- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.601
26 yaşındayım muhasebeciyim 9 aydır boştayım şuan iş arıyorum ve ağustosta mali müşavir olmak için dosya actirmayi düşünüyorum biseyler yapmaya çalışıyorum işte tabiki tecrübeli insanlardan fikir almak çok güzel teşekkür ederimBanka kasasi evden daha güvenli.
Doğru yoldasin hadi bakalım:)
Teşekkür ederim, bizde böyleborca girmiş olduk.
Kaç yasindasin_Sitare_
Umarım gerceklesir hedeflerin:)26 yaşındayım muhasebeciyim 9 aydır boştayım şuan iş arıyorum ve ağustosta mali müşavir olmak için dosya actirmayi düşünüyorum biseyler yapmaya çalışıyorum işte tabiki tecrübeli insanlardan fikir almak çok güzel teşekkür ederim
Umarım:) en azından çabalıyorum boşta durmak daha kötüUmarım gerceklesir hedeflerin:)
Hoşgeldin canım taze gelincik ya inş bileziklerini geri verir ben çeyrek falan bozdurmuştum borçları için unutuldu gitti sonra sen hep sor yoksa arada kaynıyor aile desteği olmadan mı evlendiniz bu kadar kredi çekilmişBenim uzun yıllar çalışma yaşamım oldu kendime ait olan bir birikimimde var fakat bunlar düğünde bana takılan bileziklerden verdiklerim , 2 tane kredi kapattık eğer ödemeye kalksaydık hem maaş yetmeyecekti hemde 20 bin faiz ödemiş olacaktık zaten hazırda ödenen 2 tane daha kredi var malesef .Aslında düşününce altın mantıklı ihtiyaç anında para hemen kullanılıyor ama altın kolay kolay bozulmaz ben eşime para konusunda çok güvenmiyorum malesef şuan ödediğimiz iki krediyi nisanliykenbenden gizli çekmiş evleneli 1,5 ay oldu daha
Bizim derin dondurucu yok hoş evimde koycak yerde yokGeçen sene çok çok yaptık domatesi, 30 şişe menemen, derin dondurucunun bir rafı full domates, sos ve bütün olarak da buzdolabının dondurucusuna koymuştum.
Bu sene yine çokça yaparim, yemek olmayinca büyük kurtarıcı çünkü
Hoş buldum:) bizimde çeyrekler gitti dolar euro vardı hepsi gitti önce verdiğim 120 gr altını toparliycam sonra diğerlerinin yerinede birikim yaparım kimse destek olmadı bnm ailem gerekeni yaptı ama erkek tarafı çok yardımcı olmadı eşimin babası yok annesi hasta kardeşlerde kim kime dumdumaHoşgeldin canım taze gelincik ya inş bileziklerini geri verir ben çeyrek falan bozdurmuştum borçları için unutuldu gitti sonra sen hep sor yoksa arada kaynıyor aile desteği olmadan mı evlendiniz bu kadar kredi çekilmiş
Birlikte el ele verip yerine koyarsınız tek başına o kadar yükün altına girmiş sende destekçisi olmuşsun mutluluğunuz daim olsun inş şu habersiz iş yapma huyundanda vazgeçer inşHoş buldum:) bizimde çeyrekler gitti dolar euro vardı hepsi gitti önce verdiğim 120 gr altını toparliycam sonra diğerlerinin yerinede birikim yaparım kimse destek olmadı bnm ailem gerekeni yaptı ama erkek tarafı çok yardımcı olmadı eşimin babası yok annesi hasta kardeşlerde kim kime dumduma
G0le gülr kullam bende geçen yıl bir delilik yapıp 3 bilezik almıştım nasıl pişmanım kalan çeyrek reşatlarımı vermiştim keşke kasada dursaymış artık bankadan altın alıyorum 1 gramda fiziki almaya çalışıyorum acil durum için geçen aydan beri bu ayda alıcamAldığım 2 burma bileziği cuma günü sattım. 232'den alıyordu hepsi, bir tanesi nasıl olduysa 235 liradan saydı gramını.60 gramdı bilezikler. 55 gram, gram altın aldım banka üzerinden. Nasılsa takmıyorum, özel günler için takı setim var, birkaç altın kolyem var evde yeterli. Ani yükselişlerde falan al sat yapabilirim bankadakini
Takıyorsan iyi canım, takmıyorsan satınca zarar oluyor. Ben pek zarar etmedim bankadaki gramlarla almıştım. Satınca yine aynı miktarda gramımı aldım. Çeurekleri verip bilezik alıp tekrar satınca biraz kayba uğrayabilir. Dursun öyle güle güle kullan sen de.G0le gülr kullam bende geçen yıl bir delilik yapıp 3 bilezik almıştım nasıl pişmanım kalan çeyrek reşatlarımı vermiştim keşke kasada dursaymış artık bankadan altın alıyorum 1 gramda fiziki almaya çalışıyorum acil durum için geçen aydan beri bu ayda alıcam
