15 yil önce ben nisanlanirken saatleri eşim bana, ben ona takmistik :)) bizde de âdet öyle. sempatik_kiz tatli telâşlar
Büyük nişan yapılırsa taki merasimi oluyor bizde ,benim de olmuştu.
Birde benim ailem boş gecmek istemedi ve ata altın takmışlardı eşime.
Bende Saati anneme taktırmaya karar verdim cnm. Ama ata konusunda hala kararsızım. Onada annemle konuşup karar vereceğim sanırım.
Ama yüzde doksan bir tane takalım istiyorum

kızlar çok fenayım bugün,
diyeti hiç bozmadım ama aşırı bir halsizlik var üzerimde
bir an evvel eve gidip yatmak istiyorum ama yürüyüşe de çıkacağım
kurban bayramı için otel baktım bugün
fiyatlar ciddi yüksek, iki taksit daha öderim ben o paraya
uygun birkaç seçenek çıkardım, eşimle de konuşalım bakalım o ne düşünüyor
benim Dvitamini ihtiyacı için şart artık tatil
haftasonu da Adalara gideceğiz, arkadaşımın beach giriş kartı varmış ücret vermeyeceğim.
düzenli gidebileceğim havuz bakıyorum hala, yok olanlar da uçmuş

H

Bence de hurafe ben ilk hamileligimde hep kiz gördüm bebisimi :)) kiz olduğuna inanmıştım, eşimse erkek o göreceksin bak diyordu da ne kızıyordum görsen.
Adamin içine doğmuş asıl.

benim eşiminde fikri yok gibi
adam çocuk olsunda diyor cinsiyet farketmez modunda şu an
ama oda en çok kız istiyor

Merhaba kizlar sıcaklar beni çarptı delo gibi ev isi yaptim bitti... yarin egitime gidecegim 10 gunluk hem deniz hem eğitim super olacak
Benden ekstra bir şey çıkmayacak

Yılbaşından sonra 100un altina düşüyorsun
Faizlerin düşeceği yok gibi pek umudum kalmadi, bak sen bir yil önce çektin hiç düşmedi,aksine hep yükseldi.
ay sonu faiz indirimi bekleniyor ama nasıl yansıyacak bakalım
ocakta 21.taksit ödenecek, iki hanelilere düşecek taksit sayısı :)
eşim her ay böyle saymaya devam mı edeceksin diyor,
ben saymıyorum kocacığım mobil uygulama da yazıyor :)))
dedim ama bitene kadar sayacağım

kahvemsimm bi ara güzel kilo vermiştin sen yaa gerimi geldiler sonra noldu herkes seferber oldu senin için
ya benimde az yemem lazım kilo almamam lazım ama nasıl becericem bilmiyorumm
ballıı hatunsunn valla gez tozz eğlen hakkındır o kadar yoğun çalışıyosunn

Biz nişanı yemekli yapmıştık kayınvalidem illa kardeşleri vs gelcek dedi diye yakınlarımız bile 70kişi olduk belediyelerin kültür merkezleride uygun oluyor pasta vs kendin alabilirsin bizim adetimizde kızın ailesi nişanda takmaz ama sagolsunlar takılmıştı hepsini birleştirip bilezik yaptım teyzecim su yolu bileklik takmıştı korkumdan kasada duruyor takı vs işini konuşun benimkinde sormadı katınvalidem hiç sevmemiştim günlük aldığı set ve bileziği seti değiştirdim sonra şimdiki aklım olsa sorardım durum neyse ben seçmek istiyorum diye boğça konusu gereksizdi zorla yaptırdı hala kızarım gereksiz o kadar para harcadık hiç hevesimde yoktu öyle şeylere

ay bende bohça konusuna o kadar sinir olmuştumki onlar annem babam kardeşime ablama eşine kadar yaptılar mecbur bende yapmıştım napıyım

Hayat ne kadar pahalı, herşey para.

Ara öğün yapiyor musun cnm sık sık?
Diyet Işı bize göre değil ama mecbur.
Bu sene hotel tatili bizim vatandaşımız için zor.
Bende öyle düşündüm tatile harcayacagimiz miktar iki taksidimizdi, ama hiç pişman değilim içim rahat.
Haftasonu plani süper ama :)

Ben nisanda taki almaya gittigimde begendigim seti vitrinden almislar fiyat hesaplarken 8 ayar oldugunu fark ettiler
Aa degistirelim derken annem de bende ne gerek var dedik secerken farki ayirdikmi anladikmi
Gorevli cocuk ben malimin arkasindayim dedi gercekten de kullandim ve problem yasamadim
Nisandan once kayinvalidem taktigim sana hediyemdir ben geri almicam dugunde devam edicem demisti.
Dugunde cok israr ettim ama 2. Seti aldilar.
Ben sansli kesimdeyim hic takida hevesim kalmadi gonlum kirilmadi bizde kirmamaya calistik

Krediyi çektiğim ilk günden beri indirim bekliyor ben :))
Her ay sayilmaz mi, bende sayiyorum henüz çok başlarda olsam da.

ağrılarım olunca ilaçlara geri döndüm,
kan değerlerim olması gerekenin çok üstünde çıktı
şeke ve kolestrol özellikle çok fena
doktorum bildiğin kızdı, azarladı
kilolarını ver kışın ağrım var diye gelme diye fırça attı
bu konuşmalar eşimin yanında olunca sıkı yönetim ilan etti
iş arkadaşlarımı da aramış
eğlenmeden ziyade benim ki sağlık durumu nedeni ile mecburi
yoksa evimde ayaklarımı uzatıp kitap okusam da keyfim yerine gelir, gezmeye tozmaya gerek duymam

Ohoo senin yine iyi kuzum
Birşeyolmaz senin yili da az.
Benim daha 118 ayim var
Hiçbir değişiklik yapmazsak 44 yaşında tapu bizim Wuhhu
ay bende bohça konusuna o kadar sinir olmuştumki onlar annem babam kardeşime ablama eşine kadar yaptılar mecbur bende yapmıştım napıyım
Bahaneside ilk geline yaptım sanada yapıcam ya o istemiş yapılmış onun yerine takı alalım dedim eşime dinlemedi tabiki takılarımıda sormadı sonra gözüm açıldı yoksa herseye karışcaktı koltuk rengi için eşime küsmüştü.o zaman sagolsun eşim yok dedi birde takı merasimlerinde gözünüzü açın düğünde benim deli gibi takılfı verilen o kadar olmadı artık kim aldıysa Allaha havale ediyorum şimdide biz tüm altınlarını verdik diyomuş

yapıyorum canım, liste verdi bire bir uyuyorum
güneş görmem gerek yoksa ramazandaki tatil bana yeter
arada böyle beachlere giderim ama birkaç gün uygun bir yer olursa da gideriz
oteller bu sene fena fena

Ne güzel ben maddi tutarında değilim deseydi kızım gel bizim bütcemiz bu ne istiyosan al tamam derdim düğündede hiç sıkıştırmadım ama hersey benim istediğim gibi oldu gibi davranıyor çok kırdı söz bileziğini nişanda taktı illa dışarda olcak diye tutturdu geziye gitti günü değiştiremiyormuş vs beni düğün vakti eşimi seviyorum diye ses çıkarmadım düğünümde kaşık kadar kalmıştı suratım stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…