Aynen canım eylül ve ekimde stoga yavaş yavaş ilâve yapacağım.
Kasimdan itibaren artik stok almam.
Deterjan bedavaya gelmiş cnm

Bu arada yeni ay,yeni birikimler
Eylül listemiz hazir.
O zaman bana 1 gram :)
Önceki gün babam harçlık verdi üstünü tamamlayıp alicam yarın.
Haftaici maaş yatınca yine detaylı bütçe yapicam ama birikim olur mu bilmiyorum, kk kapatmak niyetindeyim

Yok o kdr degil yag degistirebiliyor migros carfurre kullaniyor ne denk gelirse deterjanda degistirir aslinda ama bulasikta fairy den baska alsam begenmez cay oyle seker de bence riskli
Hissediyorum ama anlatamiyorum
kızlar ya aynı benim annem her üründe markası var ısterlerse bir lira olsun almaz alırsa da begenerek kullanmaz ama yanlıs anlamayın illa pahalı olanmarka degıl mesela bimin sole sıvı yağı varya onu begenıyor yudum komili vs aldım hıc begenmedi eskıden kullanıyodum sımdı buna alıstım bida alma dedı,deterjanda da oyledir hep

anane babanne konusu konusulmus kızlar
benim annaneciğim dünyada tanıdıgım en ıyı ınsandı 20yıl bırlıkte yasadık annem calısırken bana bakmıs evlerimiz cok yakındı sonra ben geceleri hep ananemle kaldım taa vefat edene kadar. benim en kıymetlimdir diğer torunları acısından bakacak olursak ınanırmısınız hepsının ustunde asırı emeği var kendi tutumluluk yapardı onlara kontör parası gezme parası yollardı ah ah.
babannemle fazla bı samımıyetım yoktu acıkcası ama kötü bi kadın degıldı 2saat mesafede oturuyo ama cok gelıp gıtmezdı annemle arası da eh ıdare edermıs bi kötülüğü olmadı ama faydası da olmamıs yani,ben 10yasındayken ben vefat etti.vefat ettıkten snra,bileziği vs vardı ama biz görmedik halam görmüş olabilir

Kizlar bana dua edermisiniz
Yakin zamanda radikal degisiklikler yapicam
Esime bakisim da degismeye basladi
Aklimda ayrilik fikri canlanmaya basladi
Ama ne kdr istedigime yada dogru mu yanlismi olacagina karar vermem gerekiyor
Cok sıkıldım ve daraldim onceligim bu hayati degistirmek ne kaybedecegimi kazanacagimi bilmiyorum

O zaman bana 1 gram :)
Önceki gün babam harçlık verdi üstünü tamamlayıp alicam yarın.
Haftaici maaş yatınca yine detaylı bütçe yapicam ama birikim olur mu bilmiyorum, kk kapatmak niyetindeyim
Kk kapatmak da birikim cnm senin adina da sevindim.
Iki ay önce bende komple kapattim çok şükür yokluğunu hissetmedim.

Esila hayirlisi olsun hakkinda.
Çok şaşırdım cnm çünkü herhangi bir sorun vs. söylemedin daha önce.

Esila hayirlisi olsun hakkinda.
Çok şaşırdım cnm çünkü herhangi bir sorun vs. söylemedin daha önce.

Herhangi bir sorunumuz yok
Ama bu duzensizlik
Ailem ile yasarken yasadigim bazi sorunlar ve kaybettigim vakit harcanan hayatim
3 senede yasananlar bendeki umudu bitirdi
Kacan firsatlar, is yerindeki tellioglu seferoglu savasi
Bi hayalim hevesim kalmadi esime de belli ediyorum oda iyi degil guya ama hareket yok
Cebimizde para varken araba almamasi
Ya 1 ayakkabiyi 1 pantalonu almiyor adam karar almiyor benle nasil evlendi bilmiyorum
4 senedir telefon alicak almiyor
Ben itekleyerek omur mu geciricem yangin var diye bagirasim geliyor

Ki bizim cok onemli bir savasimiz var o konuya hic gelmiyoruz
Evlatmi edinicez
Kibrisa mi gidicez
Tasiyici annemi evlat edinmemi nakilmi
Yumurtami dondurucaz
E bunlar suyla olmayacak doktoru opunce olmayacak gecen her gun harcanan her fazla tl bize zarar
En azindan yanliz evlat edinirim diyorum onunla mucadele edecek zerre gucum yok

Büyük sorun göremedim ben yazdıklarından bence kişisel terapi lazım sana. Konuşursun, dokulursun iyi geliyor.

Evlat edinmek,evlat sahibi olmak için de tâbi ortak hareket etmeniz gerek.
O ne düşünüyor bu konuda peki.

Büyük sorun göremedim ben yazdıklarından bence kişisel terapi lazım sana. Konuşursun, dokulursun iyi geliyor.

Bu seferde ihale bana kalacak hic rahatsiz olmayacak
Ztn izinden beri bir tadimiz yok
Kendimi parcalasamda tepki vermiyor iyiyim yorgunum diyor
Ailesinin doldurdugunu dusunuyorum
O bakislari biliyorum oda karisik
Cuma aksami catladim orta yerimden yok tikk yok geldi sarildi o kdr cani istemezse konusmuyor bile
Ertesi sabah cok iyiydi uzatmadim bende
E benimde ihtiyaclarim sorularim beklentilerim var

Esila hakkınızda hayırlı olsun.
Eşinle beraber terapi yardımı alın.
Tanımadığınız biri ile konuşmak çok iyi geliyor
Eşin seninle konuşmaktan kaçıyorsa aile terapisti çözüm olabilir mi

Oraya gitmeye kim ikna edicek benmi
Aglarim ama bak bana oyle seyler demeyin
Gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…