• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir fikir verin
battı balık yan gider diyip, dünkü otele rezervasyon yaptırsam mı acaba, eşime moral olur
tedavinin yapılacağını bildiği için dün yolu bahane etti, sonradan anladım
ne diyorsunuz
bence de gıdın ya sımdı oyle dıyınce uzuldm benım esımde cok fedakardır hemen oyle bıse olunca kendı ıstedgnden vazgecer amann nelere para vermıyoruz ki

Kizlar ya
Aydinlanma yasadim
Ben esimle para konusunda sorun yasamadim bana gonderir biriktiririm kendiside tl de brz tutuyor
Kurusu kurusuna hesap vermeyiz ama ben tum birikimi soylerim
Simdi gizlinin gizlisi birikime karar verdim
Bu ay 3 kalem fazla yatacak, sendika, maas farki ve bir gorevlendirme
Sosyal denge tazminatina hic dokunmadim ztn biriktiriyorum
Bu ay dordunu birden yok sayacagim
Gun olur ihtiyac olur.
Ama altinlarimla karisir, dovizi esim is yerinden aliyor ne alsamki
Sosyal denge tazminatı ne demek acaba

Aracimizi satmıştık onun karşılığı duruyordu sonra üzerine ilave ettik, o faizde devam etti.
3 yil önce her ay altin almaya başladım bunlar aylik birikimlerim oldu. 140 bin peşinat verdik, 147 konut kredisi çektik. 2 ay oldu.
Çok ani bir şekilde karar verdik 1 ay sonra evimizi bulduk ve aldık çok şükür :)
Rabbim sana da nasip etsin.
Evimiz 3+1 ,henüz taşınmaya niyetimiz yok borcu azaltalim istiyorum ben belki ara ödeme vs.
Hem çocukların okullari var ayirmak istemiyorum, onları alip gitsek bile ya annem ya kv bizimle gelmeli kimse gelmek istemez. Ben taşınmayı 2 yil sonra diyorum eşime kalsa hemen :))
Canim sagol verdigin bilgiler icin. Peki bu aldigin ev nerde? Bana bir yazsan hatta link falan gondersende ben baksam. Benim baktiklarim pahali o yizden cesaret edip alalim diyemiyorum esime zaten o kadar birikmisimiz yok. Nasil sevindim bi bilsen senin adina cunku ilk birikime basladigin gunleri biliyorum. Cok sukir almissin evini. Evin farkli ilde mi acaba gitmekten bahsetmissin de.
Birikimi ne olarak yaptin en son kasa bakiyordun bankaya kiraladin mi?

Canim sagol verdigin bilgiler icin. Peki bu aldigin ev nerde? Bana bir yazsan hatta link falan gondersende ben baksam. Benim baktiklarim pahali o yizden cesaret edip alalim diyemiyorum esime zaten o kadar birikmisimiz yok. Nasil sevindim bi bilsen senin adina cunku ilk birikime basladigin gunleri biliyorum. Cok sukir almissin evini. Evin farkli ilde mi acaba gitmekten bahsetmissin de.
Birikimi ne olarak yaptin en son kasa bakiyordun bankaya kiraladin mi?
Rica ederim.
Evimiz komşu ilce merkezinde.
Çok şükür nasip oldu hayirlisi ile öderiz inş.
Kasa baktım hep o dönem ama kiralamadım çünkü en küçük boy bulamadım. Altın ve tl olarak biriktirdim yari yariya.

Rica ederim.
Evimiz komşu ilce merkezinde.
Çok şükür nasip oldu hayirlisi ile öderiz inş.
Kasa baktım hep o dönem ama kiralamadım çünkü en küçük boy bulamadım. Altın ve tl olarak biriktirdim yari yariya.
Allah gule gule oturmayi nasip etsin peki kiraya mi vereceksiniz? Ben sadece 1 kez kasa kiralamistim kafan rahat oluyor ama 3 4 ceyrek altin fiyatini vermis oluyordun o zamanlar. Simdi kactir bilemiyorum.Allah odeme kolayligi versin

Allah gule gule oturmayi nasip etsin peki kiraya mi vereceksiniz? Ben sadece 1 kez kasa kiralamistim kafan rahat oluyor ama 3 4 ceyrek altin fiyatini vermis oluyordun o zamanlar. Simdi kactir bilemiyorum.Allah odeme kolayligi versin
Amin canım.
Kiraya vermeye kiyamiyoruz, büyük oğlum ortaokulu bitirince kısmetse taşınırız diyoruz tâbi kader kısmet.
Gidip geldikçe bir an önce gitmek istiyoruz:))

Günaydın kizlar
Canımmmmmmmm inş hayırlıların en güzeli ile sağlığına kavuşur eşin.
Sen stresini belli etme veya bu masrafları illaki zamanla ödersin borçsuz hiç bir şey olmaz zaten.
Erkekler bence daha hassaslar ev masrafları geçim derdi vs konularında. Üzülüyordur kendi kendine mahçup olabiliyordur.
Eşin ile her konuda paylaşımınız maşallah çok güzel.
Battı balık yan gider diye değil de bu zaman gençlik bir daha gelmez üşenmeyelim tatile gidelim ne borçlar ödedik bir şey olmaz diyerek onu da rahatlatıp tatile gidebilirsiniz. Ama eşin ben stres olurum gitmeyelim ama seneye iyileşince inş daha güzeline gideriz derse de kararına saygı duyarsın nolacak ;) rabbim şifa versin inş

Back
X