- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.621
Benimki küsüyor üstüne birde dövesim geliyor ev kredi faizleri düşüyomuş diyorum kuzenim bankacı bana dediği laf şu anda ev alabilecek durumda mıyız gören asgari ücretle 3 çocuk okutuyoruz sanır dün akraba toplantısına gittim zaten herkes soruyor niye ev bakmıyorsunuz çok üzülüyorum zaten biraz geçsin işim yakın vs geçiştirdim artık stok falan bile yapmıycam çok kızdım geneBöyle davranmazsan vermezdi.
Acıkçası ben dediklerini takdir ettim.
Çünkü erkekler para konusunda başarısız.
Canım sen naptin bu arada, biraz çözebildiniz mi bütçe işini.Benimki küsüyor üstüne birde dövesim geliyor ev kredi faizleri düşüyomuş diyorum kuzenim bankacı bana dediği laf şu anda ev alabilecek durumda mıyız gören asgari ücretle 3 çocuk okutuyoruz sanır dün akraba toplantısına gittim zaten herkes soruyor niye ev bakmıyorsunuz çok üzülüyorum zaten biraz geçsin işim yakın vs geçiştirdim artık stok falan bile yapmıycam çok kızdım gene
Çoğu eş yapıyor bunu sen baştan tavrını koymuşsun yapmaz inş iş hayatına geri dönersen daha rahat birikiniz olur geçmiştende tasarruf anlayışın var zaten
Bende bikaç kere taktım evde bişey olur mu diye ödüm patlıyor ama gün geçtikçe eski kadınlar gibi şıngır şıngır bilezikler çok hoşuma gitmeye başladı sanırım köydekileri göre göre onlara benzedim
İyi yapmışsın ona kalsaydı para inan yapılmazdı ev hep söylemek gerekiyor sanırım ben bişey istemiyoruma alıştırdım sonuç ortada iste hep o koşuştursun nasıl yaparım diyeÇatır çatır al gramlarinidestekliyorum ben sonuna kadar.
Sana örnek vereyim 13 yillik evliyim ben.
10 yil önce araç alacağımız zaman 12 adet burma bilezigimi kendi teklifimle bozdurduk.
Saflik bende ne alâka yani araç için bilezik bozdurmak.
3 yil önce satacagimiz zaman hatirlattim, bileziklerimi geri istiyorum aracin karşılığı tl ile:)))
Mecbur verdi ,ister bileziklerini al ister tlde tut senin dedi.
Sonuç aldim parayi.
Tâbi o para sonra ev pesinatimiz oldu.
Evi almışsınız galiba, hayırlı olsun güle güle oturun canım.Çatır çatır al gramlarinidestekliyorum ben sonuna kadar.
Sana örnek vereyim 13 yillik evliyim ben.
10 yil önce araç alacağımız zaman 12 adet burma bilezigimi kendi teklifimle bozdurduk.
Saflik bende ne alâka yani araç için bilezik bozdurmak.
3 yil önce satacagimiz zaman hatirlattim, bileziklerimi geri istiyorum aracin karşılığı tl ile:)))
Mecbur verdi ,ister bileziklerini al ister tlde tut senin dedi.
Sonuç aldim parayi.
Tâbi o para sonra ev pesinatimiz oldu.
Aldik cnm teşekkür ederim:)Evi almışsınız galiba, hayırlı olsun güle güle oturun canım.Buraya çok sık bakamıyorum bebişten.
Kendinde de değişiklikler yapmalisin öncelikle:)İyi yapmışsın ona kalsaydı para inan yapılmazdı ev hep söylemek gerekiyor sanırım ben bişey istemiyoruma alıştırdım sonuç ortada iste hep o koşuştursun nasıl yaparım diye
Yok ya hala bişey demiyor çok yoruldum artık para konusu açıldığı gibi konuşmuyor trip atıyor ya anlamıyorum desem kumarbaz orda harcıyor o da yok hayatımdan bezdirdi insan eşine demez mi şu kadar borcum var hadi kapatalım sende ev istiyosun ona odaklanalım sen biriktir diyor gecem ay hiç bişey istemedim sen kapat dedim bu ay sadece kira ödüyor gelecek ay vercem belli bir miktar ne istiyosan onu al mutfak temizlik fatura düğün hediyeleri hepsi buCanım sen naptin bu arada, biraz çözebildiniz mi bütçe işini.
Uzlaşmadan birşey yapma.
Haklısın bende istemeliyimki o da yapsın hoş isteyincede kredi kartından geçiyor daha çok sinirleniyorumKendinde de değişiklikler yapmalisin öncelikle:)
Istiyorum, gerekli, lazim vs diye.
Evi geçindirecek kadar para vermesi lazım.Yok ya hala bişey demiyor çok yoruldum artık para konusu açıldığı gibi konuşmuyor trip atıyor ya anlamıyorum desem kumarbaz orda harcıyor o da yok hayatımdan bezdirdi insan eşine demez mi şu kadar borcum var hadi kapatalım sende ev istiyosun ona odaklanalım sen biriktir diyor gecem ay hiç bişey istemedim sen kapat dedim bu ay sadece kira ödüyor gelecek ay vercem belli bir miktar ne istiyosan onu al mutfak temizlik fatura düğün hediyeleri hepsi bu
6.5 aylık oldu tam canım, yaptığı şey yemek, içmek, bez batırmak.Aldik cnm teşekkür ederim:)
Bebiş napiyor, kaç aylik oldu?
Binadaki tadilat bitmediği için temizlik mecburen yapıyorum her yer toz, dün de patlıcanları yapınca mutfak battı.Canım benim kolay gelsin.
Ben haftaiçi hergün mesaideydim çok yoruldum.
Yemek yaparım, alışveriş yapariz tamam.
Bence pazar günü sizden korksun bacımSelam kızlar, yine bir pazar ve kahvemsinin evle imtihanı.
Banyo, mutfak cifledim,dolapların yuzeyini sildim
Salonu temizledim.
Yatak odası ve küçük odada yığın olmus ütüler var daha.
İki posta çamaşır astım.
Gece yaptığım kisliklari dondurucuya yerlestirdim.
4 poşet karnıyarık, 5 poşet yemeklik çıktı.
Liste yapmam lazım hazırlıklar için.
Sen de baya iş yapmışsın canim.Bence pazar günü sizden korksun bacımher yeri temizlemişin bir hızla ben bulaşık makinesini boşalttım buzdolabını boşalttıp sildim mutfagı temizledim çamaşırları topla yerleştir eşimin hakasına gidicektik uyudu ara anneni bekliyorlardır dedim uyuyor 1 saat sonra gidip alırız dedi kayınvalidemde sinirlemiş hemen metroyla düşmüş yola iyi oldu eşime o kızar tembelliğine bari
Olduğu kadar artık turtisimIyi dinlendim bugün.
Çamaşırlar vardi benim de hallettim ütü yaptım.
Mutfak dolaplarıni ve ocağı sildim. Buzdolabıni temizledim.
Sirada yemek var:))
K kahvemsi mutluluk kuzum bizim bu yaptıklarımizi ev hanimlari hergün yapiyor bizse anca böyle:)
Git bakalım ne diyeceklerYemek de hazır.
Bu arada ben düşündüm taşındım yarin sabah bankaya gideceğim bır görüşeyim bakalım neler diyecek.
Yetisebildigimiz kadar canım:)Olduğu kadar artık turtisim
Yine de iyi yetiştiriyoruz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?