- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.121
Bence uygun değil a 101 de calgonit 49 50 kuruşa geliyorFairy platinium 115 li 94.9 kizlar
83 kurusa fln geliyor iyimi fiyati
Allah kolaylık versinEylül ayı bizim için zor geçecek, eksi hesaba düşmeden kapatmamız gerek ayı.
Nişan için elbise, kuaför masrafı ekstra olacak.
İnternetten aldığım elbiseleri bizimkiler beğenmedi iade ettim.
Esime, bana, eve yapılması gereken alışverişler var ama bunları her ay sırayla hallederiz diye planladık.
Mutfak için ayırdığımız para artarsa, sanmıyorum gerçi onu da buraya ekleriz.
Daha düğün için bilezik gibi büyük bir kalem var.
Eşimin rapor devam ediyor, işyeri sorun çıkarmaya başladı.
Sanırım bu seferde rapor uzarsa haklı fesih yoluna gidecekler.
Eşim bir yandan da iş aramaya başladı.
Umarım karşısına düzgün bir yer çıkar, siz de dua eder misiniz. Sürekli bir işi, düzenli bir geliri olsun.
Burada zaten ödemeler çok düzensiz hayırlı bir kapı çıkar umarim
Amin, insallahAllah kolaylık versin
Hayırlı bir iş versin eşine
Hepimizin işini rastgetirsin
Bence uygun değil a 101 de calgonit 49 50 kuruşa geliyor
Benim marka takıntım yokturO markayi hic sevemedim hem cok ciziyor hemde temizlemiyor daha kotu kokuyla cikariyor ilk evlendigimde yanilip aldim yarisini bile kullanamadim
Geçen sene a101de alışveriş yapana indirimdeydi, ben epey almıştım ve memnun kaldım. Normalde fiyatı fairyle neredeyse aynı.O markayi hic sevemedim hem cok ciziyor hemde temizlemiyor daha kotu kokuyla cikariyor ilk evlendigimde yanilip aldim yarisini bile kullanamadim
Benim marka takıntım yoktur
Ben ürün sonuç versin ekonomik olsun ona bakıyorum
Ben fiyat açısından değerlendirmede bulundum
Birim fiyat önemli benim alacağım ürünü araştırırken değerlendirirken
Benim stoklarimda da dogus var ama Liptonu her zaman tercih ederim.Kizlar bu kez doğuş bergamot aromali demlik poşet çay aldım ama tereddütte kaldım, kullanan varmı?
Her zaman liptonun bergamot aromali demlik poşetini alıyordum.
Geçen sene a101de alışveriş yapana indirimdeydi, ben epey almıştım ve memnun kaldım. Normalde fiyatı fairyle neredeyse aynı.
Dün yine A101de 10 TL alışverişe 20li paket 9,95 TL kampanyası vardı, aldim.
İstersen netten araştır finish powerball geçiyor, senin dediğin calgonit classic olabilir
Bir dönem annemden gördüğüm aliskanliklar nedeni ile marka takıntısı bende de vardı ama sonra baktım başka marka da aynı işi görüyor değişmeye başladım. Ne gerekvar makaya o kadar fark ödemeye diye düşünüyorum.
Ama annem hala aynı, geçenlerde sıvı yağ kampanyası vardı ona da aldım, biryag.
Geri bana göndermiş bu kokuyor ben yudumdan başka kullanmam diye :)
Bana geldiğinde onunla yapılmış kizartmayi yedi kokuyormu diye sordum yoooo diyor.
Takıntılı işte :)
Dün ben yine aldim bu dediğinden finish powerball.Geçen sene a101de alışveriş yapana indirimdeydi, ben epey almıştım ve memnun kaldım. Normalde fiyatı fairyle neredeyse aynı.
Dün yine A101de 10 TL alışverişe 20li paket 9,95 TL kampanyası vardı, aldim.
İstersen netten araştır finish powerball geçiyor, senin dediğin calgonit classic olabilir
Marka demek iki kati ücret eğer indirimi yoksa.Bir dönem annemden gördüğüm aliskanliklar nedeni ile marka takıntısı bende de vardı ama sonra baktım başka marka da aynı işi görüyor değişmeye başladım. Ne gerekvar makaya o kadar fark ödemeye diye düşünüyorum.
Ama annem hala aynı, geçenlerde sıvı yağ kampanyası vardı ona da aldım, biryag.
Geri bana göndermiş bu kokuyor ben yudumdan başka kullanmam diye :)
Bana geldiğinde onunla yapılmış kizartmayi yedi kokuyormu diye sordum yoooo diyor.
Takıntılı işte :)
Ben de aynı duygulari anneannem için hissediyorum.Mutfagimi temizledim kahvaltı sonrası,camini sildim.
Kapilari sildim,evi supurdum,nevresimleri değiştirdim.
Yoruldum daha yemek yapacağım.
Ama önce kahve molası.
Dün oğlumun doğum gününe babannemi de cagirdim,kizlar ısrar etti,amcaoğlumun kizlarina veriyor bizimkine de versin diye :))
Babannemle babam küsdeğiller ama aralari buz.
Babam öyleki ona ana bile demiyor, belki yillardir.
Fenaymış benim nine.
Dün eşimi gördü ve yine dediki sen nasılsın ali miydi mehmet miydi adin karıştırıyorum.
Karıştırdığı falan yok.
Her zaman öyle benim ve kardeşlerimin kocalarına,eşlerimizse yaşlı diye bişey olmaz diyor.
Bayramda demiştim ona bak babanne 15 senelik damat artık öğren, damatlarin ismini karıştırma.
E sizde bulamadiniz kolay isimli, unutuyorum diyo
Kafa zehir onda zehir.
Pastayı yedikten sonra benim küçük oğlan için bana dediki;
Turta bu kime benziyor böyle, nerden aldin sen bunu cnmağzı burnu sana benzemiyor.
Babasina benziyor, babasindan aldım dedim
Ki zaten babasının oğlu her tarafıyla.
Kalakaldi birşey diyemedi, o sus pus olunca annem dediki duydun mu nerden almış
Duydum dedi.
Cevap veremedi.
Ne kadin ya 80ine geldi değişmedi.
Annem sessiz kaliyor yok aramiz bozulmasin vs diye hep alttan almış.
Ben almam gerekirse silerim karşımdakini.
Ablam ve kız kardesimle de uğraşıyor.
Kız kardeşim bebeğini kaybettikten sonra da micirik çıkarmıştı o dönem kusluk vs yâni.
Herkes bıktı onun bu tavirlarindan.
Düşman olsa yüzüne bakma ama bayramdan bayrama gidiyorum ben zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?