıyorsun(bide kendisi almış gibi şişerek takarsa hiç gelemem) ver annene taksin veya kendin tak...yok amcan veya dayın alacaksa o zaman tabi alıp taksınlar hiç yok deme...biraz gıcık oldum galiba ama olsun
benimde ilk başta direk aklıma kendileri takıyormuş gibi yaparlar diye geldi ama aranızdaki bağı bilmediğim için bişey diyemedim. kimseye taktırma sakın çünkü bi muhabbeti geçer amcası taktı veya dayısı taktı denir. annene yakışır sen takmıycaksan eğer.Onlar kendi alıp hayatta takmazlar
Kendimce ailesi bir şey yapmıyor demesinler diye düşünüyordum
Ama onlar takarsa tamamen senin dediğin gibi olacak.
Sen böyle söyleyince bende gıcık oldum şuan duruma
Hatta bu konuyu düşünmeme bile sinirlendim.
Niye benim aldığım şeyin üstüne konsunlar ki. Bu açıdan hiç bakmamıştım
Haklısınız kızlar saati alıp anneme taktıracağım. Annem varken gerçekten bir başkasına düşmez
Ohhh rahatladım...yine saf temiz kalpli düşünen bir kızımızın gözlerini açtım...Allahım günah yazma bana...bu kızımız sonradan sürekli aklına gelecekti bu yaptığı hata...kendi kendini yiyip "bir derdim var"köşesinde ağlayacaktıOnlar kendi alıp hayatta takmazlar
Kendimce ailesi bir şey yapmıyor demesinler diye düşünüyordum
Ama onlar takarsa tamamen senin dediğin gibi olacak.
Sen böyle söyleyince bende gıcık oldum şuan duruma
Hatta bu konuyu düşünmeme bile sinirlendim.
Niye benim aldığım şeyin üstüne konsunlar ki. Bu açıdan hiç bakmamıştım
Haklısınız kızlar saati alıp anneme taktıracağım. Annem varken gerçekten bir başkasına düşmez
Haklısın cnm. Kimseye yüceltmek için çaba harcamayacağım.benimde ilk başta direk aklıma kendileri takıyormuş gibi yaparlar diye geldi ama aranızdaki bağı bilmediğim için bişey diyemedim. kimseye taktırma sakın çünkü bi muhabbeti geçer amcası taktı veya dayısı taktı denir. annene yakışır sen takmıycaksan eğer.
Ohhh rahatladım...yine saf temiz kalpli düşünen bir kızımızın gözlerini açtım...Allahım günah yazma bana...bu kızımız sonradan sürekli aklına gelecekti bu yaptığı hata...kendi kendini yiyip "bir derdim var"köşesinde ağlayacaktı
15 yil önce ben nisanlanirken saatleri eşim bana, ben ona takmistik :)) bizde de âdet öyle.bizde öyleydi valla ben takmıştımm
al kız all nolur nolmaz yanında bulunsun kurdele
kesin bişey takan olur
Kaç ay/yil var canım şu aninşallah canısı sağolasın.
evin taksidini 2800 le başladık 2970 oldu şimdi 3120 oldu canım
Birde benim ailem boş gecmek istemedi ve ata altın takmışlardı eşime.Kızlar bu arada bu mühim haberi size vermeyi unuttum
Henüz tam net tarihi belli olmasada bu ay içinde nişanlanıyorum Allah’ın izniyle
Söz nişan birarada olsun gibi bir planımız var.
En azından ben istemede her şey halledilip bitsin bir sürü tantana çıkmasın istiyorum.
Ama erkek tarafı biraz kalabalık.
Yüzük merasiminde bütün ailelerini yanlarında istiyorlarmış
Aileler tanışıp karar verecekler bakalım.
Şansıma altında aldı başını gitti.
Şimdi size sorum şu nişan dışarıda olacak diye Benim erkeğe saat dışında bir şey takmam gerekirmi.
Birde saati baba yada erkek kardeş takarmış. Ben babamı küçükken kaybettim, kardeşimde yok
Bu durumda sizce saati Dayım yada amcamın mı takması yoksa annemin mi takması daha uygun olur
Erkeklerden biri saati takarsa annemin bir şey takmaması ayıp karşılanırmı bu yüzden bir adet ata altın aksamlı ne yapsam bilemedim.
Nişanı dışarıdada yapsam çok abartmadan bir kafede yapacağım.
Oynamalı zıplamalı bir şey istemiyorum
Yani öyle bir takı merasimi olmayacak.
Sadece karşılıklı birer hediye gibi bir şey olacak.
7 kaldı canım inşallah tam 1 sene bitti bu ay 13. taksidi ödicezKaç ay/yil var canım şu an
Sen kahvemsi ile denk gidiyorsun, ben pesinizdeyim7 kaldı canım inşallah tam 1 sene bitti bu ay 13. taksidi ödicez
eğer herşey yolunda giderseSen kahvemsi ile denk gidiyorsun, ben pesinizdeyim
Ödenir cnm
Ohoo senin yine iyi kuzumeğer herşey yolunda giderse
bebiş doğup 4 aylık olduğunda 6 sene kalıcak
6 sene sonra 6 yaşında olcak okula başladığında ev borcu olmıycak
ayy hayali bile güzel
ama benim kafa biraz değişik o zamana kıyamet kopar bence
Hissetmiş mi desem içine mi doğmuş.kızlar eşimin liseye giden bi amcasının kızı var beni yıllar önce rüyasında görmüş bebeğim oluyormuş
bugünde mesaj atmış dün gece yine görmüş kızım oluyormuş
ne demekkii
bizimde belki kredi çekip borcu kapatma ihtimalimiz olursa öyle vademiz uzayabilir ama ödeme sabit olur hiç değilse kafa rahat olurOhoo senin yine iyi kuzum
Birşeyolmaz senin yili da az.
Benim daha 118 ayim var
Hiçbir değişiklik yapmazsak 44 yaşında tapu bizim Wuhhu
ben hiç bişi görmüyorumHissetmiş mi desem içine mi doğmuş.
Cinsiyette rüyaya ben pek güvenmiyorum zira ben rüyalarımda hep kiz bebiş görüyordum:)
Bende ödemenin sabit olmasinin bizim için daha uygun olduğunu düşünüyorum.bizimde belki kredi çekip borcu kapatma ihtimalimiz olursa öyle vademiz uzayabilir ama ödeme sabit olur hiç değilse kafa rahat olur
sağlık olsun canım ya inşallah rahatlıkla öderiz bakalmm:)
bu aydan sonra 105 taksit var benim deOhoo senin yine iyi kuzum
Birşeyolmaz senin yili da az.
Benim daha 118 ayim var
Hiçbir değişiklik yapmazsak 44 yaşında tapu bizim Wuhhu
Bence de hurafe ben ilk hamileligimde hep kiz gördüm bebisimi :)) kiz olduğuna inanmıştım, eşimse erkek o göreceksin bak diyordu da ne kızıyordum görsen.ben hiç bişi görmüyorum
gerçi daha erken heralde görmek içinde
bakalım tutturacakmıı
aslında anne kız görürse kız olur derler hee hepsi hurafe
Yılbaşından sonra 100un altina düşüyorsunbu aydan sonra 105 taksit var benim de
faizler çok düşmediği sürece erken kapatmak ya da ara ödeme gibi bir hedefim de kalmadı ne yalan söyleyeyim
bir şekilde ödeniyor, zaman geçiyor.
sabit ödeme olunca alışılıyor sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?