Tövbe yarabbi.

ya kıyamam sana bende değişiklik olsun kafan dağılsın diye gidiceksin sandım adalara
ağrılarının en büyük sebebi stres bence iş ve eşinin sağlık durumu seni strese sokan mutlaka etkileniyo insan
sanada bu şekilde geri döndü ama ben başaracağına inanıyorum isteyince çok iradeli oluyosun maşallah

Olan olmus simdi dusunupte moralini bozma en en onemlisi saglik saglik sorunlarimi 7 mahalle duydu azcik iyi uyansam dunyalar benim oluyor

yapıyorum canım, liste verdi bire bir uyuyorum
güneş görmem gerek yoksa ramazandaki tatil bana yeter
arada böyle beachlere giderim ama birkaç gün uygun bir yer olursa da gideriz
oteller bu sene fena fena

Kahvemsi ben bu aralar magnezyuma taktim bi arastirsana hersey onunla baglantili
Eksikliginde cok ciddi sorunlar cikiyor
Ve ben ictigim her ilacin iyi gelmedigini fark ediyorum, birlikte yediklerim ve zamani bile onemli

Bende Saati anneme taktırmaya karar verdim cnm. Ama ata konusunda hala kararsızım. Onada annemle konuşup karar vereceğim sanırım.
Ama yüzde doksan bir tane takalım istiyorum
hayırlı olsun canım bence saatin yanında bisey takıcaksanız ılla tam olmasına gerek yok yarım vs de olabilir biz de erkege bıse takılmaz nişanda, düğünde saat takmıstı babam annem de tam altın sanırım sırf bos olmasın dıye oyle hatırlıyorum

Tamamen stres kaynaklı ama bu hayatın içinde stressiz nasıl yaşanır bilemiyorum
ve son günlerde sıkıntıdan yemek yemeye verdim kendimi. Kan degerlerim ondan bir anda yükseldi
Elime ne gelirse atıyorum ağzıma, doymak nedir bilmiyorum.
Ama bu sefer iradeli olaccagim yoksa doktor bir daha bakmayacak bana

Bizde de Nisanda kız taragi erkeğe takı takmaz.
Takı sadece kıza takılır ve eksiklerini alsın diye kullanılır. Bilezik yapmıştım ben Nisan'da gelenleri.
Düğünde bizimkiler ata takmisti eşime ayrı ayrı.
Benim eşim saat hayatta takmaz ben ne takacağım dugunde diye konuşuyorduk.
Eşime damatlık alırken mağaza saat hediye etmişti, bunu tak dedi.
Olmaz falan derken düğünde eşim bana set taktı, ben promosyon saati :)))

Bizde altın konusunu kimse açmaz cnm ya
Ne yapılırsa ne takarlarsa o.
Annem herkes kendine yakışanı yapar böyle şeyler konuşulmaz der her zaman.

Bohça yapılmaz sanırım bizdede. Çünkü erkek tarafı bu tarz şeylerle uğraşacak bir yapıda değil.
Ben istersem hayır demezler. Ama kendileri akıllarına gelipde yapmaz.
Bende istemem zaten fuzuli masraf.

Yalnız biz isteme günü bohça tarzında ama o kadar detaylı olmayan paketler vereceğiz bütün aile üyelerine.

Benim yarım karadenizli.
Bizim yörede adettir oğlan tarafı evden eli boş çıkmazki kızın verildiği anlaşılsın.

Paketlerin İçinde nevresim takımı, büyük küçük banyo havlusu, seccade, tesbih, yazma vs olacak (Yazarken fark ettim Daha ne olsun zaten )

Annem yıllardır gelen ihtiyaç fazlası hediyeleri biriktirmiş.
Zaman zaman kendide almış ucuz bulunca. Neredeyse 3 burç dolusu hediyelik eşya var. Onları evden çıkartmak için tek bahanem bu.
Bu adeti uygulamam lazım diyor
ben onlar kadar abartılı yapamadım ama
kayınvalidem bana en az 50 patik 50 havlu 50 başörtüsü getirmiştir
Hey maşallah

Bu tarz durumlar çok oluyormuş. Özellikle son zamanlarda çok duyar oldum.

Sağol cnm
Yarım az gelmez mi ki

Erkek arkadaşımla konuştuk bugün.
“Saat falan almayalım boşu boşuna.
Ona vereceğimiz paraya başka bir şey alırız” dedi

“Olmaz dedim iki gün sonra biri birşey der belki aileme laf gelmesin, sonra yapmadılar diye arkamızdan konuşurlar belki” dedim.

Onun bir kaç saati var.
“Onlardan birini vereyim bari onu tak bizimkiler nereden bilecek” diyor

Kendi saatlerimi bile takamıyorum fırsat gelmiyor dedi. Tereddütte kaldım

Bence harika bir fikir tâbi bu yaptığınız mutlaka ikinizin arasında kalmalı.
Ne olur ne olmaz.

Bana da mantikli geldi.. o zmn sende tam altin alirsin

Biz bu güne kadar hiç kimseye söylemedik,
Sen de kimseye soylemeyip saati takarsin, kim nereden bilecek

benim bir arkadaşımda edepsiz. töbe yarabbim, kendisi çalışıyor, ben işsiz kaldım. benim birikimim var diye beni arayıp diyor ki floda ayakkabı gördüm bana al ben sana parasını veririm. borcuna da sadık değildir. dedim bende para mı var. işsiz kalmışım zaten dedim. sonrasında beni aradı birkaç kere, açmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…