Günaydın Anka Hoşgeldin
Iyiyim sen nasılsın?
Birikim yapmaya baslamissin sen o zaman tebriklerrr
Artik altin almıyorum tl birikimine devam ediyorum.
Yakin zamanlarda kullanacağım için.
Evet 1 senedir biriktiriyorum çok şükür az harcamayı öğrendim senin de katkın büyük bana da çok yüksek geliyor altın. Bi yerde patlayacak düşecek gibi geliyor. Alırsam pişman olur muyum bilmiyorum

Evet 1 senedir biriktiriyorum çok şükür az harcamayı öğrendim senin de katkın büyük bana da çok yüksek geliyor altın. Bi yerde patlayacak düşecek gibi geliyor. Alırsam pişman olur muyum bilmiyorum
Ne güzel çok sevindim senin adına.
Altin yüksek düşük demeden almıştım ben biliyorsun.
Uzunvadeli birikim yapiyor olsam yine alirim.

Ankacım bereketli olsun inşallah. Burada genelde almayanların pişmanlığı oluyor harcanıp gidiyor ya da yükseliyor genelde. Sen bilirsin yine de

Konuşmanın bütününde seni rahatsız edecek şeyler olmuş canım. Ben de mesafe koyardım açıkçası. Benim 2-3 arkadaşım var onlarla para konusunu normal konuşabiliyorum çok enteresan şekilde :) yoksa ailemle dahi konuşmuyorum bu tarz konuları.

Ben para konularini en açık burada dile dökuyorum

Ne güzel çok sevindim senin adına.
Altin yüksek düşük demeden almıştım ben biliyorsun.
Uzunvadeli birikim yapiyor olsam yine alirim.
Anladım canım
Ankacım bereketli olsun inşallah. Burada genelde almayanların pişmanlığı oluyor harcanıp gidiyor ya da yükseliyor genelde. Sen bilirsin yine de
Sağol canım evet Şu an kıyamıyorum ama benim sağım solum belli olmaz başını bağlamak lazım

Çoğumuz en çok burada rahat ama biliyorsun burada bile e çok kazanıyorsunuz zaten vs muhabbetleri oluyor arada :)) kimse tam miktarı söyleyemiyor bu yüzden sanırım
Ben de çok kazanıyorlar diye düşündüklerimin eşimden az kazandığını öğrenince depresyona girip gitmiştim buralardan

Bence daha cok heveslenmeliydin

Ben para konularini en açık burada dile dökuyorum
Ben de öyleyim, başkasına anlatamıyorum.
Gerçi ben genel olarak kendimi baskalarina anlatmayı sevmiyorum :))
En yakın arkadaşımla bile bir yere kadar konuşurum para olayını.
Bu olaydan sonra da iyiki konuşmuyorum diyorum.
Siz bana yetersiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…