Kızlarrrrr
800tl harcadık eşimle stok ürünler aldık biraz da tüketmelik ihtiyaçlar
Kahvaltılık ve meyve sebze dışında bir ihtiyaç olmayacak kısmetse
Kışlık hazırlıklara da yavaştan başlayacağım buzluğa barbunya bezelye vs attım
Domates konservesini de uyguna bulunca Eylül gibi yaparım

Hiç indirim yoktu gerçekten.
Stoklarim var tamam ama şu ara hep onlardan kullanıyorum yerine hiç alamadim.
Stoklar bu kış kurtarıcı oldu, Kasım'da yüzde elli Gratis indirimine kadar temizlik ürünü almam, yarın bir stok sayımı yapıp liste yaparım.
Denk geldikçe internet günlerine bakarım.
İndirimli birşey görürsek yazalım buradan.
Kullandigimizi yerine koymak lazım, tek tek alınca bütçeyi pek yormuyor ama aynı anda birkaç parça alınca epey para tutuyor

Bugün pazarda herşey o kadar pahalı geldiki bana, kış hazırlığını nasıl yapacağız diye düşünmeye başladım
En çok yaptıklarım domates 3,5 patlıcan 3, biber 4-5 liraydı.
Umarım bir aya kadar fiyatlar duser

Yarin bende stok listesi yapayim, kış mevsimi demek soğuk hava, doğalgaz faturası, okul ihtiyaçlari demek :)
Bu ay ve ağustosta stok ve kışlık yapmali, eylül okullar açılıyor o masraflar olur. Ekimden sonra doğalgaz başlar:)
Gratiste yüzde 50 indirimi de yakalayalım.

En çok bunlar kullaniliyor çok da seviyoruz ailecek özellikle salçayı. Umarım düşer cnm.

Benim bu sene doğalgaz faturam az olur, alt komşum hamile kişa bebek geliyor, normalde de yüksek yakıyordu, artık hepten coşar :)
Okulda çok büyük masraf demek.
Maaşa kadar ben birşey yapamam sanırım, nakitim anca yeter, kk nda zayen hastane masraflari var.

Bugun babamı göremedim ama sağolsun bana harçlık bırakmış.
Eşim de sabah giderken verdi.
Normalde ekstralari şahsi birikim yapıyordum ama TL de zula hesabına attım.
Biraz beklesin.
Tedavi süresince lazım olursa ek hesaplara daha yuklenmeyeyim

Anne baba candir can
Tedavi ,dr,ilac, hastane bunlar da masraf sağlık olsun hersey olur. Yeterki iyi olsun.

A 101 de bingo 6 kilo 28.90 a var işine yarar mı bilmem yarın alıcam.
Migrosta da makarna şehriye var arbella 1.88 tl
Torku bulgur pilavlık 4.45 tl bu uygunmu bilmiyorum tadı güzel torkunun normalde daha pahallı ama diğer bulgurlarda 4 tl falan açık
Tamek salçada 8 küsürdü normalde kendi markaları bu fiyat
200gram nescafede 14.95 miş yarın bakıcam
Stok olmadan kış olmuyor faturalar çok fazla kışın yükü ağır.
20 sinden sonra memlekete gidicem 3 4 hafta yokum diye meyve sularını erken yapıcam dönüşe hava yarı açar yarı kapar

Bingo kullanmisligimvar renklilerde,fiyati iyiymiş.
Kahvaltı sonrasi işlerimi bitirince çıkarız

Salon takımı koltuklarımi sildim.
Tuvaleti yikadim.
Çamaşırları astım.
Parça parça yapıyorum işleri :))

Stoklarimin listesini yaptım bende K kahvemsi mutluluk sen dun akşam yazinca bende ne kadar ne var göreyim dedim.
Ama sandığım kadar stogum yokmuş.
Alışveriş listeme ilaveler yaptım denk geldikçe alayım.

Son düzenleme:
Çok iyiymiş öyle erken ödeme cezası oluyor mu hesaplama programı ne yazınca çıkıyor.canım bide ata nişan için çok değil mi kardeşiniz düğünde bilezik takılırda nişandada bir bilezik fiyatı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…