- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.701
Günaydın kızlar
Ooooo açılan sandıklara göre ilk sonuclar geliyor
Valla kızlar supersiniz, bu kış size karada ölüm yok :))karamelli_turta sempatik_kiz
kronikuykucu ben yıllardır kullanıyorum makina temizleyici, 2-3 ayda bir.
Marc çıktı en son, öncesinde rosmann dan domol marka alıyordum. İkisini de tavsiye ederim.
Evet canım duymamak mümkün değilemine bulut ve ali emiri duydunuzmu kızlar nasıl içim yanıyor dünden beri rabbim sabır versin nereye gidiyo bu düzen böyle
Senin nikin görünmüyor gizlemişsin , varsin ama 1 kişi daha olarak görünüyorMisafir olarak mi girdim sandin
O saatte bende pireler ucuyordu
Aa ben kendimi gorebiliyorum bilmiyordum sanirim pro uyelikle alakaliSenin nikin görünmüyor gizlemişsin , varsin ama 1 kişi daha olarak görünüyor
Seni gidi gizliii:)))
Amcam yağfabrikasında çalışıyordu.acaba verdiği markaya göre kalitesi değişiyor mu çünkü doymuş yağ oranı değişiyo her markada çok farkeder mi bu durum bilemiyorum ama
Nişanlım gördü. Bu ne be savaşım çıkacak dediGünaydın kızlar
Ooooo açılan sandıklara göre ilk sonuclar geliyor
Valla kızlar supersiniz, bu kış size karada ölüm yok :))karamelli_turta sempatik_kiz
kronikuykucu ben yıllardır kullanıyorum makina temizleyici, 2-3 ayda bir.
Marc çıktı en son, öncesinde rosmann dan domol marka alıyordum. İkisini de tavsiye ederim.
günaydın kızlar
karamelli_turta sempatik_kiz kızlar bereketli olsun Allah güle güle yemeyi kullanmayı nasip etsin inşallah
bende akşam sayıp ekliyimm ay çok heyecanlı
Amin inşallah canim, hepimiz sağlıkla kullanalım.K kahvemsi mutluluk
Maşallah maşallah kuzum
Harikasınız vallahi bayıldım:)
Güle güle kullanmayi nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?