Böyle davranmazsan vermezdi.
Acıkçası ben dediklerini takdir ettim.
Çünkü erkekler para konusunda başarısız.
Benimki küsüyor üstüne birde dövesim geliyor ev kredi faizleri düşüyomuş diyorum kuzenim bankacı bana dediği laf şu anda ev alabilecek durumda mıyız gören asgari ücretle 3 çocuk okutuyoruz sanır dün akraba toplantısına gittim zaten herkes soruyor niye ev bakmıyorsunuz çok üzülüyorum zaten biraz geçsin işim yakın vs geçiştirdim artık stok falan bile yapmıycam çok kızdım gene

Canım sen naptin bu arada, biraz çözebildiniz mi bütçe işini.
Uzlaşmadan birşey yapma.

Ben en çok da sesinden rahatsız olduğum için sattım.
Bildiğimiz burma bilezik o bile ses yapıyor sinir oldum Kolum çok ince, otumuyor, hareket ettikçe ses çıkıyor gıcığıma gitti. Birini satayım biri dursun diyordum sonra aman napacam diyip sattım gitti.

İyi yapmışsın ona kalsaydı para inan yapılmazdı ev hep söylemek gerekiyor sanırım ben bişey istemiyoruma alıştırdım sonuç ortada iste hep o koşuştursun nasıl yaparım diye

Evi almışsınız galiba, hayırlı olsun güle güle oturun canım. Buraya çok sık bakamıyorum bebişten.

Canım sen naptin bu arada, biraz çözebildiniz mi bütçe işini.
Uzlaşmadan birşey yapma.
Yok ya hala bişey demiyor çok yoruldum artık para konusu açıldığı gibi konuşmuyor trip atıyor ya anlamıyorum desem kumarbaz orda harcıyor o da yok hayatımdan bezdirdi insan eşine demez mi şu kadar borcum var hadi kapatalım sende ev istiyosun ona odaklanalım sen biriktir diyor gecem ay hiç bişey istemedim sen kapat dedim bu ay sadece kira ödüyor gelecek ay vercem belli bir miktar ne istiyosan onu al mutfak temizlik fatura düğün hediyeleri hepsi bu

Kendinde de değişiklikler yapmalisin öncelikle:)
Istiyorum, gerekli, lazim vs diye.
Haklısın bende istemeliyimki o da yapsın hoş isteyincede kredi kartından geçiyor daha çok sinirleniyorum her ay düğüne gidiyoruz sürekli ben alıyorum hiç sormuyorki bunlar nasıl alınıyor millete utanma pazarı aloyosun mecbur

Evi geçindirecek kadar para vermesi lazım.
Faturalar,mutfak,kira.
O sorumluluk alamiyorsa sen vermelisin.
Kendi maaşını da biriktir.

Eskiden bizim durumlar da size benziyordu.
Bol keseden harcadik hep.
Sonra ben değiştim onu da biraz değiştirdim.

Aldik cnm teşekkür ederim:)
Bebiş napiyor, kaç aylik oldu?
6.5 aylık oldu tam canım, yaptığı şey yemek, içmek, bez batırmak. Mutlu bir bebek maşallah, onunla uğraşıyorum günün nasıl bittiğini anlayamıyorum. Zaman inanılmaz hızlı geçiyor. Burada hamile arkadaşlar vardı, doğuran olduysa hayırlı olsun. Doğacak olanlara sağlıkla kavuşmalarıni dilerim. İsteyen herkese versin Rabbim.

Canım benim kolay gelsin.
Ben haftaiçi hergün mesaideydim çok yoruldum.
Yemek yaparım, alışveriş yapariz tamam.
Binadaki tadilat bitmediği için temizlik mecburen yapıyorum her yer toz, dün de patlıcanları yapınca mutfak battı.
Yoksa bugün detaylı iş yapasim yoktu
Gün bitti işler bitmedi

Bence pazar günü sizden korksun bacımher yeri temizlemişin bir hızla ben bulaşık makinesini boşalttım buzdolabını boşalttıp sildim mutfagı temizledim çamaşırları topla yerleştir eşimin hakasına gidicektik uyudu ara anneni bekliyorlardır dedim uyuyor 1 saat sonra gidip alırız dedi kayınvalidemde sinirlemiş hemen metroyla düşmüş yola iyi oldu eşime o kızar tembelliğine bari

Sen de baya iş yapmışsın canim.
Haftaici evle pek ilgilenemeyince herşey haftasonuna kalıyor.
Temizlik takıntısı da var ben de, kendi kendime hayatı zorlaştırıyorum resmen :))

Olduğu kadar artık turtisim
Yine de iyi yetiştiriyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…