- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.701
15 yil önce ben nisanlanirken saatleri eşim bana, ben ona takmistik :)) bizde de âdet öyle.sempatik_kiz tatli telâşlar
Büyük nişan yapılırsa taki merasimi oluyor bizde ,benim de olmuştu.
Bende Saati anneme taktırmaya karar verdim cnm. Ama ata konusunda hala kararsızım. Onada annemle konuşup karar vereceğim sanırım.Birde benim ailem boş gecmek istemedi ve ata altın takmışlardı eşime.
Amin cnm, çok teşekkür ederimsempatik_kiz hayırlı olsun, Allah utandırmasın
saati bence de sen ya da annen taksın
Ben-Hic ablama katılıyorum sonuna kadar
H
Bence de hurafe ben ilk hamileligimde hep kiz gördüm bebisimi :)) kiz olduğuna inanmıştım, eşimse erkek o göreceksin bak diyordu da ne kızıyordum görsen.
Adamin içine doğmuş asıl.
ay sonu faiz indirimi bekleniyor ama nasıl yansıyacak bakalımYılbaşından sonra 100un altina düşüyorsun
Faizlerin düşeceği yok gibi pek umudum kalmadi, bak sen bir yil önce çektin hiç düşmedi,aksine hep yükseldi.
kahvemsimm bi ara güzel kilo vermiştin sen yaa gerimi geldiler sonra noldu herkes seferber oldu senin içinkızlar çok fenayım bugün,
diyeti hiç bozmadım ama aşırı bir halsizlik var üzerimde
bir an evvel eve gidip yatmak istiyorum ama yürüyüşe de çıkacağım
kurban bayramı için otel baktım bugün
fiyatlar ciddi yüksek, iki taksit daha öderim ben o paraya
uygun birkaç seçenek çıkardım, eşimle de konuşalım bakalım o ne düşünüyor
benim Dvitamini ihtiyacı için şart artık tatil
haftasonu da Adalara gideceğiz, arkadaşımın beach giriş kartı varmış ücret vermeyeceğim.
düzenli gidebileceğim havuz bakıyorum hala, yok olanlar da uçmuş
Çok sağol cnmsempatik_kiz hayirli olsunn cok cok mutlu ol arkadasim
Biz nişanı yemekli yapmıştık kayınvalidem illa kardeşleri vs gelcek dedi diye yakınlarımız bile 70kişi olduk belediyelerin kültür merkezleride uygun oluyor pasta vs kendin alabilirsin bizim adetimizde kızın ailesi nişanda takmaz ama sagolsunlar takılmıştı hepsini birleştirip bilezik yaptım teyzecim su yolu bileklik takmıştı korkumdan kasada duruyor takı vs işini konuşun benimkinde sormadı katınvalidem hiç sevmemiştim günlük aldığı set ve bileziği seti değiştirdim sonra şimdiki aklım olsa sorardım durum neyse ben seçmek istiyorum diye boğça konusu gereksizdi zorla yaptırdı hala kızarım gereksiz o kadar para harcadık hiç hevesimde yoktu öyle şeylereCanim hayirli olsun
Nisanda ailem bana bsy takmadi
Esime saat almistik. Onu annem takti. Babamla gorusmuyorum farkli bir isim soz konusu bile degildi.
Ben yanima taki kurdelesi almistim
Ciddi miktar taki takildi. Kayinvalidemin komsusu elbisesi mahvolmasin kurdele yoksa biz size verelim demis. Annem o zmn cikarmisti. Oyle olunc bizim tarafta kalkti. Ama herkes sen cok ugrastin biz ztn vericektik dedi. Sana da oyle olablr hazirlikli ol. Biz o parayi kullanmadik altinlari bilezik yaptik naktide esim zorla kredi Kartima yatirmisti. Bilezikler hala durur.
ay bende bohça konusuna o kadar sinir olmuştumki onlar annem babam kardeşime ablama eşine kadar yaptılar mecbur bende yapmıştım napıyımBiz nişanı yemekli yapmıştık kayınvalidem illa kardeşleri vs gelcek dedi diye yakınlarımız bile 70kişi olduk belediyelerin kültür merkezleride uygun oluyor pasta vs kendin alabilirsin bizim adetimizde kızın ailesi nişanda takmaz ama sagolsunlar takılmıştı hepsini birleştirip bilezik yaptım teyzecim su yolu bileklik takmıştı korkumdan kasada duruyor takı vs işini konuşun benimkinde sormadı katınvalidem hiç sevmemiştim günlük aldığı set ve bileziği seti değiştirdim sonra şimdiki aklım olsa sorardım durum neyse ben seçmek istiyorum diye boğça konusu gereksizdi zorla yaptırdı hala kızarım gereksiz o kadar para harcadık hiç hevesimde yoktu öyle şeylere
Hayat ne kadar pahalı, herşey para.kızlar çok fenayım bugün,
diyeti hiç bozmadım ama aşırı bir halsizlik var üzerimde
bir an evvel eve gidip yatmak istiyorum ama yürüyüşe de çıkacağım
kurban bayramı için otel baktım bugün
fiyatlar ciddi yüksek, iki taksit daha öderim ben o paraya
uygun birkaç seçenek çıkardım, eşimle de konuşalım bakalım o ne düşünüyor
benim Dvitamini ihtiyacı için şart artık tatil
haftasonu da Adalara gideceğiz, arkadaşımın beach giriş kartı varmış ücret vermeyeceğim.
