- 3 Mayıs 2018
- 477
- 1.657
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.821
Hayırlı sabahlar çalışkan kızlarım...çalıştığım günler geldi aklıma...bir odamız bide mutfağımız vardı...yatak odam bile yoktu çek yatta yatardık...ben gelirdim eşim giderdi,eşim gelir ben giderdim...bazen çek yatı açmaya üşenir koltukta uyuya kalırdık...hey gidi günler güzeldi ama bidaha gelmesinYemekten sonra spora gidecektim, giyindim sonrasını hatırlamıyorum.
Uyuya kalmışım :)))
Kalktığımda epey geçti, makinaya çamaşır attım.
Simdi de uykum gelsin diye bekliyorum :)))
Ablacim kitap gibisinHayırlı sabahlar çalışkan kızlarım...çalıştığım günler geldi aklıma...bir odamız bide mutfağımız vardı...yatak odam bile yoktu çek yatta yatardık...ben gelirdim eşim giderdi,eşim gelir ben giderdim...bazen çek yatı açmaya üşenir koltukta uyuya kalırdık...hey gidi günler güzeldi ama bidaha gelmesin
Hayatta herkesin bir kitabı oluyor zamanla...ben o kitabın iyilerini öne çıkarıyorum...kötü karanlık günlerimde oldu ama üzerinde durmuyorum tabiki onlar unutulmuyor...tekrarlayıp yeniden üzülmenin anlamı yok bitti gitti diyorum...karanlık dediysem zifiri karanlıktıAblacim kitap gibisin
Hayatta herkesin bir kitabı oluyor zamanla...ben o kitabın iyilerini öne çıkarıyorum...kötü karanlık günlerimde oldu ama üzerinde durmuyorum tabiki onlar unutulmuyor...tekrarlayıp yeniden üzülmenin anlamı yok bitti gitti diyorum...karanlık dediysem zifiri karanlıktı...bugünlerime şükür yarabbi
Bassan ne yapcan...kronikim şimdi bez değiştir emzir yatır yok doymamış yine emzir,bu arada üstten koyduğu için alttan geri çıktı tekra değiştir...uykuyada hasrettir...ama kucağına alınca bebeğini her şeyi unutuyordur
ay bi iyiyiz dese yeter ablaa uğramadı bi dahaBassan ne yapcan...kronikim şimdi bez değiştir emzir yatır yok doymamış yine emzir,bu arada üstten koyduğu için alttan geri çıktı tekra değiştir...uykuyada hasrettir...ama kucağına alınca bebeğini her şeyi unutuyordur
Kuzum kolay gelsinselam kızlar
10 kilo domates aldım 1,5 tan
5 kiloda patlıcan aldım oda 1,5 tan
hummalı bi çalışma bekliyor beni
ay ama videolarını izledim domates buzlukta çeşit çeşit saklanıyor çok hoşuma gitti
birazda biber alırsam menemenlik için çok güzel olcak
Sempatigim hayırlı olsun canım benim, rabbim tamamına erdirsinSelam kızlar
Geçmişi okuyamadım
Umarım herkes iyidir
Ben dün nişanlandımda geldim
Dün akşam tanışma, isteme, söz hepsi bir arada oldu. Yüzükler takıldı.
Hayırlısıyla bu işide atlattım.
Bugünde temizliğimi falan yapacağım
Daha doğrusu sabah 10’dan beri yapacağım ama hala yapamadım. Kolumu kaldıracak halim yok
Allah utandırmasın canım, hayırlı olsunSelam kızlar
Geçmişi okuyamadım
Umarım herkes iyidir
Daha doğrusu sabah 10’dan beri yapacağım ama hala yapamadım. Kolumu kaldıracak halim yok
neymiş o çeşit çeşit saklama yöntemleri, bize de söyle :)selam kızlar
10 kilo domates aldım 1,5 tan
5 kiloda patlıcan aldım oda 1,5 tan
hummalı bi çalışma bekliyor beni
ay ama videolarını izledim domates buzlukta çeşit çeşit saklanıyor çok hoşuma gitti
birazda biber alırsam menemenlik için çok güzel olcak
Selam kızlar
Geçmişi okuyamadım
Umarım herkes iyidir
Kuzum kolay gelsin
Çok uygun almışsın.
Sempatigim hayırlı olsun canım benim, rabbim tamamına erdirsin
neymiş o çeşit çeşit saklama yöntemleri, bize de söyle :)
Kuzum kolay gelsin
Çok uygun almışsın.
Sempatigim hayırlı olsun canım benim, rabbim tamamına erdirsin
sempatik_kiz Allah tamamına erdirsin canım
Allah utandırmasın canım, hayırlı olsun
Amin kızlar çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :)
sağol canısı
uygun bulduk bayaa
beybisii
domatesi rondoda çekip silikon kek kalıplarında dondurup buzdolabı poşetlerine koyuyolar
yemek pişirirken al içinden bi tane at yemeğe güzel fikirr
küp küp doğrayıp karton bardağa koyup üstünü streçle kapatıp dondurmuşlar
yuvarlak yuvarlak doğrayıp tepside dondurup sonra dondurucu kaplarına koydular
biber falan kızarttıgında üstüne atmak için çok hoşuma gitti budaa
bide klasik küp küp doğrayıp buzdolabı poşetine koyup attılar
Yuvarlak yuvarlak tepside dondurduğu çok pratik, bunu ben de yapayımlink bu canım burdan gördüm
Akşam evin yakınıda büyük bir pazar var, eşimle gideceğiz.Pazara gitmem gerek ama üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?