- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.741
Süper :)Ben önceki evdeki banyo dolabını, bu evde gardrobun yanına koydum, raflı kısımları stok dolabı yaptım :))
Hem stoklar ortada degil hem de dolabin devamı gibi duruyor :))
Yarin biraz yapacağım cnmkaramelli_turta salatalığı dene iki kullanımlık öyle yap, biz rende ve doğranmış hiç begenmedik çıkarınca.
Harcadiklarini da yerine koy bir taraftan:)bende biriktirdiklerimi harcıyorum :)
Siz hiç üzülmeyin ev araba almışsınız onlar en büyük birikim.Kış içün hazırlık ve stok kısmı gercekten büyük bir yatırım oluyor.Kızların stok listesine bakınca eksiklerimi alıyorum hemen bende gelecek yıl inş benimde bir listem olurSelam kızlar. Birikim yapamadığım için bişey yazmıuorum ama sizi takip ediyorum harikasınız hem birikimleriniz hem stoklarınız hem sohbetiniz4 yıllık evliyiz ev aldık çok şükür 2 buçuk yıl oldu annemden borç onu bitirdik araba aldık yine annemden borç aldık şuan anneme borç ev ve araba kredisi ödüyoruz yani birikim imkansız. İkimizde çalışıyoruz ama yüklü miktarda ödemeleirmiz var.
Siz zaten birikimi yapmışsınız, evinizde güle güle oturun, arabanızı kazasız belasız kullanın.Selam kızlar. Birikim yapamadığım için bişey yazmıuorum ama sizi takip ediyorum harikasınız hem birikimleriniz hem stoklarınız hem sohbetiniz4 yıllık evliyiz ev aldık çok şükür 2 buçuk yıl oldu annemden borç onu bitirdik araba aldık yine annemden borç aldık☺ şuan anneme borç ev ve araba kredisi ödüyoruz yani birikim imkansız. İkimizde çalışıyoruz ama yüklü miktarda ödemeleirmiz var.
Valla harika stoklar var. Benim dondurucum yok ufak tefek annem yapıyo bezelye taze fasulye falan sağolsun kayınvalidem de slaça yaptı şimdilik o kadarcıkSiz hiç üzülmeyin ev araba almışsınız onlar en büyük birikim.Kış içün hazırlık ve stok kısmı gercekten büyük bir yatırım oluyor.Kızların stok listesine bakınca eksiklerimi alıyorum hemen bende gelecek yıl inş benimde bir listem olur
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inş evi olmayanlara ev nasip etsin gerçketen kırada oturmak zorSiz zaten birikimi yapmışsınız, evinizde güle güle oturun, arabanızı kazasız belasız kullanın.
Aynısını benimkide söylüyordu birden adam değişti şampuan almış çok uyguna denk geliyordu diyoValla harika stoklar var. Benim dondurucum yok ufak tefek annem yapıyo bezelye taze fasulye falan sağolsun kayınvalidem de slaça yaptı şimdilik o kadarcıkeşime göre stok yapmak saçma lazım olunca alınır
Yaa ne güzel benimkide değişir inş bakalım birwz hafifletelim borçları daAynısını benimkide söylüyordu birden adam değişti şampuan almış çok uyguna denk geliyordu diyoçok uğraştım ama değişiyor zamanla demekki
Sonra çıkarıp çözdürüp kullanıyoruz deüil mi buz tutuyordur içi sıkıp mı kulkanıxaxDirek rendeleyip buzdolabı poşeti ile koyuyoruz cnm
İnce doğruyorum.Kızlar,
Cacık için doğranmış mi rendelenmiş mi daha iyi oluyor dondurucuda?
Kırmızı biber yağlı olansa tarif istiyorum canım 5 6 biberim var yapayım küçük kavanozKızlar markete gittim, günlük ihtiyaçları aldım sadece çünkü elim doluydu.
Biraz domates ve kırmızı biber aldım.
Kırmızı biber turşusu yaptım, umarım olmuştur.
Biraz sos kaynatacagim, akşam üzeri de pazara gidip haftalık alışveriş yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?