- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.021
Merhaba:)Merhabalar
Konuyu takibe almistim ama hic bildirim gelmemis bende kimse yazmiyor die düşündüm
Bende yarin pazardan 20 kg kadar domates biber alip biraz hazirlik yapmayı düşünüyorum bakalim.
Bende trakyada oturuyorum dogalgaz yok ve her ay aidat yatırmak zorundayiz. Bu kötü oluyor
Emekli kesimdendir kesin :))
Hiç de aklina gelmez bazılarının o saatte gürültü mü yapilir, ayıp.
Bizim memlekettede yok trakyadaMerhabalar
Konuyu takibe almistim ama hic bildirim gelmemis bende kimse yazmiyor die düşündüm
Bende yarin pazardan 20 kg kadar domates biber alip biraz hazirlik yapmayı düşünüyorum bakalim.
Bende trakyada oturuyorum dogalgaz yok ve her ay aidat yatırmak zorundayiz. Bu kötü oluyor
Henuz gelmemis dogalgazMerhaba:)
Takibe alınca bildirim geliyor.
Doğalgaz neden yok acaba.
Şehir neresi?
Benim kilo durumum daha vahimSlm kızlarrrrr
Yürüyüşten geldim. Bugün yediklerime kısmen dikkat ettim.
Kilo da verdim 20gündür düzenli pilates yapıyorum. 60.6kiloydum en son.
Hedefim 56
Ben de diyet yapıyorum ama bazen porsiyon kontrolü zor oluyor yapamıyorum. Yürüyüş yapabilirseniz daha iyi . Vakit ayırması zor ama kilo verdikçe gaza geliyor insanBenim kilo durumum daha vahimdiyete basladim ama spor yapamiyorum
bende trakyadayim 560 görüyoruz faturadaEmekli kesimdendir kesin :))
Hiç de aklina gelmez bazılarının o saatte gürültü mü yapilir, ayıp.
Sen beni de sollamışsın:))bende trakyadayim 560 görüyoruz faturada
Uykucum oldu gecelerin kadınıgunaydın kızlar
Günaydın canım, umarım çözülür sıkıntın.Günaydın kızlar
Bu aralar sıkıntılarım var.
Tatil iyi denk geldi.
Sabah erkenden çıktım anama gidiyorum, ailece kahvaltıya çıkacağız sonra da mangal yakariz dedi babam.
Yarın da komsularla mangala gidicez,
sonra kahvemsinin kolestrol tavan :))
Erken kalkan yol alır turtisim, eeee ben de kıta değiştiriyorum yolum uzun :))))Günaydın canım, umarım çözülür sıkıntın.
Maşallah çok erkencisin:)
Tadını çıkar cnm
Ekim itibari ile bizim de mesailer başlar ama bu yıl kendimi çok yorgun hissediyorum.Her resmî tatil olduğu gibi ben yine çalıştım.
Fazla mesai iyi oluyor tâbi
Kolay mi kıta değiştirmek:)Erken kalkan yol alır turtisim, eeee ben de kıta değiştiriyorum yolum uzun :))))
Insan bunalıyorbir yerde.Ekim itibari ile bizim de mesailer başlar ama bu yıl kendimi çok yorgun hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?