- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.001
canım günaydınsekerim00 canim naptiniz, hayirlisiyla kavuşmuştur umarım kardeşin ve yegenin kocasina.
Ayrıntılı bekliyoruz❤
Köy biberi koyayım o zaman daha etliCigden koyup cikarip buzlu kizartiyoruz kizarmis hic koymadim
hoşgeldiniz topiğimizeHanımlar doğalgaz faturalarınız yazın kışın ne kadar geliyor?
Bizim bulunduğumuz yere bu yıl gaz salınımı yapıldı
Ekonomik olarak kombi kullanımı konusunda önerileriniz nelerdir?
Canim uzun süre evde durmayacaksan ve ev yalitimliysa ben kapatıyordum mesela sabah çıkıp akşam geleceksem kapatıyordum ama üç dört saatliğine çıkacaksam kısıyorum 30 a getiriyorum. Akşam uyku vakti ev çok sıcaksa yine 30 35 arası yapıyorum. Elim sürekli kombideydi. 250 300 geliyordu fatura ama burası sicak bir il. Sadece geceleri daha soğukHanımlar doğalgaz faturalarınız yazın kışın ne kadar geliyor?
Yaxın 2 ayda bir geldi 15 tlHanımlar doğalgaz faturalarınız yazın kışın ne kadar geliyor?
Canım sünneti devlet hastanesinde yaptırabilirsin istersen, ben de Doğumu özel hastanede yapmıştım ama sünneti devlette yaptırdım. Sadece 6 aylık olmasını bekliyorlar sanırım gömülü vb olması ihtimaline karşıhesap kitap yaptım biraz kızlar
daha dogrusu zaten program kullanıyorum telefonda da dusundum yani şu şöyle olsa falan gibi
büyük giderler var yılbasına kadar
daha dogrusu sonraya da sarkıyoda ben ocakta biticek gibi planladım ınsAllah Allah izin verırse
arabanın yanını duvara sürtmüştüm ya taa ne zaman oldu yaptırmadık sensörü falan bozuldu carpınca kaskodan yaptıralım dedik lazım oluyo çünkü.buda kaskoyu artırıyor tabi.
doğum 4000tl (parası hazırdı gram olarak ama bozmamak için taksitli)
araba bakım 2000tl (taksitli)
kasko+sigorta 4000 (yeni taksitlendirilecek)
sünnet 1250miş hastane şu bu 1500 de (taksit yaptırcam)
ekim ve aralık özel aşılar 1400tl(hem de menenjit asısı)
esım ve benim 8bin civarıda kk borcumuz var
ve tabiki diğer giderlerimiz oldukca arttı su faturamız bıle 130 geldi ilk defa elektrık 300u bulur kesin
hadı bakalm Rabbim izin verırse yılbasına kadar bu borcları temızlemek ıstıyorum sizlerle paylasmak ıstedm
tsk ederım canım önerin için ya burda kime sorduysam aynı doktoru önerdi o da özelde cnım bide bu dr ac bırakmadan uyutmadan lokal yapıyomus 3 ay dolmadan olursa bızde o yuzden orayı dusunduk cnımCanım sünneti devlet hastanesinde yaptırabilirsin istersen, ben de Doğumu özel hastanede yapmıştım ama sünneti devlette yaptırdım. Sadece 6 aylık olmasını bekliyorlar sanırım gömülü vb olması ihtimaline karşı
Bu evin büyüklüğü ve yalıtım durumu ile ilgili.Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için hanımlar
Benim kombi balkonda ve balkonu kapatmadım evin manzarasını seviyorum geniş ferah üst katlarda alt katlardan bağımsız müstakil gibi o nedenle.
soğuk bir memleketteyim kombi için dolap yaptıracağım nasipse .
Kombi dışarda olduğu için düşük ayarda çalıştırmak en mantıklısı galiba .
Kombi için servisten gelen kişi 55 decede yak dedi
55 derecede çalışan bir kombi yaklaşık olarak evin içini kaç derece yapıyor
Çok teşekkür ederimBu evin büyüklüğü ve yalıtım durumu ile ilgili.
Kombiye yakın olan yerler daha sıcak oluyor.
Odalara termometre taktırıp sıcaklığı kontrol edebilirsiniz ona göre kombinin derecesini ayarlayabilirsiniz.
Ben kışın 50 derecede yakınca evin için 26 derece oluyor. evim yalıtımlı ve büyük değil ama.
Kullanmadığınız odalar varsa peteklerini kapatabilirsiniz bu da daha az fatura gelmesini sağlar.
Merhaba:)Hanımlar doğalgaz faturalarınız yazın kışın ne kadar geliyor?
Emekli kesimdendir kesin :))Köy biberi koyayım o zaman daha etli
Konserve yapmayı planlıyordum ama çok yoruldum artık daha yapacaklarım da var kızartma kalır
Günaydınn
Yandaki amca çatı yapacakmış 7 de başladı takur tukur.
Ben uyanıyorum öbemli değil ama oğlumda kalktı.
Bizim trakyalılar pek sever çatı ile uğraşmayı
Rahmetli dedemde böyleydi bu amcada hiç rahat vermiypr ayy tuğla getirse döşese de kurtulsam artık gürültüsünden sabahın 7 sinde başlanırmı
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yazdıklarınızdan oldukça fikir edindim.Merhaba:)
Isı yalitimi yok ve ev müstakil, benim faturam yüksek geliyor. Buranin ayazı da malûm trakya.
Evde kimse olmayacaksa gün içinde, bende kısıyorum veya kapatıyorum..
En büyük bayrak bende yinede, 350den asagi gelmiyor dikkat ettiğim halde..
Belirli bir alt limit var, eğer o tutara denk gelecek tüketim olmadıysa fatura diğer ay geliyorÇok teşekkür ederim arkadaşlar yazdıklarınızdan oldukça fikir edindim.
Yazın her ay mutlaka fatura geliyor mu ?
Yoksa elektrik faturaları gibi az tüketim olunca 2 aylık filan mı geliyor?
Rica ederim.Çok teşekkür ederim arkadaşlar yazdıklarınızdan oldukça fikir edindim.
Yazın her ay mutlaka fatura geliyor mu ?
Yoksa elektrik faturaları gibi az tüketim olunca 2 aylık filan mı geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?