- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.121
Konu yine ara ödeme cnm.karamelli_turta ne planları anlat bakiyim biz de feyz alalım
Selam kızlarKonu yine ara ödeme cnm.
Şu an elimizde nakit olan kismi yatirirsak 13 ay ödeme düşüyor.
Banka ile görüşeceğim bunu.
Ama bu hafta calisma saatlerim uymuyor, haftaya inş.
Netten hesapladim çünkü.
160 tl erken ödeme cezasi da var ayrıca.
Sizinde fikirleriniz önemli bu konuda.
Aylik 2.600 ödüyoruz 10 yılllık çektik.Selam kızlar
Canım ne kadar çektiniz ne kadar ödüyorsunuz
Ben uzunca süredir gelmediğim için kaçırdım baya bir faizler yüksek ara ödeme taksitleri de düşürüyor bu nedenle de bir kısım rahatlama olur.
Altın alıcam alsam mı almasam mı kafam da sorular.
Kolyem vardı tarttı 1750 diyor koptu onun yerine tam alayım diyorum işe yarar ilerde evi kapatma planına destek olur
Alacağımız evin sahibi 20 bin düştü bu sefer bizde deli sorular hayırdır niye düştü bu kadar diye eşim hepten vazgeçti yerini de beğenmedi sanıyorum.
Evi kapatmaya odaklandık yıl sonuna kadar iyi birikim lazım.
Akşam sirkeli domatesli biber turşusu gibi sos yaptım kaynatıp
Bu akşam 2 3 kavanoz çıkar menemenlik yapıcam
Şeftali suyuda koyucam akşama hazırlarım oğlum çok seviyor
Sağol canım. Allah ödeme kolaylığı versin kredi epey epey fazla. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.Aylik 2.600 ödüyoruz 10 yılllık çektik.
Ben olsam altin birikimi yaparim.
Eşin yerini vs beğenmediği birşeyler vardır o yüzden sogumustur belki.
Kolay gelsin kışlık hazirliklara:)
Amin inşallah, insanin gözüne çok geliyor böyle söyleyince. Darisi seninde başına. Tüm isteyenlere.Sağol canım. Allah ödeme kolaylığı versin kredi epey epey fazla. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
Elimde nakdim var haftaya bakıcam altına
Kolyeyi de verip tam alırım o zarar etmesin annem düğünde takmıştı durduk yere kırılmış ucundan o şekilde saklamanın mantığıda yok durduk yere zarar ediyor.
Sagol turtisimmGünaydın,
Allah kabul etsin...
Bende hizimi alamadim:))Kızlar temizlik yaparken belim tutuldu. Fena ağrıyor.
Bulaşık makinesini 250 tl ye satmıştım. Şimdi bulaşık makinası bakıyorum samsung mu alsam kızlar fikri olan var mı
Geçmiş olsun canımKızlar temizlik yaparken belim tutuldu. Fena ağrıyor.
Bulaşık makinesini 250 tl ye satmıştım. Şimdi bulaşık makinası bakıyorum samsung mu alsam kızlar fikri olan var mı
Samsung ne anlar beyaz eşyadan...tv ve cep telf olarak güzel marka...ama benim fikrim bosch veya siemens olurdu...bak vestele bile sıcak bakarım...ama samsungu elerdim...tabi son karar yine senin...yalnız satıcılardan fikir ararsan onlar için sattıkları üründen başkası yalanKızlar temizlik yaparken belim tutuldu. Fena ağrıyor.
29.500 kârolarak görünüyor hesaplayicilarda.Turtisim sureyi kisaltmak çok mantıklı, krediyi cekeli çok zaman olmadığı için de karın oldukça fazla olacaktır.
karamelli_turta
Coooook iyi bir rakam canim29.500 kârolarak görünüyor hesaplayicilarda.
Aslinda ilk etapta yılbaşına kadar bekleyeyim diyordum ama beklemenin âlemi yok, diğer hafta gidip tam anlamiyla öğreneyim.Coooook iyi bir rakam canim
Benim buzdolabi ve bulaşık makinesi bosch, türkiye üretimi almıştım almanya üretimi fiyatı yüksek gelmişti :) ama fark var aralarindaGeçmiş olsun canım
Benim eşyalar Bosch Almanya uretim, çok memnunum, tavsiye ederim.
Samsung, Arçelik fiyat olarak o zaman daha uygundu ama mühendis arkadaşım Bosch ve simens Almanya üretimleri neredeyse sıfır hata ile üretiliyor onları al dedi.
Biz alırken o muhendis arkadaş tanıdık bayiye yonlendirmisti, hiç pazarlık yapmayın giriş fiyatına verecek demişti.Benim buzdolabi ve bulaşık makinesi bosch, türkiye üretimi almıştım almanya üretimi fiyatı yüksek gelmişti :) ama fark var aralarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?