Tatilin son gununden selaam :)
Nasilsiniz kizlar
Kronik uykucu gelemedi cok merak ediyorum iyi haberlerini alsaydik bi
Dun kusadasina indik, brz alisveris yaptik dolastik
Yorulmama ragmen kotu olmadim sanirim iyilesiyorum
Esnaf cok mutsuz isleri kotuymus uzulduk
Biz bile cok alisveris yapmadik ben magnet severim birde ufak tefek birkac sey aldim
Bez cuzdanlari kullaniyorum cantamda ilaclarimi koyuyorum birikimleri koyuyorum
Annelere yelpaze aldim
Eve birsey almadim hosuma giden birsey olmadi

Banka kasasi evden daha güvenli.
Doğru yoldasin hadi bakalım:)
Teşekkür ederim, bizde böyleborca girmiş olduk.
Kaç yasindasin _Sitare_
26 yaşındayım muhasebeciyim 9 aydır boştayım şuan iş arıyorum ve ağustosta mali müşavir olmak için dosya actirmayi düşünüyorum biseyler yapmaya çalışıyorum işte tabiki tecrübeli insanlardan fikir almak çok güzel teşekkür ederim

Hoşgeldin canım taze gelincik ya inş bileziklerini geri verir ben çeyrek falan bozdurmuştum borçları için unutuldu gitti sonra sen hep sor yoksa arada kaynıyor aile desteği olmadan mı evlendiniz bu kadar kredi çekilmiş

Bizim derin dondurucu yok hoş evimde koycak yerde yokgeçen yıl raflı dolap almıştık domates rendelerimi,kompostolarımı falan sıralamıştık 30 şişe bende yapmıştım gelene gidene verdim çok çabuk bitti dag kekiği falanda vardı birlikte kaynatmıştım çok seviyoruz biz kekiği

Hoş buldum:) bizimde çeyrekler gitti dolar euro vardı hepsi gitti önce verdiğim 120 gr altını toparliycam sonra diğerlerinin yerinede birikim yaparım kimse destek olmadı bnm ailem gerekeni yaptı ama erkek tarafı çok yardımcı olmadı eşimin babası yok annesi hasta kardeşlerde kim kime dumduma

Aldığım 2 burma bileziği cuma günü sattım. 232'den alıyordu hepsi, bir tanesi nasıl olduysa 235 liradan saydı gramını. 60 gramdı bilezikler. 55 gram, gram altın aldım banka üzerinden. Nasılsa takmıyorum, özel günler için takı setim var, birkaç altın kolyem var evde yeterli. Ani yükselişlerde falan al sat yapabilirim bankadakini

Birlikte el ele verip yerine koyarsınız tek başına o kadar yükün altına girmiş sende destekçisi olmuşsun mutluluğunuz daim olsun inş şu habersiz iş yapma huyundanda vazgeçer inş

G0le gülr kullam bende geçen yıl bir delilik yapıp 3 bilezik almıştım nasıl pişmanım kalan çeyrek reşatlarımı vermiştim keşke kasada dursaymış artık bankadan altın alıyorum 1 gramda fiziki almaya çalışıyorum acil durum için geçen aydan beri bu ayda alıcam

Takıyorsan iyi canım, takmıyorsan satınca zarar oluyor. Ben pek zarar etmedim bankadaki gramlarla almıştım. Satınca yine aynı miktarda gramımı aldım. Çeurekleri verip bilezik alıp tekrar satınca biraz kayba uğrayabilir. Dursun öyle güle güle kullan sen de. Ben takmıyorum ya öyle boş boş duracağına bankada dursun dedim iyi oldu. Şu an lojmandayız güvenli ama buradan çıkınca öyle olamayacak. En iyisi banka bence.

Birlikte el ele verip yerine koyarsınız tek başına o kadar yükün altına girmiş sende destekçisi olmuşsun mutluluğunuz daim olsun inş şu habersiz iş yapma huyundanda vazgeçer inş
Benim eşim maddi konularda cok mantiksiz davraniyor malesef benden habersiz cektigi krediler icinde eger bi daha yaparsan mahkemeye veririm seni esten gizli kredi cekmek suc uzerine tazminat bile alirim dedim umarim yapmaz . Ben 9 aydir issizim ondan once surekli calisma hayatindaydim ve kendime cok birikim yaptim simdi de en azindan dugunde takilan ve bozdurulmus olan altinlari tekrar yapmak istiyorum ileride çocuğumuz olursa onun geleceği için açıkçası

Böyle davranmazsan vermezdi.
Acıkçası ben dediklerini takdir ettim.
Çünkü erkekler para konusunda başarısız.

Böyle davranmazsan vermezdi.
Acıkçası ben dediklerini takdir ettim.
Çünkü erkekler para konusunda başarısız.
Gerçekten hiç umrunda değil herşeyi çok iyi bilirim havasında ama hiç bisey bildiği yok biz ocakta eşya aldık haziranda evlendik 6 ay kazandığı maaş çektiği kredilerin faizine gitti yazık günah

Selam kızlar, yine bir pazar ve kahvemsinin evle imtihanı.
Banyo, mutfak cifledim,dolapların yuzeyini sildim
Salonu temizledim.
Yatak odası ve küçük odada yığın olmus ütüler var daha.
İki posta çamaşır astım.
Gece yaptığım kisliklari dondurucuya yerlestirdim.
4 poşet karnıyarık, 5 poşet yemeklik çıktı.
Liste yapmam lazım hazırlıklar için.

Çoğu eş yapıyor bunu sen baştan tavrını koymuşsun yapmaz inş iş hayatına geri dönersen daha rahat birikiniz olur geçmiştende tasarruf anlayışın var zaten

Çoğu eş yapıyor bunu sen baştan tavrını koymuşsun yapmaz inş iş hayatına geri dönersen daha rahat birikiniz olur geçmiştende tasarruf anlayışın var zaten Bende bikaç kere taktım evde bişey olur mu diye ödüm patlıyor ama gün geçtikçe eski kadınlar gibi şıngır şıngır bilezikler çok hoşuma gitmeye başladı sanırım köydekileri göre göre onlara benzedim

Gerçekten hiç umrunda değil herşeyi çok iyi bilirim havasında ama hiç bisey bildiği yok biz ocakta eşya aldık haziranda evlendik 6 ay kazandığı maaş çektiği kredilerin faizine gitti yazık günah
Çatır çatır al gramlarini destekliyorum ben sonuna kadar.

Sana örnek vereyim 13 yillik evliyim ben.
10 yil önce araç alacağımız zaman 12 adet burma bilezigimi kendi teklifimle bozdurduk.
Saflik bende ne alâka yani araç için bilezik bozdurmak.
3 yil önce satacagimiz zaman hatirlattim, bileziklerimi geri istiyorum aracin karşılığı tl ile:)))
Mecbur verdi ,ister bileziklerini al ister tlde tut senin dedi.
Sonuç aldim parayi.

Tâbi o para sonra ev pesinatimiz oldu.

Canım benim kolay gelsin.
Ben haftaiçi hergün mesaideydim çok yoruldum.
Yemek yaparım, alışveriş yapariz tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…