Benim eşim maddi konularda cok mantiksiz davraniyor malesef benden habersiz cektigi krediler icinde eger bi daha yaparsan mahkemeye veririm seni esten gizli kredi cekmek suc uzerine tazminat bile alirim dedim umarim yapmaz . Ben 9 aydir issizim ondan once surekli calisma hayatindaydim ve kendime cok birikim yaptim simdi de en azindan dugunde takilan ve bozdurulmus olan altinlari tekrar yapmak istiyorum ileride çocuğumuz olursa onun geleceği için açıkçasıBirlikte el ele verip yerine koyarsınız tek başına o kadar yükün altına girmiş sende destekçisi olmuşsun mutluluğunuz daim olsun inş şu habersiz iş yapma huyundanda vazgeçer inş
Böyle davranmazsan vermezdi.Benim eşim maddi konularda cok mantiksiz davraniyor malesef benden habersiz cektigi krediler icinde eger bi daha yaparsan mahkemeye veririm seni esten gizli kredi cekmek suc uzerine tazminat bile alirim dedim umarim yapmaz . Ben 9 aydir issizim ondan once surekli calisma hayatindaydim ve kendime cok birikim yaptim simdi de en azindan dugunde takilan ve bozdurulmus olan altinlari tekrar yapmak istiyorum ileride çocuğumuz olursa onun geleceği için açıkçası
Gerçekten hiç umrunda değil herşeyi çok iyi bilirim havasında ama hiç bisey bildiği yok biz ocakta eşya aldık haziranda evlendik 6 ay kazandığı maaş çektiği kredilerin faizine gitti yazık günahBöyle davranmazsan vermezdi.
Acıkçası ben dediklerini takdir ettim.
Çünkü erkekler para konusunda başarısız.
Çoğu eş yapıyor bunu sen baştan tavrını koymuşsun yapmaz inş iş hayatına geri dönersen daha rahat birikiniz olur geçmiştende tasarruf anlayışın var zatenBenim eşim maddi konularda cok mantiksiz davraniyor malesef benden habersiz cektigi krediler icinde eger bi daha yaparsan mahkemeye veririm seni esten gizli kredi cekmek suc uzerine tazminat bile alirim dedim umarim yapmaz . Ben 9 aydir issizim ondan once surekli calisma hayatindaydim ve kendime cok birikim yaptim simdi de en azindan dugunde takilan ve bozdurulmus olan altinlari tekrar yapmak istiyorum ileride çocuğumuz olursa onun geleceği için açıkçası
Çoğu eş yapıyor bunu sen baştan tavrını koymuşsun yapmaz inş iş hayatına geri dönersen daha rahat birikiniz olur geçmiştende tasarruf anlayışın var zatenBenim eşim maddi konularda cok mantiksiz davraniyor malesef benden habersiz cektigi krediler icinde eger bi daha yaparsan mahkemeye veririm seni esten gizli kredi cekmek suc uzerine tazminat bile alirim dedim umarim yapmaz . Ben 9 aydir issizim ondan once surekli calisma hayatindaydim ve kendime cok birikim yaptim simdi de en azindan dugunde takilan ve bozdurulmus olan altinlari tekrar yapmak istiyorum ileride çocuğumuz olursa onun geleceği için açıkçası
Bende bikaç kere taktım evde bişey olur mu diye ödüm patlıyor ama gün geçtikçe eski kadınlar gibi şıngır şıngır bilezikler çok hoşuma gitmeye başladı sanırım köydekileri göre göre onlara benzedimTakıyorsan iyi canım, takmıyorsan satınca zarar oluyor. Ben pek zarar etmedim bankadaki gramlarla almıştım. Satınca yine aynı miktarda gramımı aldım. Çeurekleri verip bilezik alıp tekrar satınca biraz kayba uğrayabilir. Dursun öyle güle güle kullan sen de.Ben takmıyorum ya öyle boş boş duracağına bankada dursun dedim iyi oldu. Şu an lojmandayız güvenli ama buradan çıkınca öyle olamayacak. En iyisi banka bence.
Çatır çatır al gramlariniGerçekten hiç umrunda değil herşeyi çok iyi bilirim havasında ama hiç bisey bildiği yok biz ocakta eşya aldık haziranda evlendik 6 ay kazandığı maaş çektiği kredilerin faizine gitti yazık günah
Canım benim kolay gelsin.Selam kızlar, yine bir pazar ve kahvemsinin evle imtihanı.
Banyo, mutfak cifledim,dolapların yuzeyini sildim
Salonu temizledim.
Yatak odası ve küçük odada yığın olmus ütüler var daha.
İki posta çamaşır astım.
Gece yaptığım kisliklari dondurucuya yerlestirdim.
4 poşet karnıyarık, 5 poşet yemeklik çıktı.
Liste yapmam lazım hazırlıklar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?