düzenli gidebileceğim havuz bakıyorum hala, yok olanlar da uçmuş
Ayy bizim bohçalar da a dan z ye azda olsa herkese yapılmıştı, ne gerek var.ay bende bohça konusuna o kadar sinir olmuştumki onlar annem babam kardeşime ablama eşine kadar yaptılar mecbur bende yapmıştım napıyım
ben onlar kadar abartılı yapamadım amaAyy bizim bohçalar da a dan z ye azda olsa herkese yapılmıştı, ne gerek var.
Biz nişanı yemekli yapmıştık kayınvalidem illa kardeşleri vs gelcek dedi diye yakınlarımız bile 70kişi olduk belediyelerin kültür merkezleride uygun oluyor pasta vs kendin alabilirsin bizim adetimizde kızın ailesi nişanda takmaz ama sagolsunlar takılmıştı hepsini birleştirip bilezik yaptım teyzecim su yolu bileklik takmıştı korkumdan kasada duruyor takı vs işini konuşun benimkinde sormadı katınvalidem hiç sevmemiştim günlük aldığı set ve bileziği seti değiştirdim sonra şimdiki aklım olsa sorardım durum neyse ben seçmek istiyorum diye boğça konusu gereksizdi zorla yaptırdı hala kızarım gereksiz o kadar para harcadık hiç hevesimde yoktu öyle şeylere
Krediyi çektiğim ilk günden beri indirim bekliyor ben :))ay sonu faiz indirimi bekleniyor ama nasıl yansıyacak bakalım
ocakta 21.taksit ödenecek, iki hanelilere düşecek taksit sayısı :)
eşim her ay böyle saymaya devam mı edeceksin diyor,
ben saymıyorum kocacığım mobil uygulama da yazıyor :)))
dedim ama bitene kadar sayacağım
ağrılarım olunca ilaçlara geri döndüm,kahvemsimm bi ara güzel kilo vermiştin sen yaa gerimi geldiler sonra noldu herkes seferber oldu senin için
ya benimde az yemem lazım kilo almamam lazım ama nasıl becericem bilmiyorumm
ballıı hatunsunn valla gez tozz eğlen hakkındır o kadar yoğun çalışıyosunn
Ohoo senin yine iyi kuzum
Birşeyolmaz senin yili da az.
Benim daha 118 ayim var
Hiçbir değişiklik yapmazsak 44 yaşında tapu bizim Wuhhu
Bahaneside ilk geline yaptım sanada yapıcam ya o istemiş yapılmış onun yerine takı alalım dedim eşime dinlemedi tabiki takılarımıda sormadı sonra gözüm açıldı yoksa herseye karışcaktı koltuk rengi için eşime küsmüştü.o zaman sagolsun eşim yok dedi birde takı merasimlerinde gözünüzü açın düğünde benim deli gibi takılfı verilen o kadar olmadı artık kim aldıysa Allaha havale ediyorum şimdide biz tüm altınlarını verdik diyomuşay bende bohça konusuna o kadar sinir olmuştumki onlar annem babam kardeşime ablama eşine kadar yaptılar mecbur bende yapmıştım napıyım
yapıyorum canım, liste verdi bire bir uyuyorumHayat ne kadar pahalı, herşey para.
Ara öğün yapiyor musun cnm sık sık?
Diyet Işı bize göre değil ama mecbur.
Bu sene hotel tatili bizim vatandaşımız için zor.
Bende öyle düşündüm tatile harcayacagimiz miktar iki taksidimizdi, ama hiç pişman değilim içim rahat.
Haftasonu plani süper ama :)
Ne güzel ben maddi tutarında değilim deseydi kızım gel bizim bütcemiz bu ne istiyosan al tamam derdim düğündede hiç sıkıştırmadım ama hersey benim istediğim gibi oldu gibi davranıyor çok kırdı söz bileziğini nişanda taktı illa dışarda olcak diye tutturdu geziye gitti günü değiştiremiyormuş vs beni düğün vakti eşimi seviyorum diye ses çıkarmadım düğünümde kaşık kadar kalmıştı suratım strestenBen nisanda taki almaya gittigimde begendigim seti vitrinden almislar fiyat hesaplarken 8 ayar oldugunu fark ettiler
Aa degistirelim derken annem de bende ne gerek var dedik secerken farki ayirdikmi anladikmi
Gorevli cocuk ben malimin arkasindayim dedi gercekten de kullandim ve problem yasamadim
Nisandan once kayinvalidem taktigim sana hediyemdir ben geri almicam dugunde devam edicem demisti.
Dugunde cok israr ettim ama 2. Seti aldilar.
Ben sansli kesimdeyim hic takida hevesim kalmadi gonlum kirilmadi bizde kirmamaya calistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?