• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı bol bereketli sabahınız olsun altın kızlarım...yolculuk başladı bizim için...@ K kahvemsi mutluluk sana gelince eşini en iyi bilen sensin...tatile gidince kafası dağılırmı,tadını çıkarabilirmi...yoksa ek bir masraf oldu diye düşünürmü...ona göre karar verin...beraber karar verin

Allah gule gule oturmayi nasip etsin peki kiraya mi vereceksiniz? Ben sadece 1 kez kasa kiralamistim kafan rahat oluyor ama 3 4 ceyrek altin fiyatini vermis oluyordun o zamanlar. Simdi kactir bilemiyorum.Allah odeme kolayligi versin
Bizim kasamız var yıllık 300tl evde sıkıntı yapmaya değmez

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Benimde kilo vermem şart
Bugün yürüyüşe başladım
Sabah 6 da kalkıp 7 km yürüdüm geldim sahilde
İnşallah devam ettirebilirim

Evdeki alçı boya ve elektrik işleride bitti
100 TL boyacıya, 250 TLde elektrikçiye verdim.
Güne harcamalı başladım bugün

yaa kızlar uzun durur derlerde erkekleri bilemedim :KK70:
kaç hafta oldu şimdi tam
yok canım sen yanlıs hatırlıyosun kızlar erken dogar erkekler bekler ben biraz degısıkmısım :KK70: 39hafta 2günlük canım
doktorum bı sıkıntı olmazsa bebekte sende 20 temmuza kadar bekleyebılırız dedi.

Kizlar dunku planlarim degisti
Bu sabah endokrin doktoruna geldim bana maliyeti 1500 lira.
Sosyal denge tazminatlari duruyordu onlari yatiricam denk geliyor.
Insallah artik cozulur cok ayrintili tahliller istedi

yok canım sen yanlıs hatırlıyosun kızlar erken dogar erkekler bekler ben biraz degısıkmısım :KK70: 39hafta 2günlük canım
doktorum bı sıkıntı olmazsa bebekte sende 20 temmuza kadar bekleyebılırız dedi.
aaa 9 ay 10 gün bekleyen kızz 9 ayı dolduran erkek benim bildigim
sağlıklı doğsunda ne zaman doğarsaa doğsun ya sende keyfine bak :)

aaa 9 ay 10 gün bekleyen kızz 9 ayı dolduran erkek benim bildigim
sağlıklı doğsunda ne zaman doğarsaa doğsun ya sende keyfine bak :)
valla canım son zamanda pek keyif olmuyor :KK70: bide su var 15gundur her gun olabilir dıye ıyıce gerıldım gece zaten az uyuyodum hamılelıkten beri sımdı ıyıce yat kalk wc her an streslıyım. bide cok sıcak o da etkılıyor sanırım, e 41haftaya gelırsek dr ya suni sancı ya sezeryan dıyecek o da var aklımda hayırlısıyla gelsın de nası gelıyorsa gelsin ıstıyorum artık:KK68:

Hayırlı bol bereketli sabahınız olsun altın kızlarım...yolculuk başladı bizim için...@ K kahvemsi mutluluk sana gelince eşini en iyi bilen sensin...tatile gidince kafası dağılırmı,tadını çıkarabilirmi...yoksa ek bir masraf oldu diye düşünürmü...ona göre karar verin...beraber karar verin
iyi yolculuklar
eşim pek masraf düşünmez :)))
kafası dağılır iyi gelir ablacığım eminim bundan
yakın bölgelere bakıyorum, uygun birkaç alternatif daha buldum

Back
X