Günaydınlar olsun.
Nihayet haftanın son günü ancak dağ gibi ütü beni bekliyor.
Yazlık kışlık yaptım bu hafta hoş hava yaz havasına döndü ama bu yüzden Bi sürü ütülenecek çıktı.
Ütüyü sevmiyorum

Kolay gelsin. Ben de pek sevmem utu yapmayı

Günaydın kızlar. Bende de var ütü bugün yapıcam.
Buzdolabını yerleştirdim dün stok kontrolü yaptım kahvaltılıkları çıkarıp vakumlu saklama kaplarına koydum. Haftaya elimde neler var yok baktım.

Herkeseee günaydın gene erkenciyim geri uyumaya çalışacağım :) eşim 1 haftalık bir iş için Gebze’ye gitti . Yalnızım bir haftacık
Bende iki gündür yalnizim kızlar,
Boşverin ve tadini çıkarin :)
Ablasıyla memlekete gitti benimki de.

Günaydın kızlar, bugün evdeyim.
Kendime güzel bir kahvaltı hazırladım, cayin demlenmesi bekliyorum.
Biraz keyif yapıp derin temizliğe girisecegim.
Camlar silinecek, perdeler yıkanacak, kapı ve petekler silinecek, mutfak dolapları içleri yıkanacak, buzdolabı silinecek. Epey işim var.
Umarım herşeyi bugün bitirir yarın da ikramlillari hazırlar, kuaföre giderim.

Günaydın, altın düşmüş. Acaba maaştan alsam mı, yoksa bu kış düşüşü mü, devam eder mi? Kafamda deli sorular
evet ya baya düştü bence barış harekatı operasyonunda geri çekilme kararı alındı ya ondan dolayı düşüşe geçmiş olabilir.

Çok şükür haftayı bitirdim
Ama resmen bu okul beni yipratti..
Camasir katlama utu yemek gardrop düzenleme isim var yarin... biraz oglum la ilgilenmeliyim...Bu ara yoğunluktan sanki ilgisiz kaldi huzursuz oluyorum

Midem bulanıyor, sanırım klima çarptı ayaklarım üşümüştü bir ara
Çamaşır yıkayıp, toz alsam iyi olurdu ama
Halim yok
Kemikli et ile bahçenin son taze fasulyesini pişirdim,
Pirinç pilavı, ayran, salata yaptım.
Kuzenim doğum yaptı
Diğer kuzenimin eşi doğum yapmak üzere (hatta iki kuzenimin eşleri)
Demek oluyor ki hazırla altınları.
Geçen yıl bol kuzen düğünü vardı e doğal olarak bu yıl bol bebek

Selam kızlar,
Evde vakit çabucak geçti.
Burun camlari sildim, perdelerini yıkayıp yaktım.
Mutfak dolaplarini, kiler dolabıni, buzdolabini detaylı sildim. Dolap içlerinde ne varsa yıkadım, yerleştirdim. Mutfak ve koridoru fırçaladim, halılarını serdim.
Yatak odasını temizledim. Boş oda çok karışıktı. Oraya da el attım. Atilacaklari ayıklayıp düzenledim. Yeni hali almıştım onu serdim. Çok güzel oldu.
Çamaşır ve bulaşık makinaları kaç kere çalıştı hiç bilmiyorum. Camasirlari toplayıp balkonu yıkadım.
Eşime yemek yaptım. Duş alıp ancak oturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…