- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.781
Evet 1 senedir biriktiriyorum çok şükür az harcamayı öğrendimGünaydınAnka Hoşgeldin
Iyiyim sen nasılsın?
Birikim yapmaya baslamissin sen o zaman tebriklerrr
Artik altin almıyorum tl birikimine devam ediyorum.
Yakin zamanlarda kullanacağım için.
Ne güzel çok sevindim senin adına.Evet 1 senedir biriktiriyorum çok şükür az harcamayı öğrendimsenin de katkın büyük bana da çok yüksek geliyor altın. Bi yerde patlayacak düşecek gibi geliyor. Alırsam pişman olur muyum bilmiyorum
Ankacım bereketli olsun inşallah. Burada genelde almayanların pişmanlığı oluyor harcanıp gidiyor ya da yükseliyor genelde. Sen bilirsin yine deEvet 1 senedir biriktiriyorum çok şükür az harcamayı öğrendimsenin de katkın büyük bana da çok yüksek geliyor altın. Bi yerde patlayacak düşecek gibi geliyor. Alırsam pişman olur muyum bilmiyorum
Konuşmanın bütününde seni rahatsız edecek şeyler olmuş canım. Ben de mesafe koyardım açıkçası. Benim 2-3 arkadaşım var onlarla para konusunu normal konuşabiliyorum çok enteresan şekilde :) yoksa ailemle dahi konuşmuyorum bu tarz konuları.Normalde para konuları konusulunca ben de hep çok şükür derim, artık iyi kötü biliyorsunuz beni, burada yazarken bile şükrü eksik etmem. Konuşunca da içimden değil duyulacak şekilde söylerim ya da anlatırken önce şükreder öyle söylerim ama bunda gerçekten rahatsız oldum.
O konu kapandıktan sonra da bayram ve tatil mevzuu oldu o arkadaşlar bir hafta once 6 bin TL ye tatil yapmışlar ve bunu borçla yapmışlar. Eşime bayramda varmı plan dediler, o da rezervasyon yaptık dedi. Kocası siz de hep geziyorsunuz geçen bayram da gittiniz dedi.
Eşim de biz uygun tatiller araştırıyoruz, 6 bine bu sene 3 hafta tatil yaparız dedi. Kışın da termale gideriz hatta dedi.
Eşimin tedavisi için termal destek gerek, bu ihtiyaç yani ama tabi onlar bilmiyor.
Kocası karısına dönüp biz de gidelim termale dedi.
Ben birsey söylemedim.
Ama şunu hissettim bu çift bizim maas, gelir durumumuz, yaşam tarzımizi çokça konuşuyorlar.
Bu his daha önce de vardı onlara karşı ama bu sefer emin oldum.
Bu imrenmek ya da ozenmek gibi değil de kıskanmak gibi.
Yoksa herkes aynı şartlarda yaşayıp aynı parayı kazanmiyor, herkesin ozendigi hayatlar vardır ama burada ben konuşma tarzlarından rahatsız oldum.
Artniyetli ya da fesat mi dusunuyorum diye kendime de kızdım ama elimde değil hissettirdiklerikleri bu yönde.
Sık gidip geliyoruz, binada en çok onlarla görüşüyoruz ama biraz kendimi geri çekmeye karar verdim.
Ben para konularini en açık burada dile dökuyorumKonuşmanın bütününde seni rahatsız edecek şeyler olmuş canım. Ben de mesafe koyardım açıkçası. Benim 2-3 arkadaşım var onlarla para konusunu normal konuşabiliyorum çok enteresan şekilde :) yoksa ailemle dahi konuşmuyorum bu tarz konuları.
Çoğumuz en çok burada rahat ama biliyorsun burada bile e çok kazanıyorsunuz zaten vs muhabbetleri oluyor arada :)) kimse tam miktarı söyleyemiyor bu yüzden sanırımBen para konularini en açık burada dile dökuyorum
Geliri belki tam olarak degil de, birikim harcama vs onlari gayet yaziyoruzÇoğumuz en çok burada rahat ama biliyorsun burada bile e çok kazanıyorsunuz zaten vs muhabbetleri oluyor arada :)) kimse tam miktarı söyleyemiyor bu yüzden sanırım
Anladım canımNe güzel çok sevindim senin adına.
Altin yüksek düşük demeden almıştım ben biliyorsun.
Uzunvadeli birikim yapiyor olsam yine alirim.
Sağol canımAnkacım bereketli olsun inşallah. Burada genelde almayanların pişmanlığı oluyor harcanıp gidiyor ya da yükseliyor genelde. Sen bilirsin yine de
Ben de çok kazanıyorlar diye düşündüklerimin eşimden az kazandığını öğrenince depresyona girip gitmiştim buralardanÇoğumuz en çok burada rahat ama biliyorsun burada bile e çok kazanıyorsunuz zaten vs muhabbetleri oluyor arada :)) kimse tam miktarı söyleyemiyor bu yüzden sanırım
Bence daha cok heveslenmeliydinAnladım canım
Sağol canımevet Şu an kıyamıyorum ama benim sağım solum belli olmaz başını bağlamak lazım
Ben de çok kazanıyorlar diye düşündüklerimin eşimden az kazandığını öğrenince depresyona girip gitmiştim buralardan
Ama o zaman hiç yapamıyordum birikim biliyorsun. Bi hastalığa yakalanmıştımBence daha cok heveslenmeliydin
En cokda buna sevindim:))Ama o zaman hiç yapamıyordum birikim biliyorsun. Bi hastalığa yakalanmıştımçok şükür kurtuldum ondan artık
Aynen canım hatta bıktım satıyorum elimdekileri. Çoğunu hiç kullanmadım bileEn cokda buna sevindim:))
Doyum noktasi geldi belkide.
Teşekkürler ben almiyimAynen canım hatta bıktım satıyorum elimdekileri. Çoğunu hiç kullanmadım bileihtiyacın varsa sana da vereyim
Kıyamam sana yaBen de çok kazanıyorlar diye düşündüklerimin eşimden az kazandığını öğrenince depresyona girip gitmiştim buralardan
Ben de öyleyim, başkasına anlatamıyorum.Ben para konularini en açık burada dile dökuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?