Allah kolaylık versin
Hayırlı bir iş versin eşine
Hepimizin işini rastgetirsin

O markayi hic sevemedim hem cok ciziyor hemde temizlemiyor daha kotu kokuyla cikariyor ilk evlendigimde yanilip aldim yarisini bile kullanamadim
Benim marka takıntım yoktur
Ben ürün sonuç versin ekonomik olsun ona bakıyorum
Ben fiyat açısından değerlendirmede bulundum
Birim fiyat önemli benim alacağım ürünü araştırırken değerlendirirken

O markayi hic sevemedim hem cok ciziyor hemde temizlemiyor daha kotu kokuyla cikariyor ilk evlendigimde yanilip aldim yarisini bile kullanamadim
Geçen sene a101de alışveriş yapana indirimdeydi, ben epey almıştım ve memnun kaldım. Normalde fiyatı fairyle neredeyse aynı.
Dün yine A101de 10 TL alışverişe 20li paket 9,95 TL kampanyası vardı, aldim.
İstersen netten araştır finish powerball geçiyor, senin dediğin calgonit classic olabilir

Ben ztn fairy de kullanmiyorum elimdekileri bitirmeye calisiyorum annem ile de yasiyorum onun evi icin aldim
Dogru sizde haklisiniz ben fiyat acisindan yazmistim ama aslinda fairy icin fiyat uygunmu demek istedim

Kizlar bu kez doğuş bergamot aromali demlik poşet çay aldım ama tereddütte kaldım, kullanan varmı?
Her zaman liptonun bergamot aromali demlik poşetini alıyordum.
Benim stoklarimda da dogus var ama Liptonu her zaman tercih ederim.
Lezzet olarak pek farkı yok, ben açık içiyorum cayi hepsi aynı geliyor :)
Ama liptondan iki tane atiyorsam bundan üç tane atmak gerekiyor.

Bir kere kotu tecrube edince hic elim gitmiyor
Ben ztn annem icin aldim o gercekten marka takintilidir denemez
Ben froscha donmeye calisiyorum
Onu yarim kullandigimda bile cok memnun kalmistim

Bir dönem annemden gördüğüm aliskanliklar nedeni ile marka takıntısı bende de vardı ama sonra baktım başka marka da aynı işi görüyor değişmeye başladım. Ne gerekvar makaya o kadar fark ödemeye diye düşünüyorum.
Ama annem hala aynı, geçenlerde sıvı yağ kampanyası vardı ona da aldım, biryag.
Geri bana göndermiş bu kokuyor ben yudumdan başka kullanmam diye :)
Bana geldiğinde onunla yapılmış kizartmayi yedi kokuyormu diye sordum yoooo diyor.
Takıntılı işte :)

Yok o kdr degil yag degistirebiliyor migros carfurre kullaniyor ne denk gelirse deterjanda degistirir aslinda ama bulasikta fairy den baska alsam begenmez cay oyle seker de bence riskli
Hissediyorum ama anlatamiyorum

Dün ben yine aldim bu dediğinden finish powerball.
Şokta 25 tl üzerine indirimliydi.
Önceki hafta denemelik bir paket almıştım hemen açtım denedim beğenirsem tekrar alirim diye memnun kaldim ben.
Hepsi bir arada zaten o.

Marka demek iki kati ücret eğer indirimi yoksa.
Sıvıyağda marka takintisi bende de yok, hangisi uygunsa onu alıyorum.
Doğuşu da ilk kez aldım, demliğe ben hem ikiposetatıyordum hem normal çay koyuyordum, iki fazla geldi galiba acı gibiydi yarın sabah tek atarım :)

Mutfagimi temizledim kahvaltı sonrası,camini sildim.
Kapilari sildim,evi supurdum,nevresimleri değiştirdim.
Yoruldum daha yemek yapacağım.
Ama önce kahve molası.

Dün oğlumun doğum gününe babannemi de cagirdim,kizlar ısrar etti,amcaoğlumun kizlarina veriyor bizimkine de versin diye :))
Babannemle babam küsdeğiller ama aralari buz.
Babam öyleki ona ana bile demiyor, belki yillardir.
Fenaymış benim nine.
Dün eşimi gördü ve yine dediki sen nasılsın ali miydi mehmet miydi adin karıştırıyorum.
Karıştırdığı falan yok.
Her zaman öyle benim ve kardeşlerimin kocalarına,eşlerimizse yaşlı diye bişey olmaz diyor.
Bayramda demiştim ona bak babanne 15 senelik damat artık öğren, damatlarin ismini karıştırma.
E sizde bulamadiniz kolay isimli, unutuyorum diyo
Kafa zehir onda zehir.
Pastayı yedikten sonra benim küçük oğlan için bana dediki;
Turta bu kime benziyor böyle, nerden aldin sen bunu cnm ağzı burnu sana benzemiyor.
Babasina benziyor, babasindan aldım dedim
Ki zaten babasının oğlu her tarafıyla.

Kalakaldi birşey diyemedi, o sus pus olunca annem dediki duydun mu nerden almış
Duydum dedi.
Cevap veremedi.

Ne kadin ya 80ine geldi değişmedi.
Annem sessiz kaliyor yok aramiz bozulmasin vs diye hep alttan almış.
Ben almam gerekirse silerim karşımdakini.

Ablam ve kız kardesimle de uğraşıyor.
Kız kardeşim bebeğini kaybettikten sonra da micirik çıkarmıştı o dönem kusluk vs yâni.
Herkes bıktı onun bu tavirlarindan.
Düşman olsa yüzüne bakma ama bayramdan bayrama gidiyorum ben zaten.

Son düzenleme:
Ben de aynı duygulari anneannem için hissediyorum.
Dayımın çocuklarını tüm torunlarından ayırdı yıllarca, birlikte yaşadıkları için normal karsiliyordum onceleri ama çocuklar eli ekmek tutup meslek sahibi olunca da aynı ayrım devam etti.
Dayımın kizi geçen yıl nisan yapıp ayrıldı epey olaylı oldu. Dün yeni biriyle nişan oldu.
Kimse bize haber vermedi, teyzem onlarla aynı şehirde, geceyarısı arayıp da et ediyorlar.
Anneannem hala nişan dan bahsetmemis, annem dolaylı yoldan konu açınca lafı değiştirmiş vs.
Anneme de diyorum senin annen görüşmek isteyebilirsin ama yapılan ayrımları ve haksızlıkları ben unutmuyorum, ve üstüne hep yenisi ekleniyor.
Maddi ihtiyaç olunca da hep annem destek olur bu arada.
Benim isteme zamanı burnumdan getirmişti, mezhep farklılığı var diye anneme söylemediği kalmamıştı hatta hayvanlarını bahane Edip dugunume bile gelmedi ki ilk torunum ben.
Bu kızın iki nişanlısı da onların yapısına aşırı ters ama tek kelime yok.
Allah biliyor ya icimi beni uzdukleri her gün Allah'a havale ettim, fazlasını çekiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…