Selam kızlar. Birikim yapamadığım için bişey yazmıuorum ama sizi takip ediyorum harikasınız hem birikimleriniz hem stoklarınız hem sohbetiniz 4 yıllık evliyiz ev aldık çok şükür 2 buçuk yıl oldu annemden borç onu bitirdik araba aldık yine annemden borç aldık şuan anneme borç ev ve araba kredisi ödüyoruz yani birikim imkansız. İkimizde çalışıyoruz ama yüklü miktarda ödemeleirmiz var.

Esim evi supurdu ben 3 makina camasir yikadim baharatlari doldurdum banyoya baktim toz aldim corba pisirdim hala 2 mak camasir var annemin makina bozuldu parca bekliyoruz mecbur yikadigim seyler oldu yarimdi ama lazim kisa programda yikandi.
Avmye kacip ayakkabi bakmam lazim

Siz hiç üzülmeyin ev araba almışsınız onlar en büyük birikim.Kış içün hazırlık ve stok kısmı gercekten büyük bir yatırım oluyor.Kızların stok listesine bakınca eksiklerimi alıyorum hemen bende gelecek yıl inş benimde bir listem olur

Siz zaten birikimi yapmışsınız, evinizde güle güle oturun, arabanızı kazasız belasız kullanın.

Valla harika stoklar var. Benim dondurucum yok ufak tefek annem yapıyo bezelye taze fasulye falan sağolsun kayınvalidem de slaça yaptı şimdilik o kadarcık eşime göre stok yapmak saçma lazım olunca alınır

Siz zaten birikimi yapmışsınız, evinizde güle güle oturun, arabanızı kazasız belasız kullanın.
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inş evi olmayanlara ev nasip etsin gerçketen kırada oturmak zor

Valla harika stoklar var. Benim dondurucum yok ufak tefek annem yapıyo bezelye taze fasulye falan sağolsun kayınvalidem de slaça yaptı şimdilik o kadarcık eşime göre stok yapmak saçma lazım olunca alınır
Aynısını benimkide söylüyordu birden adam değişti şampuan almış çok uyguna denk geliyordu diyoçok uğraştım ama değişiyor zamanla demekki

Kızlar şu stok ve kışlık hazırlıkları gerçekten can kurtarıcı.
Faydasını özellikle geçen yıl çok gorduk biz.
Hem ev kredisi ödemesine alisma, bir anda her şeyin fiyatlarınin artması ve eşimin sağlık durumu olunca evde olan herşey ekstra bir nimet gibi değerlendi.
Bu yılda geçen yili gözönünde bulundurarak daha iyi hazırlanmaya çalıştım, malum bu sene bir de düğün masrafı olacak.

Aynısını benimkide söylüyordu birden adam değişti şampuan almış çok uyguna denk geliyordu diyoçok uğraştım ama değişiyor zamanla demekki
Yaa ne güzel benimkide değişir inş bakalım birwz hafifletelim borçları da

Ben gecen yil dolar arttiginda sabah gidip telefonumu yeniledim ztn niyetim vardi erteliyorduk
Cumartesi aldigim telefon pazar aksami nette 850 tl daha pahaliydi
Bazi urunlerde stok yapamiyorum mesela saclarim cabuk kepekleniyor dermokozmetik bir sampuan bittikce aliyorum birinide ne denk gelirse ztn 2. Urun iyi gelmiyor
Gidada herseyi tuketmiyoruz
Ama mesela ictigim cay her yerde olmuyor yada fiyat farki cok oluyor bende caykur sitesinden yada migrostan toplu aliyorum
Kagit urunleri asiri zamlaniyor yerim var denk geldikce aldim bir sure almam

An itibari ile kışlık hazırlıklarına son versem iyi olacak :))
Sıcaktan mahfoldum, mutfaktan çıkamadım hala.
3 büyük kavanoz daha sos çıktı. Turşu da iki büyük bir yarimlik çıktı.
3 poşet domates dolmalar ve karnıyarık için kapak şeklinde doğrayıp koydum.
Dondurucuda az bir yer kaldı.
Barbunya hiç yok iki poşet ondan atmam lazım, ve sarımsak.
Barbunya koymazsam kalan yere biber belki doğrar atarım.
Bu hafta son, 1 eylülden sonra kışlık hicbirsey yapmayacağım mevsim değişiyor.
Yalnız butun gün mutfaktayfim ama akşam için yemek yok ( biraz hava serinlesin de, pazara gitmem gerek

Direk rendeleyip buzdolabı poşeti ile koyuyoruz cnm
Sonra çıkarıp çözdürüp kullanıyoruz deüil mi buz tutuyordur içi sıkıp mı kulkanıxax
Kızlar,
Cacık için doğranmış mi rendelenmiş mi daha iyi oluyor dondurucuda?
İnce doğruyorum.
Rende sevmedim
Kırmızı biber yağlı olansa tarif istiyorum canım 5 6 biberim var yapayım küçük kavanoz

Stokları yazıcam şimdi telim donuyor parça parça yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…